Ο τίτλος τα λέει όλα.Πάνω που είχα κατασταλάξει να παραγγείλω ένα EJ 89,άρχισα να σκέφτομαι :βρε μπας και να προτιμήσω την r106?Από όσο μπορώ να καταλάβω,όλες αυτές οι πολυδιαφημιζόμενες και πολυσυζητημένες μηχανές είναι όλες τους πολύ πολύ καλές(τουλάχιστον).Οπότε για έναν αρχάριο σε DE νομίζω οτι είναι και εφικτές οικονομικά επιλογές και με ελαχιστότατο ποσοστό ρίσκου για δυσάρεστες εκπλήξεις και εν τέλει αποτελεσματικές όσον αφορά την χρήση τους.Καταλήγω λοιπόν στο οτι το κριτήριο είναι οι διαστάσεις και η αισθητική σχεδιασμού τους.
Έχουν λέτε διαφορές αυτές οι δύο?Μπορείτε να βοηθήσετε με διαστάσεις τους,αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω?
Συμφωνείτε οτι τελικά το κριτήριο επιλογής είναι ποιά θα σου κάτσει καλύτερα στο μάτι?
Καμία άλλη ιδέα,σκέψη,πρόταση?
Ευχαριστώ κύριοι!
Edwin Jagger de89 vs Muhle r106
-
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29369 times
- Been thanked: 29517 times
Μιλάς για δύο πολύ όμορφες μηχανές που είναι ιδανικές για εισαγωγή (και όχι μόνο) στο άθλημα. Η απορία σου όμως έχει να κάνει με δυο ίδιες μηχανές, το μόνο που αλλάζει είναι η λαβή. Είναι δηλαδή καθαρά θέμα προτίμησης, οπότε είναι λίγο δύσκολο να σου πει κάποιος πάρε την μια ή την άλλη. Όποια σου αρέσει εσένα οπτικά. Ως επιλογή πάντως, καμία από τις δύο δεν θα σε απογοητεύσει.
Μιλάμε για το EJ89 Lined? Έχω το ίδιο σε απλό, χωρίς τις γραμμές στη λαβή. Μιά χαρά είναι.
Έχω και το Muehle R106, τα ίδια πράγματα είναι, δεν αλλάζει τίποτε. Πάρε όποιο προτιμάς οπτικά, το ίδιο κρατάνε στο χέρι και τα δύο (πάνω-κάτω), είναι απλά θέμα ομορφιάς οι όποιες διαφορές.
Έχω και το Muehle R106, τα ίδια πράγματα είναι, δεν αλλάζει τίποτε. Πάρε όποιο προτιμάς οπτικά, το ίδιο κρατάνε στο χέρι και τα δύο (πάνω-κάτω), είναι απλά θέμα ομορφιάς οι όποιες διαφορές.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Oι κεφαλες της EJ ειναι αγορασμενες απο την Mühle και απλα περασμενες αλλη μια φορα με χρωμιο! Αυτη ειναι η μονη διαφορα! Οπτικα την EJ την βρισκω πιο ομορφη απο την R 106. Και δη ως DE 89L (αυτη ειναι η lined).

- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Χμμμ εχω μια ενστασηOι κεφαλες της EJ ειναι αγορασμενες απο την Mühle και απλα περασμενες αλλη μια φορα με χρωμιο!
Ειχα ρωτησε σε επιμεταλλωτηριο εδω στην Ελλαδα και μου ειπαν αυτο δεν γινεται απο τεχνικης πλευρας
Ομοιως κανοντας τον κινεζο ειπα και στα παιδια του RazorEmporium να μου το κανουν σε μηχανη
Η απαντηση ηταν λιγο απογοητευτικη του στυλ δεν ξερουμε αν γινεται,να προσπαθησουμε για σενα εαν ειναι,δεν μπορουμε να εγγυηθουμε
Απλα χρωμιο πανω στο χρωμιο λοιπον μαλλον "Δεν".
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Οκ, μαλλον τις παιρνουν ετοιμες χωρις χρωμιο, τις επεξεργαζονται (οτι τρωνε επεξεργασια στην EJ το εχω ακουσει απο αρκετες πλευρες, αλλα ποτε τι συγκεκριμενα κανουν. Οποτε, με την εννοια οτι τις ελεγχουν για τυχον κατασκευαστικες ατελειες, κοφτερα ακρα κλπ) και τς επιχρωμιωνουν αυτοι. Πσντως οτι η επιχρωμιωση ειναι καλυτερη αποτι της Mühle, ειναι γεγονος.

- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Δορυφέρων έγραψε: Απλα χρωμιο πανω στο χρωμιο λοιπον μαλλον "Δεν".
Συν τοις άλλοις, η επιμετάλλωση επάνω απο την επιμετάλλωση θα άλλαζε τις διαστάσεις τις κεφαλής. Μετά δεν θα χώραγε η λεπίδα ή των άνω μέρος της κεφαλής δεν θα "κούμπωνε" στο κάτω.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Ναι φαινεται πιο "παχεια"
Μερικοι τεχνιτες ισως εχουν καποιο μυστικο
Το ειδα σε DE που ειχα παρει απο μαστορα που τις εκανε μονος του (Ινδια)
Οταν μου ηρθε αμεσως ειδα την διαφορα σε σχεση με αλλες 2 ιδιες DE
Σαν να ειχε περαστει πιο "παχυ" στρωμα το οποιο ηταν αντοχης κιολας
Αυτο στην κεφαλη ισως κανει καποια διαφορα (βαρος-γεωμετρια) αλλα σε λαβη δεν ειναι παντα και οτι καλυτερο.
Αλλοι τεχνιτες μαλλον δεν ρισκαρουν τυχον "ξεφλουδισμα" ή "σκασιμο" σε καποιο σημειο και δεν το πανε παρακατω
Ομως επιμενω υπαρχει καποια ιδιαιτερη συνταγη ας το πουμε.

Μερικοι τεχνιτες ισως εχουν καποιο μυστικο
Το ειδα σε DE που ειχα παρει απο μαστορα που τις εκανε μονος του (Ινδια)
Οταν μου ηρθε αμεσως ειδα την διαφορα σε σχεση με αλλες 2 ιδιες DE
Σαν να ειχε περαστει πιο "παχυ" στρωμα το οποιο ηταν αντοχης κιολας
Αυτο στην κεφαλη ισως κανει καποια διαφορα (βαρος-γεωμετρια) αλλα σε λαβη δεν ειναι παντα και οτι καλυτερο.
Αλλοι τεχνιτες μαλλον δεν ρισκαρουν τυχον "ξεφλουδισμα" ή "σκασιμο" σε καποιο σημειο και δεν το πανε παρακατω
Ομως επιμενω υπαρχει καποια ιδιαιτερη συνταγη ας το πουμε.

«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
-
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Αφού είναι οι ίδιες πάνω κάτω και με ίδιες διαστάσεις,μάλλον θα κάνω την παραγγελία με κλειστά μάτια ,και όποια κάτσει.
:thnx
:thnx
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.