Γίνεται η τηλεόραση να καλύψει τα ελάχιστα γένια?

Απάντηση
justin19
Νήπιο
Νήπιο
14

Γεια σας,με αφορμή τις εκλογές βλέπω ότι όλοι οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι,νέοι και πιο μεγάλοι έχουν τέλεια πρόσωπα!Είτε κάνουν εμφάνιση μεσημέρι,είτε βράδυ έχουν πολύ καθαρό πρόσωπο!Έχω 32άρα HD και μπορώ να δω σχεδόν κάθε λεπτομέρεια!
Και ρωτάω!Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιούν ειδικά make up και να υπάρχουν φίλτρα στις κάμερες,ώστε να έχουν τη δυνατότητα κάθε μέρα να κάνουν κανονικό ξύρισμα αντί για κόντρα, ή πχ γένια μιας ημέρας ενώ την προηγούμενη έχουν ξυριστεί κόντρα?Γιατί με τόσες υποχρεώσεις που έχουν,δεν νομίζω να έχουν χρόνο να ξυρίζονται κόντρα 2 φορές τη μέρα!
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 1363 times
Been thanked: 4912 times

Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας πολιτικό στο forum να μας απαντήσει.

Εκτός αν υπάρχει και δεν μας το λέει... :ninja_hide

Πάντως παλιότερα είχε γίνει μια παρόμοια συζήτηση (εδώ).
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29519 times
Been thanked: 29729 times

Το θέμα με τα γένια βλέπω ότι σου έχει γίνει εμμονή! :megagrin

Νομίζω ότι στο topic που παρέθεσε ο Φώτης, οι απαντήσεις που πήρες από τον Απόστολο και τα άλλα παιδιά ήταν υπερ-κατατοπιστικές. Από ότι καταλαβαίνω, το θέμα σου είναι πως γίνεται και δεν φαίνονται καθόλου τα γένια σε μερικούς, ενώ σε άλλους μπορείς να τα διακρίνεις, σωστά;

Όπως ήδη έχει αναφερθεί λοιπόν, εξαρτάται από το δέρμα, από την τρίχα, από τον τρόπο και το βάθος που ξυρίζεται κάποιος κλπ. Και έτσι, σε κάποιους μελαχρινούς με πιο ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα μπορεί να φαίνονται τα γένια (έστω και ως σκιά) και σε άλλους όχι. Σαφώς και οι άνθρωποι της τηλεόρασης μακιγιάρονται και ενδεχομένως να καλύπτεται το γένι της μιας ημέρας.

Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον λόγο για τον οποίο δεν θα "πρέπει" να φαίνεται τίποτα μετά το ξύρισμα.
Άβαταρ μέλους
Νεκρομάντης
Δημοτικό
Δημοτικό
13
Has thanked: 148 times
Been thanked: 41 times

Να είσαι σίγουρος ότι στην τηλεόραση πέφτει ΠΟΛΥ make up και ΠΟΛΥ πουδράρισμα (όχι μόνο στα γένια, αλλά και κούτελο-χέρια κ.λ.π.) ούτως ώστε να μην φαίνονται ατέλειες στο δέρμα που χαλάνε την "γκλαμουριά" των τηλεαστέρων, αλλά και για να μην γυαλίζουν τα πρόσωπά τους με τα πολλά φωτιστικά που έχουν στα στούντιο, και χαλάνε την εικόνα...
Αλλά θα συμφωνήσω με τον Αντώνη, ότι δεν με χαλάει να φαίνεται μαυρίλα στο πρόσωπο μου όταν έχω ξυριστεί... Στο κάτω- κάτω δεν θέλω να φαίνομαι σαν σπανός... :megagrin
Μανώλης

"the blind are leading the blind are leading the blind"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα”