Geo F Trumber η Taylor Οld Bond str sandalwood soap?
Κι εγώ μόνο το Taylors of Old Bond Street έχω δοκιμάσει από αυτά τα δύο. Έχω και το T&H, το οποίο πρέπει να είναι λίγο καλύτερο αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.
Αναφορικά με το ToBS, προσωπικά δεν μου άρεσε. Γνωρίζω όμως ανθρώπους που τρελλαίνονται γι'αυτό (σε Ελλάδα αλλά και Αγγλία). Αν επίσης σου αρέσουν γενικά οι κρέμες (υφή, απόδοση, κλπ.) της συγκεκριμένης εταιρίας τότε διπλό το καλό.
Η βασική μου ένσταση είναι πως συνηθισμένος και προερχόμενος από σανδαλόξυλα του τύπου The Art of Shaving, Nanny's, η μυρωδιά του ToBS είναι εκ διαμέτρου αντίθετη (ή για να το πω πιό ήπια, είναι πολύ διαφορετική). Στο ToBS μου φαίνεται αρκετά οξεία η μυρωδιά, πολύ πιό κλασική (με την Αγγλοσαξωνική έννοια του όρου) κι αυτό με απήθησε πραγματικά.
Είναι μια κρέμα σχετικά φθηνή όμως, οπότε δεν χάνεις τίποτε αν την δοκιμάσεις. Το Connaught στέλνει και δείγματα, αν δεν κάνω λάθος.
Αναφορικά με το ToBS, προσωπικά δεν μου άρεσε. Γνωρίζω όμως ανθρώπους που τρελλαίνονται γι'αυτό (σε Ελλάδα αλλά και Αγγλία). Αν επίσης σου αρέσουν γενικά οι κρέμες (υφή, απόδοση, κλπ.) της συγκεκριμένης εταιρίας τότε διπλό το καλό.
Η βασική μου ένσταση είναι πως συνηθισμένος και προερχόμενος από σανδαλόξυλα του τύπου The Art of Shaving, Nanny's, η μυρωδιά του ToBS είναι εκ διαμέτρου αντίθετη (ή για να το πω πιό ήπια, είναι πολύ διαφορετική). Στο ToBS μου φαίνεται αρκετά οξεία η μυρωδιά, πολύ πιό κλασική (με την Αγγλοσαξωνική έννοια του όρου) κι αυτό με απήθησε πραγματικά.
Είναι μια κρέμα σχετικά φθηνή όμως, οπότε δεν χάνεις τίποτε αν την δοκιμάσεις. Το Connaught στέλνει και δείγματα, αν δεν κάνω λάθος.
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24744 times
- Been thanked: 7864 times
Το Connaught στέλνει δείγματα από κρέμες, ενώ νομίζω ο Γιάννης ρωτάει για σαπούνια... Εχω το sandalwood σαπούνι της ToOBS και προσωπικά μου αρέσει!
Οσον αφορά τις κρέμες παληότερα έστελνε δείγματα (sample pack) και η GFT αλλά τώρα δεν ξέρω τι παίζει, δεν κατάφερα να τα εντοπίσω στο site τους. Πάντως η μυρωδιά του σαπουνιού ToOBS είναι καλύτερη (ΙΜΟ) από της κρέμας GFT.
Οσον αφορά τις κρέμες παληότερα έστελνε δείγματα (sample pack) και η GFT αλλά τώρα δεν ξέρω τι παίζει, δεν κατάφερα να τα εντοπίσω στο site τους. Πάντως η μυρωδιά του σαπουνιού ToOBS είναι καλύτερη (ΙΜΟ) από της κρέμας GFT.
Γιάννης
- Πάνος
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 426 times
Καλησπέρα
εγώ εχω την Trumper και είναι αρκετά καλή.
'Εχω και ένα δείγμα της TOBS που θα δοκιμάσω την δευτέρα.
Οπότε αν έχεις υπομονή μέχρι τότε περίμενε τις εντυπώσεις μου.
Βέβαια τα αρώματα είναι καθαρά υποκειμενική υποθεση.
.
εγώ εχω την Trumper και είναι αρκετά καλή.
'Εχω και ένα δείγμα της TOBS που θα δοκιμάσω την δευτέρα.
Οπότε αν έχεις υπομονή μέχρι τότε περίμενε τις εντυπώσεις μου.
Βέβαια τα αρώματα είναι καθαρά υποκειμενική υποθεση.
.
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
Σωστά, ο Γιάννης έχει δίκιο. Μάλλον ο άλλος Γιάννης εννοούσε το σαπούνι κι όχι την κρέμα, λάθος δικό μου...
πραγματι παιδια το σαπουνι εννοω δεν πειραζει,βασικα θελω το σαπουνι γιατι μου αρεσει το ξυλινο μπωλακι...
εχω ενα asb sandalwood taylor old bond str και η μυρωδια του μου ειναι ευχαριστη βεβαια και η μυρωδια ειναι
υποκειμενικη.
εχω ενα asb sandalwood taylor old bond str και η μυρωδια του μου ειναι ευχαριστη βεβαια και η μυρωδια ειναι
υποκειμενικη.
- xristos_metal
- Δημοτικό
- 15
- Been thanked: 15 times
Αν και εχεις αγορασει ηδη...θεωρω το sandalwood του trumper ενα επιπεδο καλυτερο και σε αποδοση και σε μυρωδια. Ειναι ποιο sandalwood το αρωμα. Το αλλο φερνει ποιο πολυ σε λιβανι. Αλλα και του taylor ειναι εξαιρετικο και θα ικανοποιηθεις πληρως.
Για οποιον ενδιαφερεται η μυρωδια του taylor sandalwood μοιαζει πολυ με αυτη της gillette κρεμας (πρασινη).
Για οποιον ενδιαφερεται η μυρωδια του taylor sandalwood μοιαζει πολυ με αυτη της gillette κρεμας (πρασινη).