Τωρα που το πακετο με τους νεους φορους θα φτασει τα 4,5 ευρω περιπου, εχω πολλους φιλους (κ εγω μεσα) που εδω κ αρκετο καιρο εχουν ειτε μειωσει το καπνισμα ειτε οι περισσοτεροι αρχισει το στριφτο.
Η αληθεια ειναι οτι η εξοικονομηση χρηματων ειναι αρκετα μεγαλη.
Μια μικρη συμβουλη. Να προτιματε χαρτακια με οσο το δυνατο λιγοτερες βλαβερες ουσιες. Απο τα χαρτακια RI*LA που εγω χρησιμοποιω, να προτιματε τα γαλαζια καθως εχουν την λιγοτερη πισσα απο τα υπολοιπα
Προς admin = Μαλλον για εθισμο θα το χαρακτηριζα το topic και οχι για χομπι
My Ammo
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
Ως πρωην καπνιστης και δη δυνατος (Lucky Strike στριφτο, 40γρ 2-3 μερες) και απο τον Οκτωβρη 2009 ακαπνος, θα ελεγα να το σταματησετε, οχι για μενα.. Για σας...
Αν μπορειτε να αφαιρειτε την κολλα απο τα χαρτακια, εξαλλου τα ροζ που εδιναν παλια στους καπνοπαραγωγους δεν ειχαν, και θεωρουνται τα καλυτερα απο οσους ειχαν την τυχη να τα δοκιμασουν. Τωρα βεβαια γραφει καποιος που δεν εχει δοκιμασει ποτε τσιγαρο, και ουτε σκοπευω βεβαια, μιας και το Αγρινιο ηταν καπνοπαραγωγικη περιοχη και εχω την τυχη να ξερω την διαδικασια παραγωγης τοσο του καπνου οσο και των τσιγαρων, οποτε δεν προκειται να πλησιασω!
εγώ το έχω κόψει κοντά ένα χρόνο. όταν όμως κάπνιζα, κάπνιζα στριφτά και νομίζω ότι είναι μακράν καλύτερα απο τα κανονικά τσιγάρα και σε γεύση και σε τελετουργία...
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One. or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
εγώ καπνίζω ακόμα αλλά το έχω ελαττώσει στα 7 τσιγάρα περίπου την ημέρα.
Κάνω Craven με rizla γαλάζια, και δύσκολο και να αλλάξω χαρτάκια αλλά πολύ περισσότερο τον καπνό.
Μάκης www.takeabook.gr
Βιβλία - Σχολικά είδη - Επιτραπέζια παιχνίδια
Συμφωνώ στο να το κόψετε. Ειμαι άκαπνος εδώ και ακριβώς 10 χρόνια και μετά από 20 χρόνια κάπνισμα (quiz: πόσων χρονών είμαι; ) και μάλιστα βαριών τσιγάρων κυρίως άφιλτρων. Και επί τη ευκαιρία: το τσιγάρο δεν κόβεται, απλώς απέχεις επί μακρόν. Έχω δεί στον ύπνο μου να καπνίζω κάτι τσιγάρα σαν μπουριά σόμπας...