L'oreal Hydra Energetic Balsam

Άβαταρ μέλους
Loizos
Νήπιο
Νήπιο
14
Has thanked: 4 times
Been thanked: 10 times

Αγόρασα σήμερα αυτό το after shave balsam το οποίο είναι σε μορφή gel. Μου φάνηκε καλύτερο απ' ότι έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα (axe lotion, paco rabanne lotion, 2 διαφορετικά nivea balms) και δεν μου αφήνει ούτε λιπαρό δέρμα αλλά ούτε και ξηρό.

Τι γνώμη έχετε γιαυτό όσοι το έχετε χρησιμοποιήσει?

Τιμή: 7,52 ευρώ.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Την ειχα παρει πριν απο περιπου 5-6 χρονια, την εποχη που ξυριζομουν με Μ3 και το προσωπο μου γινοταν σαν της μαϊμους τον κωλο.. Με βοηθησε, αλλα 3 βδομαδες μετα ειχα βαρεθει το αρωμα (και δεν την χησιμοποιηουσα καθε μερα γιατι δεν μπορορυσα να ξυριστω καθε μερα με το κωλοπραμα...) και την σουταρα.. :dance :megagrin Δε νομιζω να σε απογοητευσει, δεν εχει τιποτε "πολυ κακο "
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Loizos
Νήπιο
Νήπιο
14
Has thanked: 4 times
Been thanked: 10 times

Τις φωτογραφίες δεν μπορώ να τις δω τώρα ενώ πριν μπορούσα, τώρα μου δείχνει το βατραχάκι μέσα στο παγάκι. Αυτό μου συμβαίνει με πολλές φωτο του forum. Τι μπορώ να κάνω γιαυτό?
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Κατσε να ψαχουλεψω το ποστ σου.. Εγω τις βλεπω κανονικα

EDIT
Οι κωδικοι ειναι οκ.. σβησε τα cookies σου.. Ισως βοηθησει.. Firefox... :dash
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
17
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Την εχω παίξει στο παρελθόν, ούτε ζέστη ούτε κρύο. Σίγουρα καλύτερη απο αυτές που είχες χρησιμοποιήσει.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
NavalArchitect

Έχω το balm, στην sensitive έκδοση, με aloe vera. Δεν είναι ακριβώς αυτό που ρωτάς αλλά θα απαντήσω στην ερώτηση με βάση το προαναφερόμενο balm (ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα).

Είναι μια χαρά, ούτε πολύ λιπαρό ούτε και ανεπαρκές ή 'λίγο' για την περίσταση. Προσωπικά το προτιμώ από το balsam της Nivea (αν και αυτό ομολογώ πως έχει μια πάρα πολύ καλή και κυρίως ισορροπημένη αναλογία συστατικών).

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Περιποίηση προσώπου Men Expert

Hydra Sensitive Balsam κατά της φλόγωσης του ξυραφιού

Εικόνα

Καινοτομία & Συστατικά

Το ADS (Ενεργό Αμυντικό Σύστημα) είναι ένα ισχυρό καταπραϋντικό συστατικό που βοηθά στην ενίσχυση της φυσικής ανθεκτικότητας της επιδερμίδας.
Η HYDRA SENSITIVE είναι η 1η σειρά της Men Expert που οπλίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα με τα κατάλληλα μέσα για τη φυσική και διαρκή άμυνά της ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις.
4 φυσικά μεταλλικά στοιχεία για προστατευμένη επιδερμίδα.
Μαγγάνιο: αποτοξινωτικό
Μαγνήσιο: τονωτικό
Ασβέστιο: αναδομητικό
Χαλκός: αντι-οξειδωτικός
http://www.lorealparis.gr/agora-proionton.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Και ποια ειναι η αποψη σου γιαυτο?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Το εβαλα ενημερωτικα μιας και το ανεφερε ο συνφορουμιτης
Οταν το παρω θα πω την γνωμη μου οπως κανω σε καθε νεο προϊον που αναφερουμε στο φορουμ.

:megagrin
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
NavalArchitect

Το Hydra Sensitive της L'Oreal ίναι αρκετα παχύρρευστο στην υφή, όχι πολύ λιπαρό (βρίσκω το Nivea after shave balsam πιό λιπαρό), ενυδατώνει πολύ το πρόσωπο, δεν αφήνει μια αίσθηση (τουλάχιστον σε εμένα) ότι 'κολλάει' αφότου κάποιος το βάλει (κι απ'την άλλη όμως δεν μου αφήνει αυτή τη μεταξένια αίσθηση που μου δίνει το La Toja balsamo για παράδειγμα).

Η μυρωδιά του είναι με έντονο το στοιχείο Aloe Vera, χωρίς όμως να είναι πολύ δυνατή σε καμμία περίπτωση, και να αναφέρω επίσης πως μου θυμίζει μερικώς σε υφή και απόδοση το Maca Root razor relief after shave balm του Body Shop. Χωρίς να έχω κοιτάξει τα συστατικά (το έχω στο σπίτι μου στην Ελλάδα το L'Oreal) μπορώ να πω πως καταπραύνει σχετικά καλά οποιουσδήποτε ερεθισμούς, και πάλι όμως για 'δύσκολες' περιπτώσεις δεν θα κατέφευγα σε αυτό αλλά σε ένα από τα La Toja balsamo, Bottega Uomo Red Tea και Speick after shave balm (αναφέρω αυτά τα τρία καθότι είναι από 7.50 μέχρι περίπου 10 Ευρώ το καθένα περίπου, παρ'όλο που δυστυχώς το δεύτερο δεν έρχεται στην Ελλάδα ούτε μέσω ταχυδρομείου...)

Προσωπικά βρίσκω το Hydra Sensitive της L'Oreal καλύτερο από το Nivea after shave balsam αλλά φυσικά και από τα 1-2 διαθέσιμα after shave balsams/gels της Gillette, που όλα αυτά πιστεύω είναι οι βασικοί του ανταγωνιστές (κυρίως στα ράφια των σούπερ μάρκετ) αν θέλουμε να το πούμε έτσι. Απ'όσο έχω δει στην Ελλάδα αλλά και εδώ στη βόρεια Ευρώπη, η L'Oreal βάζει τα προιόντα της περιοδικά σε χαμηλότερη τιμή, οπότε τότε ίσως είναι μια ακόμη καλύτερη ευκαιρία για κάποιον να το δοκιμάσει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”