Καλημέρα σας...
macho έγραψε:το ζυγισμα και των 2 μηχανων ειναι παρομοιο.απλα λογω μηκους η 500 ζυγιζει πιο κοντα στην κεφαλη ενω η 510 ελαχιστα προς τη μεση της λαβης.οπως ομως ειπα ειναι λογικο να αλλαζει λιγο το ζυγισμα λογω διαφορετικου μηκους.τωρα χωρις να εχω ξυριστει με την 510,στο χερι μου καθεται πιο καλα λογω βαρους και μηκους.παντως ξυριστικα(χωρις να εχω ξυριστει με την 510)δεν νομιζω οτι θα εχουν διαφορα. περισσοτερο εχει να κανει με το τι αρεσει στον καθενα,μακρια η κοντη λαβη.αυτα σαν καποιες πρωτες επισημανσεις.
Μάχο φίλε καλημέρα πρώτα από όλα σου εύχομαι περαστικά σου,και κατά δεύτερον καλοξύριστη ...
Θα πω ότι το ζύγισμα των δυο μηχανών είναι εντελώς διαφορετικό,όχι μόνο λόγω μήκους,αλλά το κυριότερο λόγο βάρους,σου κάθεται καλύτερα στο χέρι η 510 γιατί κατά την γνώμη μου πάντα, αλλά και εκατοντάδων reviews,ερωτήσεων και ψάξιμο παραπάνω από 5 μήνες,έχει καλύτερο ζύγισμα από την 500,ένα από τα μείον της 500 είναι η λαβή της,χωρίς αυτό να σημένη ότι δεν έχει καλό ζύγισμα.
Όσο για το ξύρισμα που λες,δεν μπορώ να συγκρίνω αφού ακόμα δεν έχω ξυριστεί μαζί της,την έχω αρκετές μέρες στα χέρια μου,και έχει γίνει πολύ ενδελεχής εξέταση του μοντέλου,μάλιστα σκέφτηκα να ανοίξω ένα νήμα για την 510 αφού δεν υπάρχει έως τώρα, και υπάρχουν πάρα πολλές διαφορές ανάμεσα 500 VS 510 που κατά την γνώμη μου η 510 είναι ένα υποτιμημένο προϊόν,το νήμα δεν το άνοιξα γιατί βρήκα μια προσωρινή δουλεία, (12 ώρες πάνω στο PC) όπου αύριο μεθαύριο τελειώνει,τι να κάνω βρε παιδιά να βγουν τα προς το ζην,και τότε θα κάνω ένα Full Review, και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πολλοί θα αλλάξουν γνώμη για την 510.
Το δέρμα μου μετά από 20 ημέρες αξυρισιάς, τώρα είναι εντάξει,σήμερα trimmαρισα και την γενειάδα,και πιστεύω αύριο μεθαύριο πρώτα ο Θεός, θα έχω το πρώτο ξύρισμα μαζί της,μπορεί να με προλάβεις Μάχο και να ξυριστείς εσύ πρώτα... :megagrin
*Ααα Και αν θέλεις Μάχο και έχεις ζυγαριά,ζύγισε την σε παρακαλώ πολύ έχω το λόγο μου που στο ζητάω αυτό...
Πάντα φιλικά Αντώνης