Εννοουσα εντος Ελλαδας Πετρο.
Δεν εχω μπει ακομα στο "τρυπακι" να αγοραζω απο το ιντερνετ...
Ευχαριστω παντως.
FIGARO – crema da barba
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
Παιδιά υπάρχει Ελλάδα...ξέρω 5-6 πηγές...
Nα 1..ΕΔΩ
Nα 1..ΕΔΩ
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
Το ένα το μαγαζί δεν το έχει πια...τώρα τα άλλα μαγαζιά είναι στην αχαρνών ψηλά...δε θυμάμαι αριθμό αν ψάξετε θα βρείτε...εγώ δεν άντεχα το πικραμύγδαλο και δεν το πήρα προ μηνών...
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
πρωτο ξυρισμα σημερα με την figaro και εμεινα χαζος.η κρεμα οπως λενε και οι πιτσιρικαδες''δεν υπαρχει''.ξεκινησα βαζοντας μια πολυ μικρη ποσοτητα,οσο 1 μικρο μπιζελι.αρχισα να την χτυπαω με νωπο το πινελο(χοιρος)και προσεθετα σιγα-σιγα νερο.εβαλα ελαχιστο νερο και η κρεμα σε χρονο dt μου εδωσε αφρο για 3 συνταγματα πεζικου και μια τεθωρακισμενη ταξιαρχια.μιλαμε για τρελο αφρισμο και ποιοτικο.ο αφρος ηταν πηχτος και λιπαρος οπως στα σαπουνια που περιεχουν ζωικο λιπος(vitos,valobra,cella,mwf).εκει που η κρεμα ηταν το κατι αλλο ομως ειναι στο θεμα της αποδοσης.ο αφρος ,οπως ειπα,πηχτος και λιπαρος προσφερει αριστη και κορυφαια προστασια ,στο θεμα δε της ολισθηροτητας και της ενυδατωσης χτυπαει στα ισα τα κορυφαια σαπουνια.η κρεμα δηλαδη συμπεριφερεται σαν σαπουνι και απο τα καλυτερα μαλιστα.τωρα καταλαβα γιατι χοροπηδουσε ο Petros.Mp απο την χαρα του. :dance :dance3 :dance5 :xp1
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Έτσι ακριβώς Μάχο, δεν είναι κρέμα στις ιδιότητες σαν σαπούνι με tallow συμπεριφέρεται. Εγώ έτριβα σαν μανιακός πάνω στο μπολάκι της και ευτυχώς σταμάτησα γιατί θα ξύριζα το σώμα πεζοναυτών στο χαλαρό...Ιδιότητες, προστασία, ενυδάτωση είναι τέλεια σε όλα της. Το άρωμα είναι ήπιο πλέον αλλά δεν με χαλάει. Αξίζει τα 5€ και με το παραπάνω, το VFM !
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Παιδιά, η απόδοση της είναι όντως πολύ καλή αλλά για να μην ξεχνιόμαστε γράψτε οτι ετσι και πάει στο στόμα σου καμιά σταγόνα μπορεί και να ανακατευτείς απο το πολύ πικραμύγδαλο.
Σε εμένα τουλάχιστον αυτό λειτούργησε λίγο ανασταλτικά.

Σε εμένα τουλάχιστον αυτό λειτούργησε λίγο ανασταλτικά.
if you have a great shave you have a great day
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Εγω τρελαίνομαι για το άρωμα της το οποίο θεωρώ κατά πολύ ανώτερο του Cella , πάντα κατά τα δικά μου γούστα. Η Figaro μυρίζει έντονα πυκραμύγδαλο (σαν λικέρ) ενώ το άρωμα του Cella (πιο ασθενές σε ένταση) φέρνει περισσότερο προς το ωμό αμύγδαλο. Βέβαια να πω την αλήθεια για κάποιο λόγο (τον οποίο ψάχνω και εγω :confused ) δεν πάει συχνά το χέρι μου εκεί και εχω αρκετό καιρό να την χρησιμοποιήσω....
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
σαν αρωμα ειναι λιγο πιο εντονη απο την cella, φερνει λιγο σε λικερ :megagrin .αλλα σε γευση δεν την δοκιμασα ακομα. :xp1