Ξεκίνημα με Big Ben, το δώρο με το PAA. Στην πρωτοδεύτερη κατεβασιά μου φάνηκε τραχιά να τραβάει. Μπήκε στην άκρη για άλλη φορά. Την άλλαξα με μια Feather #4 γτ ήθελα να έχω μια δοκιμασμένη σταθερά για τη δοκιμή του σαπουνιού. ΟΚ βαριόμουν να βγάλω καινούργια. Αρωματάρα καθαριότητας, με πρωτότυπες φλοράλ νότες. Θα αναγράφονται στην συσκευασία φαντάζομαι τα αίτια. Πολύ σούπερ. Στο πρώτο χέρι, παρότι νόμιζα πως είχα βάλει αρκετό νερό, ήταν κάπως στεγνό κ φαινόταν να υπολείπεται στο ρεζίντουαλ. Οχι πως ξαναπερνούσα τη μηχανή, αλλά το ένιωθα στο χέρι. Στο δεύτερο έβαλα κ άλλο νερό κ ήταν πολύ καλύτερο. Αλλά η αποκαλυψη του ξυρίσματος ήταν η λαβή. Πολλοί συνξυριστές έχουν αναφέρει πως η Lupo θέλει ελαφριά λαβή για να αποδόσει κ όχι την HD με την οποία συνήθως συνοδεύεται στην Ελλάδα. Την είχα δοκιμάσει με δύο ελαφριές που είχα κ όντως τα πήγε καλύτερα. Ομως με την 2 piece halo, που μου είχε προτείνει ο
@Βασίλης Τ , απογειώνεται. Μιλάμε για άλλη μηχανή, κυρίως στην αισθητά μειωμένη τραχύτητα που έβγαζε με την HD. Σίγουρα παίζει ρόλο το κέντρο βάρους που προκύπτει από το σχήμα της, αλλά κ το ιδιαίτερο γκριπ της. Αποτελέσμα ενα απίστευτο, λαμπίκο ξύρισμα με 2 wtg χωρίς ξαναπερασμάτα. Μπορεί να μην έπαιξε ρόλο μόνο αυτό, αλλά εγώ σε αυτό το απέδωσα γτ έτσι το κατάλαβα. Μένει να δοκιμαστεί κ η R41 με την HD, που βλέπω να είναι συνήθης προτίμηση του συνξυριστή
@Algebar. Οκ κ ο Θεός βοηθός

. Νομίζω πως στο τέλος σεραριστηκε ωραιότατα το John Frum με Πίτραλον.