Το ξύρισμα της ημέρας : Απρίλιος 2018

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
foxtrot
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 31242 times
Been thanked: 32737 times

[mention]Rossobianco[/mention] ποιό είναι το χωριό; Πολύ όμορφη φύση !

Εικόνα

Yaqi.24mm
Meissner-Tremonia.Exotic.elemi sc
iKon.Shavecraft.103
Gillette.silver.blue
Fine.fresh.vetiver asl

Η Meissner Tremonia λέει την κρέμα shaving paste. 8) Κανένα πρόβλημα, κρέμα είναι..
Πολύ πιό μαλακή από τα Ιταλικά κρεμοσάπουνα, πιό σκληρή από τις κλασσικές κρέμες.

Αρχισα τον αφρό με μέτρια βρεγμένο πινέλο, πράγμα που μου στοίχισε 5 και βάλε λεπτά "χτυπήματος" γιά να "πήξει" ο αφρός. Οταν βέβαια ήρθε στα ίσια του, ήταν πράγματι απολαυστικός. Ηθικόν δίδαγμα: Το πινέλο πρέπει να είναι σχεδόν στεγνό.

Περίεργο και μυστήριο άρωμα, ανατολίτικο, όμορφο για τα δικά μου γούστα. Ξύλο, προς τα κωνοφόρα, βγάζει μιά οξύτητα, διακριτική όμως και είναι ιδιαίτερα πιπεράτο.
Πολύ καλά υλικά κατασκευής (οργανικά τα περισσότερα) πολύ καλή προστασία, καλό γλίστρημα, μέτριο residual slickness, καλή ενυδάτωση.

Ακριβή κρέμα σε γυάλινο μπολ και σκληρό πλαστικό καπάκι, αφρίζει πολύ πιό καλά από τα σαπούνια της εταιρείας.

Ευχές γιά καλή Ανάσταση και υγεία σε όλους μας. !
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Gogos
Δημοτικό
Δημοτικό
8
Has thanked: 6112 times
Been thanked: 3486 times

Χαίρετε,κύριοι!
Πριν λίγο:

-Maggard Razors MR11 +EJ Κεφαλή
-Polsilver #2
-Omega 65
-Savon Mystere-Argos
-Speick Active asl

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!
«οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ, ἀλλ᾿ ἐν τῷ εὖ τὸ πολύ»
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

:hellas1
Καλη Ανασταση και υγεια σε ολους.-
.pre real shaving face wash
.progress merkur#2
.astra sp
.proraso by omega
.proraso sandalwood ss
.proraso sandalwood asl
.noxzema asb
.aramis edt
-ΑΠΟΛΑΨΗ ΑΣΟΥΜΕ!.-

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Rossobianco
Νήπιο
Νήπιο
7
Has thanked: 1169 times
Been thanked: 1446 times

[mention]foxtrot[/mention] το χωριό είναι στον νομό Άρτας, ελαφρώς ορεινό και η θέα είναι από τη βεράντα του σπιτιού μου!
ΙΑΣΟΝΑΣ
Η κουλτούρα είναι σαν τη μαρμελάδα· όσο λιγότερη έχεις, τόσο περισσότερο την απλώνεις.
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29450 times
Been thanked: 29624 times

Καλημέρα και Χριστός Ανέστη!

- SIR Irish Moss ss
- Vie Long 16655
- Gillette Fatboy @9
- Feather [1]
- 444
- Alcolado Glacial asl

Πανέμορφο εορταστικό ξύρισμα, αντάξιο με το εορταστικό της ημέρας. Feather είχα πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσω και ήταν πολύ ταιριαστή με την Fatboy, άλλη μια τρανή απόδειξη ότι με το πέρασμα των χρόνων αλλάζουμε, αλλάζουν οι εμπειρίες μας και οι εντυπώσεις από το ίδιο προϊόν.

Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά!
Άβαταρ μέλους
Vavous
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 30400 times
Been thanked: 41536 times

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Εικόνα

Rockwell - Maseto - Lather Bros
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Ilias-G
Δημοτικό
Δημοτικό
7
Has thanked: 5684 times
Been thanked: 3923 times

Καλημέρα. Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά σε όλους!

Εορταστικό ξύρισμα πριν λίγο.

PS Paputsanis aromatics Tabac.
SC Truefitt & Hill No.10
SB Yaqi tuxedo 28 synthetic
SR Edwin Jagger DE89KN14BL / Derby extra (green)
ASL La Toja classic

Ωραίος αφρός από την Νο.10 με ωραίο άρωμα, το πινελο αν και καπως μεγάλο, ηταν εξόχως απαλό και η ED DE89kn14 εύκολη στο ξύρισμα και ήπια αλλά τα 1-2 nicks δεν τα γλύτωσα (μάλλον δικό μου λάθος). Γι'αυτό και υποκλίνομαι στη Lord L6, την οποία εχω καταφχαριστηθεί και τελικά αξίζει 10 φορές απ'όσο κοστίζει.
Καλά να περάσετε όλοι, αλλά μην το παρακάνετε με τον οβελία, το κοκορέτσι, το κρασί και τις μπύρες. XD XD
Άβαταρ μέλους
__Nikolas
Λύκειο
Λύκειο
9
Has thanked: 7462 times
Been thanked: 10220 times

Μεγαλη Παρασκευη και Μεγαλο Σαββατο:

-PS Παπουτσανης Αromatics Tabac
- Dimitri's Bergamot ss
- Muhle 81H3 Pure Badger
- Gilette Mach3 #2
- ASL Myrsol K
- ASB Pino Silvestre, εχει καλο αρωμα και δεν εβαλα κολωνια μετα Γιατρε μου!

-PS Παπουτσανης Αromatics Tabac
- Williams sc
- Muhle 81H3 Pure Badger
- Gilette Mach3 #3
- ASB Tabac Soft 8%
- EdC Tabac

Απολαυσις!

Το 8% βαλσαμο εχει 3+ χρονια που το πηρα απο Χοντο και απο τοτε δε το ματαειδα πουθενα! Μαλλον το σταματησαν, ή δεν ερχεται Ελλαδα. Δεν εχω δοκιμασει το απλο βαλσαμο της Tabac οποτε δεν εχω μετρο συγκρισης, παντως αφηνει δερμα πιπουλο με διακριτικο το γνωστο αρωμα!
Η Κολωνια απο την αλλη ειναι μεν πιο αδυναμη απο το EdT και αυτο μ αρεσει πολυ θα ελεγα, αλλα το Tabac ειναι αρωμα με προβολη και δεν περνας απαρατηρητος, οποτε ισως καποιος που δε το θελει πολυ εντονο, να του αρεσει περισσοτερο. Παιζει φυσικα να εχει γινει reformulation μιας και η κολωνια ειναι με το νεο λογοτυπο και γραμματοσειρα. :think: Ισως ο ... Tabacoulas να γνωριζει περισσοτερα Γιατρε μου!

Εικόνα
any shave you can walk away from, is a good shave!
Άβαταρ μέλους
alexn
Λύκειο
Λύκειο
8
Has thanked: 13184 times
Been thanked: 13448 times

Καλησπερίζω εορταστικά την παρέα και εύχομαι σε όλους η Ανάσταση αυτή κυριολεκτικά να είναι προσωπική και οικογενειακή!!!
πριν την χθεσινή Ανάσταση
Ω 800097
MWF
Gillette Black beauty#6#3+Wilkinson#8
Korres K+G
str8 original
στο μόνο σαπούνι που στέκομαι με σεβασμό και δέος πριν το <δουλέψω> είναι αυτό,και αυτό είναι πάντα εκεί!!!
Καλό υπόλοιπο εορταστικό παιδιά!
Αλέξανδρος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.
stergios

Χρονια πολλα σε ολους! Ειδικως στους εορταζοντες!

#Feather artist ss.
# Kai captain titan mild.
# Omega 10065.
# L&L grooming - Mayflower.
# Jean Marc dark night asl.
# Stirling gentleman asb.
Εικόνα

Η ss ειναι αλησμονητο ξυριστικο gadget! Ξυριστικο Τσι! Εργονομια, αντοχη, ευκολια, ποιοτητα! Μεγαλη αγαπη κ αδυναμια! Θα μπορουσα να χω μονο αυτο! (που λεει ο λογος, μην παρεξηγηθω)

Τ αγριογουρουνο κοντεψε να παρει το σαπουνι κ να μ αφησει στα κρυα του λουτρου! Το χα τιναξει λιιγο παραπανω κ μετα το σβουρισμα οπως το σηκωσα, ειχε κολλησει το σαπουνι το οποιο ειχε γινει σαν μαστιχα! Ξεσυνηθισα τοσο καιρο με συνθετικα κ ασβους.

Mayflower κ κουρεφεξαλα! Πασχαλια μυριζει! Το γνωστο δεντρο που ανθιζει αυτη την εποχη με τα μωβ ανθη κ μυριζει υπεροχα! Λενε οτι αν κλεψει καποια γυναικα ανθος πασχαλιας, κατα την εγκυμοσυνη, το σχημα του κλαδιου-ανθους αποτυπωνεται στο δερμα του μωρου! :) Σαν σαπουνι δειχνει πολυ καλο απ τις 2-3 φορες που με ξυρισε!

Η lotion πολυ καλη σε ιδιοτητες κ μ αρεσει το αρωματακι της! Fahrenheit Dior τελικα μου μυριζει. :)

Το Stirling εχει κορυφαιο αρωμα κ καλες ιδιοτητες! Επισης απλωνεται πολυ ευκολα κ χρειαζεσαι μικρη ποσοτητα!

Ξυρισματακι κ μετα κ ενα μπανακι με δροσερο νερακι! Τα σεα μου, τα μεα μου μαζι με 4711 κ κλεισαμε τη βραδια φινα! Μεεσσσα δικε μου! :handgestures-salute:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”