Καλησπέρα σας. Πριν από καμιά ώρα, με γένια δύο ημερών (δεν αλλάζει αυτό).
Palmolive Naturals (ως pre-shave)
Arko Moist
Liojuny Finest Hawaii
Parker closed comb κεφαλή + EJ 89L λαβή
Racer Super Stainless (#1)
Proraso Sandalwood ASL
Πάνε έξι μήνες περίπου που μου 'χε κάνει δώρο ο macho (τον οποίο και ευχαριστώ) την closed comb κεφαλή της Parker. Δεν τη δοκίμαζα τόσο καιρό όχι από φόβο, μια και είχα ξυριστεί επιτυχώς όταν μου είχε δανείσει ολόκληρη τη 98r, αλλά επειδή προτιμώ να χρησιμοποιώ τις μηχανές ως έχουν και δεν ψάχνομαι με υβριδικά πειράματα.
Δεν ξέρω πώς μου 'ρθε να το δοκιμάσω σήμερα, αλλά ένιωσα για τα καλά τι εστί επιθετική μηχανή. Πήγα άνετος, λες και κράταγα στα χέρια μου την Jagger, αλλά στην Parker το blade gap είναι πολύ μεγαλύτερο και νιώθεις το ξυράφι κατ' ευθείαν στο δέρμα. Αποτέλεσμα, τρία γδαρσίματα (το ένα σε σημείο που είχα κοπεί προχθές και με την Jagger). Προφανώς θέλει διαφορετική γωνία η μηχανή και πρέπει να τη μάθω. Θα δω αν θα το κάνω.
Πάντως, η αλήθεια να λέγεται, πολύ πιο αποτελεσματική στο προς τα κάτω πέρασμα η Parker από την Jagger (και τη Lord εννοείται). Απλά, για γένια σαν τα δικά μου που στο 48ωρο ίσα που φαίνονται, δεν είναι απαραίτητο ένα θεριστικό μηχάνημα. Η Jagger είναι άψογη για τις ανάγκες μου, αλλά πάντα έχω στο μυαλό την αγορά μιας Parker (την 26c που είναι open comb αλλά πιο ήπια), στο μέλλον.
Το ξύρισμα της Ημέρας: Νοέμβριος 2016
- Roadrunner
- Γυμνάσιο

- 11
- Has thanked: 3611 times
- Been thanked: 4505 times
- foxtrot
- Συντονιστής

- 10
- Has thanked: 32324 times
- Been thanked: 34059 times
Razorock.plissoft.monster
LPL.edition.limitée.2016 ss
Fatip.grande
Gillette.silver.blue
Gine.clean.vetiver asl
Tallow rules!
Ξέφυγε μία φορά ο πατήρ Λουκιανός από την vegan παράδοση και έφτιαξε ένα υπέροχο σαπούνι.
Γιάννης
-
paratairosexthros
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Stirling 26mm
Stirling orange chill
Merkur 34C
Gillette 7 o clock green #4
Proraso green
Stirling και πρασινάδα.
Stirling orange chill
Merkur 34C
Gillette 7 o clock green #4
Proraso green
Stirling και πρασινάδα.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17339 times
Υγεια σε ολους.
-pre bioten body lotion
-μηχανη parker 24c
-λεπιδα perma sharp
-πινελο omega 80080
-σαπουνι cella
-asl vitos tabacco
-asb proraso green
-pre bioten body lotion
-μηχανη parker 24c
-λεπιδα perma sharp
-πινελο omega 80080
-σαπουνι cella
-asl vitos tabacco
-asb proraso green
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- bill3377
- Λύκειο

- 11
- Has thanked: 21906 times
- Been thanked: 4048 times
Μηχανή: Merkur progress
Ξυράφι: Feather
Πινέλο: Omega 11126
Σαπούνι: Cyril Salter French Vetiver
After shave:Razorok Don Donato

Είναι σαν την διαφήμιση που έλεγε: “Κι αν σου κάτσει;” (νομίζω ήταν για το ΠΡΟΤΟ). Ε λοιπόν εμένα μου έκατσε ο παραπάνω συνδυασμός! Το πινέλο με το σαπούνι συνεργάστηκαν άψογα για να δώσουν έναν καταπληκτικό αφρό. Το σαπούνι θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα για εμένα αν και έχει ιδιαίτερο άρωμα για πολλούς. "Πνέει τα λοίσθια" όμως και δεν νομίζω να βγάλει μήνα. Αν δεν είχα τόσα πολλά σαπούνια και κρέμες, σίγουρα θα το ξανάπαιρνα. Η μηχανή με το ξυράφι της Feather απογειώθηκε. Περνούσε λες και δεν έκοβε τίποτε. Κανένας ερεθισμός, κανένα τράβηγμα, κανένα κόψιμο Από τα καλύτερά μου ξυρίσματα. Το After shave ήταν περιττό και ίσος να μην ταίριαζε και αρωματικά αλλά μου αρέσουν τα διαφορετικά “παντρέματα” .
Ξυράφι: Feather
Πινέλο: Omega 11126
Σαπούνι: Cyril Salter French Vetiver
After shave:Razorok Don Donato

Είναι σαν την διαφήμιση που έλεγε: “Κι αν σου κάτσει;” (νομίζω ήταν για το ΠΡΟΤΟ). Ε λοιπόν εμένα μου έκατσε ο παραπάνω συνδυασμός! Το πινέλο με το σαπούνι συνεργάστηκαν άψογα για να δώσουν έναν καταπληκτικό αφρό. Το σαπούνι θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα για εμένα αν και έχει ιδιαίτερο άρωμα για πολλούς. "Πνέει τα λοίσθια" όμως και δεν νομίζω να βγάλει μήνα. Αν δεν είχα τόσα πολλά σαπούνια και κρέμες, σίγουρα θα το ξανάπαιρνα. Η μηχανή με το ξυράφι της Feather απογειώθηκε. Περνούσε λες και δεν έκοβε τίποτε. Κανένας ερεθισμός, κανένα τράβηγμα, κανένα κόψιμο Από τα καλύτερά μου ξυρίσματα. Το After shave ήταν περιττό και ίσος να μην ταίριαζε και αρωματικά αλλά μου αρέσουν τα διαφορετικά “παντρέματα” .
Βασίλης
Η ζωντανή ψυχή τα θέλει όλα!
Η ζωντανή ψυχή τα θέλει όλα!
-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17339 times
η closed comb ειναι ιδανικη για γρηγορα ξυρισματα(με τη φορα/wtg) και για ξυρισμα 2 φορες την ημερα(πρωι/βραδι-με τη φορα/wtg). ξυριζει βαθια. πιο βαθια απο τις υπολοιπες cl.comb/κλειστου τυπου-μπαρα ασφαλειας).Roadrunner έγραψε:
Πάντως, η αλήθεια να λέγεται, πολύ πιο αποτελεσματική στο προς τα κάτω πέρασμα η Parker από την Jagger (και τη Lord εννοείται). Απλά, για γένια σαν τα δικά μου που στο 48ωρο ίσα που φαίνονται, δεν είναι απαραίτητο ένα θεριστικό μηχάνημα. Η Jagger είναι άψογη για τις ανάγκες μου, αλλά πάντα έχω στο μυαλό την αγορά μιας Parker (την 26c που είναι open comb αλλά πιο ήπια), στο μέλλον.
αν εχεις στο μυαλο σου την 26c μη το πολυσκεφτεσαι.προσωπικα θεωρω οτι ειναι η καλυτερη και πιο ισορροπημενη μηχανη που υπαρχει.και ξυριζει βαθια και γλυκα.
κοιτα και την 24c. η λαβη της ειναι κομψοτεχνημα και πανεμορφη(εχω και καποιες 26αρες για τους υιους/αν ενδιαφερθουν για το αθλημα).
- Roadrunner
- Γυμνάσιο

- 11
- Has thanked: 3611 times
- Been thanked: 4505 times
Την 26c θα πάρω, το 'χω αποφασίσει μέσα μου από καιρό, κυρίως λόγω της rubber coated λαβής. Θέλω κάτι διαφορετικό από τις χρωμιομένες, καθαρά για ποικιλία. Δεν βιάζομαι όμως (υπολογίζω να είναι αυτή και η τελευταία μου μηχανή). Να μπει το '17 και βλέπουμε.
- foxtrot
- Συντονιστής

- 10
- Has thanked: 32324 times
- Been thanked: 34059 times
Η λαβή της 26c δεν είναι rubber coated, απΛά έιναι χρωματισμένη μαύρη.
Σε κάθε περίπτωση, είναι υπέροχη μηχανή.
Σε κάθε περίπτωση, είναι υπέροχη μηχανή.
Γιάννης
- captain_hx
- Εξειδίκευση

- 10
- Has thanked: 16281 times
- Been thanked: 16450 times
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα,
Mühle R41 & ASP #2
Savon Mystere Cuba
Omega 11126
Mentholated Malizia Uomo Vetyver