@2petros Αποτελεσματική με εμπειρία και (πάρα πολύ) καλό χέρι iKon shavecraft 104 "Tech" κάπου είχα διαβάσει ότι μετά το ξύρισμα τα γένια φοβούνται να ξαναβγούν
Αποτελεσματική και απροβλημάτιστη iKon B1Standard, λίγο πίσω από την Tech σε αποτελεσματικότητα αλλά πολύ πιο εύκολη μηχανή, νομίζω όμως ότι αυτή την περίοδο μόνο Αμερική θα τη βρεις.
Η variant είναι αποκαλυπτική εμπειρία κύριοι. Την προτιμώ από την αρκετά ακριβότερη Futur, γιατί πραγματικά κάνει τα γένια να φοβούνται να ξαναβγούν. Θέλει όμως προσοχή πολλαπλάσια. Δεν είναι σαν την R41 που συγχωρεί λάθη λόγω τραχύτητας. Η Variant σου κόβει φέτα από το μάγουλο ψιθυρίζοντάς σου αγαπητικά στο αυτί "μμμ τι γλυκά που σε ξυρίζω, ε! ".
οχι..όπως το γραφω.. εννοω R89 base plate με R41 cap πλεον επιθετικη με κλειστο χτενι πάντα...δηλ μια μεταμορφωμενη R89 που με το δικο της καπάκι είναι πολυ ηπια ενω με της R41μεταμορφώνεται!!!
Είναι πιο αποτελεσματική σε σύγκριση με μια R41 ή με μια R89; Γτ η R89 μου φαίνεται πολλά βήματα μακριά από την R41. Επειδή την έχω έτσι την R89 αλλά δεν την εχω δοκιμάσει ποτέ, θα τη δοκιμάσω κ θα επανέλθω.