Αυτή η "μόδα"με τα μούσια πότε βλέπετε να περνάει;;

Απάντηση
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

.σωστος ο ΒΑΒΙS.ετσι ειναι.οποιος εχει τα γενια εχει και τα χτενια.και δεν ειναι μονο η ολλανδια.και το βελγιο,η γαλλια,η βρετανια,η γερμανια,η σουηδια.ολες εχουν πολυ μεγαλους μουσουλμανικους πληθυσμους που σε πολυ συντομο διαστημα(γεννανε σαν κουνελια)θε ειναι πλειοψηφια.δυστυχως και εμεις εδω δεν παμε πισω.σε 10-15 χρονια θα ειμαστε μειοψηφια μεσα σε μια χωρα που πλεον θα κοβουν και θα ραβουν αλλοφυλοι και αλλοθρησκοι.τουλαχιστον οσοι εχουν μουσι δεν θα χρειαστει να αφησουν.αλοιμονο σε εμας,τους αλλους. :hellas3
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12133 times

:btt :ty
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Εγώ πάλι που είμαι σαραντάρης τα θυμάμαι διαφορετικά. Θυμάμαι στα 17 να είμαι ο μόνος που θέλω να αφήσω μούσι και όταν το άφησα η κατακραυγή της πλειοψηφίας γύρω μου με ανάγκασε να το ξυρίσω. Λογικό αφού η πλειοψηφία των μεγαλύτερων τότε ερχόταν από μια εποχή που το μούσι ήταν συνώνυμο της αλητείας ή των ναυτικών κάτι σαν τα τατουάζ. Στα δικά μου νιάτα έβλεπα το μούσι να υιοθετείται από πολλούς νέους αργότερα ως δείγμα αντίδρασης. Στην συνέχεια και μέχρι τα τριάντα μου μόδα ήταν το ξύρισμα, φυσικά ενδιάμεσα από τα ξυρίσματα κάποιος είναι αξύριστος αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το στυλ 3 ημερών που ακολούθησε. Σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις, στους εργασιακούς χώρους κ.λπ. δεν έβλεπα άντρα αξύριστο. Για εμάς ήταν αδιανόητο να έχουμε ραντεβού με κοπέλα και να πάμε αξύριστοι. Φυσικά το καθημερινό ξύρισμα λίγοι το άντεχαν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους άρεσε ή ότι τότε η εποχή δεν το επίτασσε, αυτή ήταν η «μόδα».
Μετά ήρθε το στυλ τριών ημερών, τώρα το μούσι κα αύριο κάτι άλλο. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα και αυτή είναι η ομορφιά της ζωής, από όταν είσαι έφηβος έως τα ογδόντα που κατά την δική μου γνώμη αρχίζεις να γερνάς μπορείς να απολαύσεις διάφορα στυλ είτε μέσα στην μόδα της εκάστοτε εποχής είτε διαφοροποιώντας τον εαυτό σου όντας πρωτοπόρος.
Για εμένα ένα καλοξυρισμένο αντρικό πρόσωπο είναι το ίδιο κλασικό και διαχρονικό με ένα όμορφα σχηματισμένο και κουρεμένο αντρικό μούσι. Και το στυλ τριών ημερών όμως σε κάποιους πάει πολύ. Δεν είμαι μονοδιάστατος, μου αρέσουν όλα ανάλογα με την εποχή και την διάθεση, και πάνω από όλα μου αρέσει να φροντίζω τον εαυτό μου, αυτό για εμένα κάνει την διαφορά από άντρα σε άντρα.

Τώρα για την σχέση που έχουν οι τρίχες με την πολιτική βλέπω κάποια αλλά όχι αυτήν που βλέπετε εσείς..
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
desperado
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 3820 times
Been thanked: 4324 times

Με την ευκαιρία, το στυλάκι "Τρεις μέρες αξύριστος" το είχε λανσάρει με μεγάλη επιτυχία ο Don Johnson στο Miami Vice.
images.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Θοδωρής

"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
Άβαταρ μέλους
RAZORBLADE
Νήπιο
Νήπιο
10
Has thanked: 130 times
Been thanked: 205 times

Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο ,ίσα ίσα μου είναι και συμπαθής γιατί πρόκειται για αυθεντικό τύπο ορεσίβιου αγρότη της Κρήτης και μπράβο του.

Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι οτι τα μέσα εστιάζουν την αρρενωπότητα του στη φώτο με το τσιγάρο στο στόμα και την υπερ-hip γενειάδα του.
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times

Ε απο το lifo τι περιμενεις; Παλι καλα που δεν περασαν την γκλιτσα σελφοκονταρο...
Το Ιασονας με Ο
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

ο κρητικος μια χαρα ανθρωπος ειναι.οι αλλοι που ασχολουνται μαζι του δεν ξερω αν στεκουν καλα και τι κουμασια ειναι.αντε μην ανοιξω το στομα μου γιατι...θα γινουμε μαλλια κουβαρια.
Άβαταρ μέλους
BABIS
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 3 times
Been thanked: 211 times

macho έγραψε: δεν ειναι μονο η ολλανδια.και το βελγιο,η γαλλια,η βρετανια,η γερμανια,η σουηδια.ολες εχουν πολυ μεγαλους μουσουλμανικους πληθυσμους που σε πολυ συντομο διαστημα(γεννανε σαν κουνελια)θε ειναι πλειοψηφια.δυστυχως και εμεις εδω δεν παμε πισω
Σαφώς ισχύει για όλες τις χώρες. Βέλγιο και Ολλανδία, έχουν μικρό πληθυσμό και θα είναι οι πρώτες που θα γίνουν πλειοψηφία.

Απόστολε , μάλλον είσαι λίγο μικρότερος από μένα. Αν θυμάσαι φοιτητές αρχές δεκαετίας του '80 ή τέλη του '70 , οι περισσότεροι είχαν μούσια. Προφανώς αναφέρεσαι στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του '80 . Τότε πλέον , ήταν σπάνιο , όντως.
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

Πάντως στην Ολλανδία που είμαι τώρα, δεν έχω δει ούτε ένα μουσάτο.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
akis_peiraias
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
9
Has thanked: 18550 times
Been thanked: 15729 times

Εδώ μας είχαν πρήξει με το μούσι της Κοντσιτα!! Ήμαρτον ρε ψωροκωσταινα.... ότι να ναι αρκεί να το πουν τα κανάλια . Πάντως και εγώ από αντίδραση δεν γουστάρω να αφήσω μούσι (Εντάξει μου αρέσει το ξύρισμα δεν λέω ) αλλά βαρέθηκα πια να τους βλέπω όλους ίδιους, 4 χρόνια πίσω είχα αφήσει και εγώ για κανένα 10 μηνο μούσι . Τώρα που το βλέπω παντού ούτε και το γουστάρω. Γενικά αυτή τη τάση της πολτοποίησης , του να γίνονται όλοι όπως προστάζει η μόδα και τα κανάλια τη σιχαίνομαι
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”