Οι πολύ παλιές Τούρκικες, ήταν σε πλαστικό κουτάκι, αυτές είχα δεί σε φωτογραφία στο πάλαι ποτέ Bestshave.net
και είχα πάρει τις πρώτες μου απο εκεί. Αυτές που μούστειλε , ήταν οι προηγούμενες Ρωσικές (εκτύπωση μελάνι).
Οι τούρκοι όπως έχει αναφέρει και ο Παναγιώτης @natnat δεν μπαινουν στον κόπο να αλλάξουν
τις εικόνες στα μαγαζιά τους ή στο λιμάνι και Αλή.
Πάντως εμένα οι νέες μου φάνηκαν εκτός από πιό γλυκές και πιό κοφτερές, ίσως η ιδέα μου, το γνωστό ΠΟΚ.
'Ισως για να πετύχει η χάραξη/εκτύπωση με λέϊζερ και με κάτι άλλο τις "ψεκάσανε" που έφερε αυτό το αποτέλεσμα.
Κι εγώ όπως ο @gkarave πιό πάνω, γράφω τελευταία για τις Τίγκερ Πλάτινουμ, που μας τις είχε
συστήσει πριν κανα χρόνο ο @NYC1920 (σε πόστ του για το Razorblades Club),
Αλλά οι Πέρμα είναι πολύ πολύ καλύτερες νομίζω. Πολύ όμως.
Perma-sharp Super
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6048 times
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
Πιστεύω μιλάς για κατοστάδα/ες, αν ναί, τότε...
Ευρώπη γιατί; Λόγω τυχόν δασμών; Αν είναι θέμα δασμών, κάτω των 22 ευρώ σύνολο (με ταχ/κα)
δεν επιβάλλονται δασμοί, άρα Τουρκία, παράδειγμα με 20 περίπου ευρώ παίρνεις 200 απο το Razorus.
Από Ευρώπη θα τα πάρεις πιό ακριβά, στα ίδια λεφτά δλδ θα παρεις τα μισά
Καταναλωτές είμαστε, το φθηνότερο ψάχνουμε, και όσα γλυτώσουμε, τα δίνουμε μετά
για άλλα πραματάκια, σαπουνάκια κλπ
Ευρώπη γιατί; Λόγω τυχόν δασμών; Αν είναι θέμα δασμών, κάτω των 22 ευρώ σύνολο (με ταχ/κα)
δεν επιβάλλονται δασμοί, άρα Τουρκία, παράδειγμα με 20 περίπου ευρώ παίρνεις 200 απο το Razorus.
Από Ευρώπη θα τα πάρεις πιό ακριβά, στα ίδια λεφτά δλδ θα παρεις τα μισά
Καταναλωτές είμαστε, το φθηνότερο ψάχνουμε, και όσα γλυτώσουμε, τα δίνουμε μετά
για άλλα πραματάκια, σαπουνάκια κλπ
Οκ ευχαριστώ πολύ για την πρόταση σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 30 Ιαν 2021, 04:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Δεν χρειάζεται να κάνεις ολική παράθεση όταν απαντάς στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα. Φιλικά, Αντώνης.
Λόγος: Δεν χρειάζεται να κάνεις ολική παράθεση όταν απαντάς στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα. Φιλικά, Αντώνης.
- DAK
- Δημοτικό
- 8
- Has thanked: 235 times
- Been thanked: 567 times
Εγω παντως απο τουρκια παραγγειλα στα μεσα νοεμβρη 200 τεμαχια και δεν ηρθαν ποτε!πηρα τα λεφτα πισω και θα παραγγειλω απο wellshaved να εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι ειναι και γνησιοτατες!!
YOU 'LL NEVER WALK ALONE!!
- Algebar
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 17172 times
- Been thanked: 18881 times
Είχα πάρει 2-3 κουτάκια για δοκιμή μαζί με την πρώτη μου μηχανή και είναι όντως πολύ καλές λεπίδες αλλά σπάνια τις χρησιμοποιώ καθώς αυτά τα τούρκικα πάνω στο κουτί μου χτυπάνε πολύ άσχημα 

Γιάννης
- natnat
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 2662 times
- Been thanked: 4669 times
ebay ή ali?
Αν είναι από Ali γράψε το όνομα του εμπόρου γιατί είχα παραγγείλει κάτι ASTRA και κοντεύουν 50 ημέρες.
Το tracking των Τουρκικών ταχυδρομείων δεν δουλεύει.
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάποιοι εξυπνάκηδες απλά κάνουν πως τα στέλνουν για να μαζεύουν μετρητά για λίγο καιρό, μέχρι το dispute.
Παναγιώτης
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
Από το Rasorus.com που πηρα εγώ τις δικές μου πρόσφατα μαζί και Μπίκ και δυο τρία
ψιλοπράματα, ήρθαν σε 42 ημέρες, από Δορύλαιο/Εσκί Σεχίρ, σε κιβωτιάκι τυλιγμένες
σε έξτρα ρολό φυσαλίδων, όπως στέλνουν πχ τα δικά μας, ή ο Connaguht, Notino, Maggard κλπ.
Συστημενο με αριθμό αποστολής. Με κάπου 20 ευρώ παίρνεις 200. (Με τα ταχυδρομικά)
Όσο για γνησιότητα, τουρκικό μαγαζί ηλεκτρονικό αλλά και φυσικό , να έχει μαϊμούδες πέρμα, δε νομίζω...
Για την μεγάλη αναμονή σε όλα απο τρίτες χώρες τάχουμε πει. Μειωμένος αριθμός πτήσεων, οπότε περιμένουν
τα δεματάκια να βρεθεί χώρος σε πτήση, να υπάρξει πτήση, και μετά αραλίκι σε διάφορα μέρη όπως τα δικά μας
ΓΕΤΑ, ΚΑΤ και η περιβόητη Λιέγη...
Αν δεν έχουμε υπομονή για 2 ή και 3 μήνες που κάνουν τα δέματα απο Ανατολικά να έρθουν, δεν παραγγέλνουμε.
Αν έχουμε τη διάθεση να έχουμε υπομονή, κάνουμε την παραγγελία και την ξεχνάμε για 2 2μισυ μήνες.
ψιλοπράματα, ήρθαν σε 42 ημέρες, από Δορύλαιο/Εσκί Σεχίρ, σε κιβωτιάκι τυλιγμένες
σε έξτρα ρολό φυσαλίδων, όπως στέλνουν πχ τα δικά μας, ή ο Connaguht, Notino, Maggard κλπ.
Συστημενο με αριθμό αποστολής. Με κάπου 20 ευρώ παίρνεις 200. (Με τα ταχυδρομικά)
Όσο για γνησιότητα, τουρκικό μαγαζί ηλεκτρονικό αλλά και φυσικό , να έχει μαϊμούδες πέρμα, δε νομίζω...

Για την μεγάλη αναμονή σε όλα απο τρίτες χώρες τάχουμε πει. Μειωμένος αριθμός πτήσεων, οπότε περιμένουν
τα δεματάκια να βρεθεί χώρος σε πτήση, να υπάρξει πτήση, και μετά αραλίκι σε διάφορα μέρη όπως τα δικά μας
ΓΕΤΑ, ΚΑΤ και η περιβόητη Λιέγη...
Αν δεν έχουμε υπομονή για 2 ή και 3 μήνες που κάνουν τα δέματα απο Ανατολικά να έρθουν, δεν παραγγέλνουμε.
Αν έχουμε τη διάθεση να έχουμε υπομονή, κάνουμε την παραγγελία και την ξεχνάμε για 2 2μισυ μήνες.