Ποδήλατο κανείς;;;

Πάνω απ όλα φίλαθλοι!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Μια φωτό απο το ποδήλατό μου , ΖIG ZAG 2009' μοντέλο.Ένα καλό ποδηλατάκι της IDEAL που το ερωτεύτηκα απο το χρώμα του, δε ξέρω για σας άλλα όποιος το βλέπει του κάνει εντύπωση το ωραίο χρώμα που έχει :ninja_hide !Το μόνο που του έχω αλλάξει είναι η σέλα του και έχω κάνει περίπου 500χλμ.Eίναι το κύριο μεταφορικό μέσο στη Λάρισα που μένω

Εικόνα
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 156 times
Been thanked: 181 times

Ωραιος Ηλια! Το ποδηλατο ειναι πολιτισμος! Εμεις καθε Πεμπτη (συντομα Σαββατο) βραδυ κανουμε ποδηλατοπορεια στο Αγρινιο, καπου 200 ποδηλατα μεσα στην πολη, αν δεις ποσο το χαιρεται ο κοσμος!!! Η αναρτηση κλειδωνει?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Ναι κλειδώνει ,η ανάρτηση είναι η RST Gila Pro-ML Lockout 100mm αν δε κάνω λάθος.Απλά έχω λίγο θόρυβο με τα λάστιχα.Το πίσω είναι διαφορετικό με το μπροστά στα τακούνια του.Έχω καβαλήσει και Boomax, hillmaster και ένα καλό SCOTT και τα λαστιχά τους δε κάνουνε θόρυβο και σαφώς καλύτερο ρολάρισμα!Δε θυμάμαι τη μάρκα τους πως την είπανε, Kenda αν δε κάνω λάθος.Αν γνωρίζεις καποια καλή σειρά ας μου πεις να εχω υπόψιν!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15

Βαλε ενα σετ καραφλα kenda, καπου 15 το σετ κανουν, στην αρχη βαλε φαρδια αν φοβασαι, και μετα πας σε πιο στενα!Στην πρωτη φωτο ειναι τα φαρδια, και στη δευτερη τα στενα, με βολεψαν παρα πολυ, οταν βαζω με τακουνια πλεον νομιζω οτι κατι τριζει στο ποδηλατο, ειδικα σε πιο μεγαλες ταχυτητες! Ενω την Τριτη επιασα 60 με τα στενα και δεν ετριζε καθολου!

Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Δε ξέρω βρε συ Δημήτρη με αυτά τα καραφλέ, ιδιαίτερα με αυτά τα στενά νομίζω ότι θα μου μείνουνε οι ζάντες στα χέρια απο όσα έχω οδηγήσει.Σίγουρα είναι απόλαυση , το γνωρίζω αλλά καβαλάω πεζοδρόμιο πολύ και πηγαίνω μερικές φορές σε χωματόδρομο με έναν φίλο μου.Πάντως αυτά που καβάλησα με τα τακούνια ήταν σαφώς πιο φουσκωτά και μέχρι τα 30-35 χλμ ήταν εκκλησία!
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15

Αν βαλεις τα φαρδια δεν θα εχεις προβλημα με τα πεζοδρομια... Για χωμα προσωπικα εχω δευτερο σετ, και τα αλλαζω, με λιγη εξασκηση 10 λεπτα δουλεια ειναι!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Aυτό σκέφτομαι να κάνω , να φτιάξω ένα ζευγάρι για χώμα και ένα για άσφαλτο.Να πω την αλήθεια τώρα τελευταία έχω καιρό να πάω χώμα αλλά με τα τακούνια νιώθα μια ασφάλεια παραπάνω!
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15

Σιγουρα, το καθε λαστιχο ειναι φτιαγμενο για συγκεκριμενες συνθηκες!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Εχθές που κοίταγα το ποδήλατο Δημήτρη για να φτιάξω ένα ζευγάρι ζαντολάστιχα θέλω και δισκόφρενα να βάλω πάνω του :eek !Θα ανέβει πολυ το μαλλί ύστερα.Πες ότι φτιάχνω ένα οικονομικό ζευγάρι ζάντες-λάστιχο τακούνι -δισκόφρενα , πόσο θα μου πάει περίπου?
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15

Καλημέρα Ηλία! Οταν ελεγα να παρεις δεύτερο σετ εννοούσα μόνο λάστιχα και να αλλάζεις αυτα! Όπως όταν σε πιάνει λάστιχο, σχετικά απλή διαδικασία είναι, δες εδω: http://www.cyclist.gr/article.php?id=1236" onclick="window.open(this.href);return false;
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητισμός”