Οι πένες μου - τα μελάνια μου

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29609 times
Been thanked: 29875 times

Άντε με ψήσατε, ιδού οι δυο πένες που έχω στην κατοχή μου:

Εικόνα

Μιά Ronson Iridium Point, (που από ότι διάβασα δεν πρέπει να παράγεται πλέον) δώρο ενός φίλου πριν κάποια χρόνια,

Εικόνα

και μια Parker, αγορασμένη πριν κάποια χρόνια επίσης.

Εικόνα

Ξέρω ότι δεν είναι και τίποτα σπουδαίες, μου αρέσουν πολύ οι πένες και τα είδη γραφείου γενικότερα αλλά μέχρι εκεί. Μην με ρωτήσετε για κανένα nib και τα σχετικά, απλά δεν γνωρίζω! :megagrin
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Έτσι όπως γεμίζει το converter δεν είναι κάπως, δηλαδή δε χαλάει κάμποσο μελάνι παραπάνω η το χειρότερο ότι λερώνεται όλη η πενα κάτω.Δεν υπάρχει άλλος τρόπος?Αν βουτήξεις μόνο το converter η με κάποια συριγγα?
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

Ηλία όχι, αντιθέτως βυθίζεται στο μελάνι και το feeder και έτσι είσαι έτοιμος μετά να γράψεις!
Δεν σπαταλάς μελάνι, μόνο όσο σκουπίζεις μετά από τη μύτη και το grip.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
hero
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 73 times
Been thanked: 249 times

Δημητρη σε βλεπω μετα το σαπουνι να φτιαξεις και μελανι . Ετσι κτιζονται οι αυτοκρατοριες .
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Iasonas έγραψε:Σημερα κανοντας βολτα με τον Δημητρη στην Πανεπιστημιου μπηκαμε σε μια στοα να ψαξουμε σε ενα μαγαζι με ειδη καπνιστου για κανενα μελανι (Penman ψαχναμε :megagrin ). Το μαγαζακι αυτο (δεν θυμαμαι ονομα συγνωμη) ειχε στην βιτρινα του διπλα απο κατι καπνοσυριγγες πενες Parker και Waterman, κοιταζοντας ομως καλυτερα παρατηρησα μια πενα που εμοιζε με ΜΒ. Μπαινουμε μεσα και ζηταμε να την δουμε, τελικα ηταν μια ΜΒ 145, τον ρωταω τιμη και μου λεει οτι το μαγαζι παει για κλεισιμο και ξεπουλαει (ποιος να αγορασεο Κοχιμπα εν μεσω κρισης) οποτε και η τιμη της ηταν 100 ευρω( :boeller ). Το αρχισαμε λοιπον με τον Δημητρη στα παζαρια (δεν εχει ο κουτι, το ειχες στην βιτρινα και εχει μερικα σημαδακια) και τον καταφεραμε στα 80 ευρω (ετοιμος να μας δειρει ηταν αλλα τεσπα που λεμε και στο χωριο μου. Την συνεχεια πιστευω την καταλαβαινετε, μπορει να μην βγω για καφε μεχρι το τελος του μηνα αλλα πλεον εχω στην συλλογη μου μια ΜΒ :dance :dance3 :dance5 . Θελω να χιλιοευχαριστησω τον Δημητρη που με αφησε να την αγορασω παρα την αρχικη του επιθυμια να την χτυπησει.
Αχ Ιάσονα τι μας κάνεις...λιώνουμε τα παπούτσια μας στην Αθήνα ψάχνοντας να βρούμε το κατάστημα που κλείνει!

ΥΓ Θα ήθελα να δω φωτογραφίες από το Nib της νέας σου πένας και τη γραφή του. Τι μέγεθος είναι;
Χάρης
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times

Δεν ξερω τι μεγεθος ειναι, κατι γραφει αλλα ειναι στα κινεζικα :hystericalbs1
Το Ιασονας με Ο
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13

Τι κινέζικα; Μαθαίνεις κινέζικα ή στο Nib γράφει κινέζικα;
Μήπως σε έπιασαν κοροϊοδο και ήταν τόσο φθηνή;
Χάρης
Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 157 times
Been thanked: 426 times

Έχει γούστο να΄ναι από εδώ :shocking

Λοιπόν , με την ευκαιρία περνάω αυτό το λινκ προς ενημέρωση σας.
Είναι ένα κινέζικο site που πουλάει απομιμήσεις.

Λίγο η σελίδα που θυμίζει mont blanc , λίγο η λέξη outlet , έχει τσιμπήσει πολύς κόσμος.

Προσοχή λοιπόν !!

ΥΓ Κύριοι συντονιστές...μ΄εκείνη την μελανόσουπα που λέγαμε θα γίνει κάτι?
Μην μαγαρίζουμε τις δημοσιεύσεις με διάφορα.

Ευχαριστώ !! :ninja_hide
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times

:hystericalbs1 :hystericalbs1 :hystericalbs1

Λοιπον ο Πανος εχει δικιο! Η πενα ειναι ιδιοκτησια του Φωτη την οποια την εφερε απο Κινα ο Δημητρης και εγω εκανα τον μεσαζοντα, οποτε για τον λιγο καιρο που την ειχα στα χερια μου ειπα να κανω και εγω σαν παιδι ενα αστειο :ninja_hide :megagrin . Ελπιζω να μην πηγε κανεις να ψαξει το μαγαζι (ακους Χαρη; :bigsmilie )

Υ.Γ. Προσοχη στις ΜΒ, κυκλοφορουν απιστευτα πολλες απομιμησεις!!!!
Το Ιασονας με Ο
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13

Άρα συμμετέχουν και άλλοι στο έγκλημα! Εξωτερικά πάντως η πένα δείχνει καλη. Πως ειναι απο βάρος, αίσθηση στο χέρι και γραφή;
Χάρης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Είδη γραφείου”