Omega 10018
Tabac soap
Gillette Slim Adjustable
Personna Platinum
Ogallala Bay Rum
:dance
Το Ξύρισμα της ημέρας: Μάρτιος 2013
- YMMV
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 998 times
- Been thanked: 1110 times
Merkur 33c
Personna Platinum (#3)
Σαπούνι Tabac
Omega 49
(πρέπει να μάθω κάποια στιγμή πως ανεβάζουν εδώ φωτογραφίες!)
Personna Platinum (#3)
Σαπούνι Tabac
Omega 49
(πρέπει να μάθω κάποια στιγμή πως ανεβάζουν εδώ φωτογραφίες!)
Γιώργος
- Αλέξης
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 190 times
Pre shave : γλυκερίνη
Merkur 41c
Personna platinum (8)
No name πινέλο χοίρου
Old Spice regular shaving cream
ASB : Κορρέ
Αυτές οι Personna δεν χαλάνε με τίποτα?? 8ο ξύρισμα, 4ο κόντρα και δεν καταλάβανε τίποτα? Μηδεν ερεθισμοί ή κοψίματα, 8/10 βαθύ ξύρισμα. Θα ρίξουν αυλαία μάλλον στο αυριανό WTG ξύρισμα.
Merkur 41c
Personna platinum (8)
No name πινέλο χοίρου
Old Spice regular shaving cream
ASB : Κορρέ
Αυτές οι Personna δεν χαλάνε με τίποτα?? 8ο ξύρισμα, 4ο κόντρα και δεν καταλάβανε τίποτα? Μηδεν ερεθισμοί ή κοψίματα, 8/10 βαθύ ξύρισμα. Θα ρίξουν αυλαία μάλλον στο αυριανό WTG ξύρισμα.
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Καλημέρα,
Γρήγορο ξύρισμα σήμερα με
EJ 89 & ASP (#3)
Dr. Harris Marlborough soap
Omega 98
Dr Harris Marlborough ASL
Το 98 απλά δεν παίζεται! Φορτώνει τόσο εύκολα που πραγματικά θέλει προσοχή στη χρήση του. Κινδυνεύεις με πνίξιμο από την πολύ σαπουνάδα!
Γρήγορο ξύρισμα σήμερα με
EJ 89 & ASP (#3)
Dr. Harris Marlborough soap
Omega 98
Dr Harris Marlborough ASL
Το 98 απλά δεν παίζεται! Φορτώνει τόσο εύκολα που πραγματικά θέλει προσοχή στη χρήση του. Κινδυνεύεις με πνίξιμο από την πολύ σαπουνάδα!
Χάρης
- Lefty
- Δημοτικό
- 12
- Has thanked: 74 times
- Been thanked: 21 times
Χθές αργά το βράδυ.
Muhle R89
Proraso πράσινο.
Semogue 1470
Astra SP
Nivea ASB
Πρώτο ξύρισμα με τις Astra αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είδα μεγάλη διαφορά από τις personna. Ίσως λόγο απειρίας ακόμη. Και το Nivea ξέρω οτι πρέπει να το αλλάξω απλά δεν έχω αποφασίσει προς τα που να κινηθώ.
Muhle R89
Proraso πράσινο.
Semogue 1470
Astra SP
Nivea ASB
Πρώτο ξύρισμα με τις Astra αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είδα μεγάλη διαφορά από τις personna. Ίσως λόγο απειρίας ακόμη. Και το Nivea ξέρω οτι πρέπει να το αλλάξω απλά δεν έχω αποφασίσει προς τα που να κινηθώ.
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Ένα ανοιξιάτικο (για να μην πω καλοκαιρινό ξύρισμα με αρκετή δόση φρεσκάδας!
Pre-shave: Cumaea σαπούνι
Κρέμα: Palmolive menthol. Αρκετά δροσερή! Περισσότερο από όσο την περίμενα. Γενικά μου έκανε ευχάριστη έκπληξη.
Πινέλο: SOC Mixed. Μετά απο καμιά 10ριά χρήσεις, αρχίζει να δείχνει τις ικανότητες του. Πολύ δυνατό πινέλο! Ίσως στα top-3 Semogue που έχω (δεν έχω το 2-band).
Μηχανή: EJ89
Λεπίδα: Supermax stainless, ξεκίνησα το ξύρισμα με αυτή τη λεπίδα αλλά δεν μου φάνηκε αρκετά κοφτερή. Άλλαξα στη μέση του WTG σε Rapira Swedish Supersteel και ήταν κλάσεις ανώτερη και πιο άνετη. Γενικά η Supermax δεν μου φάνηκε αρκετά κοφτερή (για το δικό μου πρόσωπο).
After shave: Aqua Velva US
Καλό απόγευμα και συνέχεια!
Pre-shave: Cumaea σαπούνι
Κρέμα: Palmolive menthol. Αρκετά δροσερή! Περισσότερο από όσο την περίμενα. Γενικά μου έκανε ευχάριστη έκπληξη.
Πινέλο: SOC Mixed. Μετά απο καμιά 10ριά χρήσεις, αρχίζει να δείχνει τις ικανότητες του. Πολύ δυνατό πινέλο! Ίσως στα top-3 Semogue που έχω (δεν έχω το 2-band).
Μηχανή: EJ89
Λεπίδα: Supermax stainless, ξεκίνησα το ξύρισμα με αυτή τη λεπίδα αλλά δεν μου φάνηκε αρκετά κοφτερή. Άλλαξα στη μέση του WTG σε Rapira Swedish Supersteel και ήταν κλάσεις ανώτερη και πιο άνετη. Γενικά η Supermax δεν μου φάνηκε αρκετά κοφτερή (για το δικό μου πρόσωπο).
After shave: Aqua Velva US
Καλό απόγευμα και συνέχεια!
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29533 times
- Been thanked: 29741 times
Και για μένα οι Astra δεν έχουν μεγάλη διαφορά από τις Personna Λευτέρη και για να είμαι ειλικρινής προτιμώ τις δεύτερες. Για after shave (είτε balsam είτε lotion) υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές καλύτερες από το Nivea, οπότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις τα αντίστοιχα νήματα και αν δεν καλυφθείς, απλά ρώτα.
Δευτέρα 11/3
30C, Perma-Sharp,
No. 98,
MdC,
Speick after shave lotion,
Floris No. 89 after shave balm
30C, Perma-Sharp,
No. 98,
MdC,
Speick after shave lotion,
Floris No. 89 after shave balm