Φυσικά θα το δεις και νωρίτερα, όταν οι 5λέπιδες θα χουν τρίχες ανάμεσα, δε θα καθαρίζουν με τίποτα και θα σιχαίνεσαι να ξυριστείς με αυτό το χάλι.
Και καλά και φτηνά αγόριααα
DE-SE η μόνη λύση. Και τα 20άρικα τα τρώμε σε φρου φρου κι αρώματα

Θεόδωρε από ποιά εταιρία ήταν το πεντα-λέπιδο;
Συμφωνώ απολύτως κι επαυξάνω!! Απολύτως λέμε...desperado έγραψε: ↑27 Οκτ 2017, 08:31 Κάτι με έτρωγε και εμένα, σαν τον συνονόματο Θεόδωρο πιο πάνω, να δοκιμάσω και εγώ πλαστικό. Πήγα στο Bic Metal, το οποίο οι περισσότεροι φίλοι εδώ υποστηρίζουν οτι είναι πιο κοντά στις μηχανές που χρησιμοποιούμε. Έκανα λοιπόν ένα γενικώς μέτριο προς το καλό ξύρισμα. Εννοώ πως πήρα το αποτέλεσμα που ήθελα. Όμως για τις επόμενες 2-3 μέρες, και ενώ μεσολάβησε και ξύρισμα με DE, είχα ερεθισμούς και μικροσπυράκια, που είχα κάτι χρόνια να δω. Τα αποδίδω λοιπόν στα κακά πλαστικά και στην πίεση που ασκούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Προφανώς η πίεση και τα πολλαπλά περάσματα ερεθίζουν σημαντικά το δέρμα. Και το γράφει αυτό κάποιος που δεν έχει ευαίσθητο δέρμα. Επισημαίνω οτι η δοκιμή έγινε με μονολέπιδο. Με πολυλέπιδο θεωρώ οτι τα πράγματα θα ήταν ακόμη χειρότερα. Με άλλα λόγια, (ξανα)κατάλαβα τι σημαίνει ερεθισμός από ξύρισμα. Είχα χρόνια να το νιώσω αυτό το πράγμα. Η πίεση λοιπόν είναι για εμένα η παράμετρος που διαφοροποιεί τους δύο τρόπους ξυρίσματος. Με τα εργαλεία που έχω τώρα, τα οποία είναι μάλλον προς το επιθετικό, απλά χαϊδεύω με τη μηχανή το πρόσωπο και δεν υπάρχει ερεθισμός ούτε κατά διάνοια.
Τα 50 μου λεπτά.![]()