Χασάπικο - NO cuts, NO glory! / BEST of cuts!
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Μεγειά Ιάσονα!!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
- sakis64
- Νήπιο
- 13
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 274 times
Γεια σας παιδιά!!Εγώ από τότε που άρχισα το παραδοσιακό ξύρισμα με double edge σταδιακά έφτασα σε σημείο να μην κοπώ ούτε λίγο...Αλλά τώρα την πατάω όταν σπάνια δεν έχω χρόνο να ξυριστώ και βάζω αφρό χρησιμοποιώντας multiblade Gilette Fusion αλλά και τον προκάτοχό του Gillete Μach 3 Turbo..Μιλάμε έφαγα ξαφνικά 2 φορές διαφορετικές δύο πολύ άσχημα κοψίματα με τις πολλές λεπίδες.. :dash
- stratri1
- Δημοτικό
- 11
- Has thanked: 1250 times
- Been thanked: 864 times
Το αποψινό ξύρισμα με έκοψε. Και ξέρω και τον λόγο.
Προσπαθώντας να βελτιώσω την τεχνική μου και τον έλεγχο της EJ 89DE, είμαι στην φάση αναζήτησης της φοράς που φυτρώνουν τα γένια μου. Στο πηγούνι πάνε όπου θέλουν. Προσπαθώντας λοιπόν απόψε να τα πάρω βαθιά, έκανα μια παράλειψη που μάλλον μου στοίχισε: Έκανα ένα πέρασμα WTG και μετά πήγα σε 2 κόντρα με μάλλον περισσότερη επιμονή και πίεση απ' ότι έπρεπε στα δύσκολα σημεία. Έτσι απέκτησα καμιά 10αριά σημεία ματωμένα στο πηγούνι και στον λαιμό.
1 ώρα μετά το ξύρισμα και αισθάνομαι το δέρμα μου να είναι τσιτωμένο (δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω).
Παθώς και μαθώς (ελπίζω). Βοήθειά μου.
Προσπαθώντας να βελτιώσω την τεχνική μου και τον έλεγχο της EJ 89DE, είμαι στην φάση αναζήτησης της φοράς που φυτρώνουν τα γένια μου. Στο πηγούνι πάνε όπου θέλουν. Προσπαθώντας λοιπόν απόψε να τα πάρω βαθιά, έκανα μια παράλειψη που μάλλον μου στοίχισε: Έκανα ένα πέρασμα WTG και μετά πήγα σε 2 κόντρα με μάλλον περισσότερη επιμονή και πίεση απ' ότι έπρεπε στα δύσκολα σημεία. Έτσι απέκτησα καμιά 10αριά σημεία ματωμένα στο πηγούνι και στον λαιμό.
1 ώρα μετά το ξύρισμα και αισθάνομαι το δέρμα μου να είναι τσιτωμένο (δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω).
Παθώς και μαθώς (ελπίζω). Βοήθειά μου.

- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
:worthlesswithoutpics

- stratri1
- Δημοτικό
- 11
- Has thanked: 1250 times
- Been thanked: 864 times
Έχεις δίκιο Στέφανε, αλλά τι φωτό να βγάλω ο έρμος, που όταν βλέπω αίμα κάτι με πιάνει :bigeek :boeller :confused
Πάντως είχα κοψίματα σαν της δικής σου πρώτης φωτό που έχεις δημοσιεύσει σε αυτό το θέμα.
Επειδή με κόβω να το ξαναπαθαίνω (μέχρι να βρω απόλυτα την φορά τις τρίχας μου), θα έχω έτοιμη τη μηχανή :megagrin
Πάντως είχα κοψίματα σαν της δικής σου πρώτης φωτό που έχεις δημοσιεύσει σε αυτό το θέμα.
Επειδή με κόβω να το ξαναπαθαίνω (μέχρι να βρω απόλυτα την φορά τις τρίχας μου), θα έχω έτοιμη τη μηχανή :megagrin
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
ενα πολυ καλο ξυρισμα-με ενα μικρο κοψιματακι :megagrin
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Wazzaa
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Πο ρε φίλε... Φοβερό ξύρισμα φαίνεται..... Φοβερό.... Ανεξαιρέτως κοψίματος.
Αισθάνεσαι τρίχες στο λαιμό? Δηλαδή αν κουνήσεις τα δάχτυλα σου στο λαιμό προς όποια κατεύθυνση αισθάνεσαι αγριάδα???
Αισθάνεσαι τρίχες στο λαιμό? Δηλαδή αν κουνήσεις τα δάχτυλα σου στο λαιμό προς όποια κατεύθυνση αισθάνεσαι αγριάδα???
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
οχι τριχες και αγριαδα δεν αισθανομαι.και το κοψιμο απο μ@κ@κι@ δικια μου γιατι βιαζομουν χωρις λογο. :boeller
- gstefanoudis
- Νήπιο
- 11
- Has thanked: 252 times
- Been thanked: 214 times
Ούτε της μικρής μου κόρης δεν είναι έτσι... 

Γιώργος
"Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι, δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος όμως, αντέχει."
Νίκος Καζαντζάκης
"Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι, δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος όμως, αντέχει."
Νίκος Καζαντζάκης
-
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 3820 times
- Been thanked: 4324 times
Σφαγή...
Κόψιμο σε πιθανό ingrown hair
Αυτή είναι η 300η δημοσίευσή μου. Με τα κοψίματα αυτά αποφοίτησα από το Νηπιαγωγείο... :hystericalbs1
Κόψιμο σε πιθανό ingrown hair
Αυτή είναι η 300η δημοσίευσή μου. Με τα κοψίματα αυτά αποφοίτησα από το Νηπιαγωγείο... :hystericalbs1
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Θοδωρής
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather