ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Οπτικες οδηγιες ξυρισματος!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Είσαι στο σωστό δρόμο Νεκρομάντη, σε λίγο καιρό θα είσαι ξεφτέρι!
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
NavalArchitect

Δυό πραγματάκια, παιδιά.

Πρώτον, έχω 1-2 καλά βίντεο αλλά τώρα είμαι στην Κίνα και οτιδήποτε εδώ είναι δυστυχώς φραγμένο (YouTube, Facebook, Vimeo, κλπ.) απ'όσο τουλάχιστον μπορώ να δω. Οπότε θα επανέλθω στο θέμα εν καιρώ. Το πιό δυνατό βίντεο πάντως είναι του 'Chimensch' (το λεγόμενο και ως '30th Anniversary'). Όσοι δεν το γνωρίζετε βρείτε το στο YouTube και θα καταλάβετε τι εννοώ - ο άνθρωπος δεν έχει ξυριστεί ποτέ του με ξυράφι ασφαλείας.

Δεύτερον, βρήκα ένα μεγάλο βίντεο που είχα κάνει εγώ, στο οποίο ξυρίζομαι με ένα Filarmonica 13 DT, Santa Maria Novella crema da barba και πινέλο το Semogue Owners Club ash wood boar. Το βίντεο το γύρισα τον Ιούλιο του 2011, έχοντας εμπειρία μόλις 3 μηνών στο ξύρισμα με παραδοσιακό ξυράφι. Είναι λοιπόν ένα βιντεάκι πολύ καλό για να δει κανείς τι δεν πρέπει να κάνει, θα έλεγα περισσότερο.

Τώρα βέβαια με τα θέματα που έχω εδώ σ'αυτήν την περίεργη, φαινομενικά 'δημοκρατική' αλλά και όντως αχανή χώρα, το βλέπω δύσκολο να ανεβάσω βίντεο σύντομα. Η επεξεργασία όμως ξεκινά απόψε ώστε να το'χω έτοιμο όταν επιστρέψω στη βάση μου.
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

off:

Κωνσταντίνε η Κίνα έχει λογοκρισία; Δεν το ήξερα...
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
iogi
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
15
Has thanked: 24867 times
Been thanked: 7864 times

NavalArchitect έγραψε:Το πιό δυνατό βίντεο πάντως είναι του 'Chimensch' (το λεγόμενο και ως '30th Anniversary').
Υπάρχει ήδη στο forum, το είχες βάλει παληότερα, το ίδιο κι εγώ, αλλά δεν θυμάμαι που... Πράγματι πολύ καλός, αν και έχει κάτι περίεργες λαβές!

ΥΓ. Περιμένουμε το δικό σου!
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Value
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 11 times
Been thanked: 117 times

Apostolos έγραψε:Κωνσταντίνε η Κίνα έχει λογοκρισία; Δεν το ήξερα...
Ω ναι, έχει! Κατά τ' άλλα Κωνσταντίνε, αν έχεις υπομονή και διάθεση, μπορείς να πας σε μια μηχανή αναζήτησης, π.χ. Bing ή Yahoo (το Google αν δεν κάνω λάθος είναι και αυτό μπλοκαρισμένο εκεί) και να ψάξεις για video hosting. Θα σου φέρει μπόλικες σελίδες στις οποίες μπορείς να ανεβάσεις το βίντεό σου.
Βαλάντης
NavalArchitect

Βαλάντη ευχαριστώ.

Γιάννη έχεις δίκιο για το βίντεο, αξιομνημόνευτο είναι το πώς 'παίζει' το πρόσωπό του ώστε να βοηθά μ'αυτόν τον τρόπο το χέρι και το ξυράφι.
Άβαταρ μέλους
Νεκρομάντης
Δημοτικό
Δημοτικό
13
Has thanked: 148 times
Been thanked: 41 times

iogi έγραψε:
NavalArchitect έγραψε:Το πιό δυνατό βίντεο πάντως είναι του 'Chimensch' (το λεγόμενο και ως '30th Anniversary').
Υπάρχει ήδη στο forum, το είχες βάλει παληότερα, το ίδιο κι εγώ, αλλά δεν θυμάμαι που... Πράγματι πολύ καλός, αν και έχει κάτι περίεργες λαβές!

ΥΓ. Περιμένουμε το δικό σου!
Να σε βοηθήσω :megagrin
Μανώλης

"the blind are leading the blind are leading the blind"
Άβαταρ μέλους
iogi
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
15
Has thanked: 24867 times
Been thanked: 7864 times

:thnx :megagrin
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29513 times
Been thanked: 29728 times

Ένα βιντεάκι που έβλεπα χθες και μου κίνησε την προσοχή. Πέρα από το αστείο οπτικοακουστικό backround, η τεχνική του τύπου μου φάνηκε πολύ καλή (τέντωμα δέρματος, χρήση άλλου χεριού, κλίσεις κλπ).

[youtube][/youtube]
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Ωραίος ο μουστάκιας!Καλή τεχνική, μου άρεσε.
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα”