ορίστε κι από εμένα η απειρία σε όλο τις το μεγαλείο αλλά οκ που θα μου πάει ...
[youtube][/youtube]
είναι η δεύτερη φορά που κόβομαι δεν βαριέσαι .
να ευχαριστήσω και την γυναίκα μου για την βοήθεια
Video ξυρίσματα με straight razor
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29286 times
- Been thanked: 29399 times
Άντε μπράβο, ανεβαίνουμε σιγά σιγά! :bravo
Κύριος, μιά χαρά! Τι 'κόπηκα' και ιστορίες... Το'χεις με τα όλα σου! Το ξυράφι το'χες περάσει από λουρί πιό πριν?
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Καλυτερο βρισκω να σε τραβανε απο το στατικο γιατι ετσι φαινονται ολα πχ σαπουναδα
Το σταθερο χερι βεβαια ειναι βασικος παραγων
Μπραβο,ωραιες οι προσπαθειες και με τον καιρο θα βελτιωθουμε
Αντε να μας μαθουν και στο εξωτερικο !
:hellas
Το σταθερο χερι βεβαια ειναι βασικος παραγων
Μπραβο,ωραιες οι προσπαθειες και με τον καιρο θα βελτιωθουμε
Αντε να μας μαθουν και στο εξωτερικο !
:hellas
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Μπράβο. Πολύ καλή δουλειά. Πέρναγες το ξυράφι πάνω απο το δέρμα τόσο φυσικά και με τέτοια σιγουριά, λες και ήταν κάτι άλλο, εντελώς ακίνδυνο.
Θες να αναφέρεις και τον υπόλοιπο εξοπλισμό (πινέλο, στικ)?
Θες να αναφέρεις και τον υπόλοιπο εξοπλισμό (πινέλο, στικ)?
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Μπράβο και σε εσένα φίλε μου, έτσι να πληθαίνουμε στα video ξυρίσματα!!
Λοιπόν φίλε μου αν και είδα το βίντεο απο το κινητό μου καθώς και είσαι λίγο μακριά και δε φαίνονται καλά οι γωνίες έχω να πω καταρχήν πως το χεις το ξυράφι , όπως και ο Κωνσταντίνος, αλλά βασικό πολύ να τεντώνεις το δέρμα σου!Δεν είδα να σηκώνεις το άλλο χέρι καθόλου για τέντωμα μου έκανε εντύπωση, προσπάθησε και θα δεις ότι θα σε διευκολύνει και θα σε γλυτώσει απο πολλά πράγματα και θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα.Το gold dollar δε μου κάνει εντύπωση, το έχω δώσει σε ένα φίλο μου και μέχρι τώρα μου λέει απολαμβάνει ξυρίσματα με αυτό :confused !
Δείχνεις ότι είσαι άνετος , πόσο καιρό ξυρίζεσαι με φαλτσέτα?Ένα μπράβο και στη Κυρία που βοήθησε στο βίντεο αυτό!
Λοιπόν φίλε μου αν και είδα το βίντεο απο το κινητό μου καθώς και είσαι λίγο μακριά και δε φαίνονται καλά οι γωνίες έχω να πω καταρχήν πως το χεις το ξυράφι , όπως και ο Κωνσταντίνος, αλλά βασικό πολύ να τεντώνεις το δέρμα σου!Δεν είδα να σηκώνεις το άλλο χέρι καθόλου για τέντωμα μου έκανε εντύπωση, προσπάθησε και θα δεις ότι θα σε διευκολύνει και θα σε γλυτώσει απο πολλά πράγματα και θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα.Το gold dollar δε μου κάνει εντύπωση, το έχω δώσει σε ένα φίλο μου και μέχρι τώρα μου λέει απολαμβάνει ξυρίσματα με αυτό :confused !
Δείχνεις ότι είσαι άνετος , πόσο καιρό ξυρίζεσαι με φαλτσέτα?Ένα μπράβο και στη Κυρία που βοήθησε στο βίντεο αυτό!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
- modguru
- Νήπιο
- 13
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
- Επικοινωνία:
περιπου εναμιση μηνα ξυριζομαι με ξυραφι και μπορω να πω οτι μου φανηκε κατι πολυ ευκολο ετσι και καθιερωθηκε , το πινελο μου ειναι ενα οικονομικο με τριχα ασβου no name το πηρα απο ebay 8 $ και το σαπουνι ειναι ενα στικ τις arκo του 1.5 ευρο απο ebay κι αυτο
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Modguru πολύ καλός μπράβο! Το forum ζει μεγάλες στιγμές!
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)