Κάτι δεν παίζει σωστά εδώ. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια μεγάλη απόκλιση. Ο κράχτης (η ιστοσελίδα) να είναι στα 89€ και τελικά να στο αφήνει 55€, ενώ είχε αρχική τα 65€. Κάτι δεν πάει καλά. Δυστυχώς δεν μου εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη!rhtoras έγραψε:...έτσι είναι εγώ από τον συγγενή του στη λάρισα είχε την merkur futur αρχική τιμή 65 Ε(ΤΟ SITΕ λέει 89) και μου την έδωσε 55...
Ελληνικα online shops
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29291 times
- Been thanked: 29400 times
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
65 μειον το φπα παει στα 52.8
89 μειον το φπα παει στα 72.3
Τι αλχημειες γινονται στο μυαλο αυτου του πωλητη δεν ξερω.
:confused
89 μειον το φπα παει στα 72.3
Τι αλχημειες γινονται στο μυαλο αυτου του πωλητη δεν ξερω.
:confused
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Τριτοκοσμικές λογικές. Εν έτη 2012 πρέπει να έχεις σαφή εμπορική πολιτική, αλλιώς δηλώνει (στην καλύτερη περίπτωση ) ασχετοσύνη.Δορυφέρων έγραψε:Αυτο μου θυμιζει τουρκια
Βαζω την τιμη στα υψη και με το παζαρι την κατεβαζω λιγο πιο κατω (εχω υπολογισει ποσο απο πριν)
Ο πελατης αισθανεται "μαγκας" που μου την κατεβασε αλλα εγω δεν εχασα μια
Δηλαδη οτι του ερθει στο site κι απο κοντα να πρεπει να πεσει ψησιμο;
Εαν παει πχ να παρει μια γυναικα ενα δωρο θα την γδαρει;
Σωνει και καλα δηλαδη να σου πουν μην κοβεις χαρτι;
Ε ρε Ελληνα καταστηματαρχη δεν αλλαζεις σκεπτικο με τιποτα.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- Νεκρομάντης
- Δημοτικό
- 13
- Has thanked: 148 times
- Been thanked: 41 times
Πάντως η ιστοσελίδα δεν είναι καινούρια. Την έχω δει εδώ και αρκετούς μήνες, και νομίζω ότι την είχα βρει από το φόρουμ μας. Ίσως να την βρήκα όταν έψαχνα για ξυράφι friodur...
Νομίζω ότι είναι ο αντιπρόσωπος της Zwilling J.A. Henckels για ελλάδα, και οι τιμές του για τα συγκεκριμένα ξυράφια είναι πολύ καλές (αν συγκριθούν ακόμα και με on line καταστήματα του εξωτερικού). Ειδικά η τιμή για το friodur με την ξύλινη λαβή είναι απλά άπαικτη. Όμως οι τιμές που έχει για τα dovo είναι επιεικώς απαράδεκτες...
Νομίζω ότι είναι ο αντιπρόσωπος της Zwilling J.A. Henckels για ελλάδα, και οι τιμές του για τα συγκεκριμένα ξυράφια είναι πολύ καλές (αν συγκριθούν ακόμα και με on line καταστήματα του εξωτερικού). Ειδικά η τιμή για το friodur με την ξύλινη λαβή είναι απλά άπαικτη. Όμως οι τιμές που έχει για τα dovo είναι επιεικώς απαράδεκτες...
Μανώλης
"the blind are leading the blind are leading the blind"
"the blind are leading the blind are leading the blind"
Εγώ πάντως τον tze τον βλέπω πολύ σωστό, μετρημένο και ακριβή. Τα ξυριστικά προϊόντα στο luxe.gr θα μπορούσαν να είναι πολύ περισσότερα, όμως η γκάμα σταθερά και συνεχώς εμπλουτίζεται, το site είναι λεπτομερές όπως και οι πληροφορίες που δίνονται εδώ στο φόρουμ π.χ. για θέματα delivery.
Δεν κάνω συχνά σχόλια για Ελληνικά online shops και δεν έχω κάνει ποτέ αγορά από Έλληνα online vendor, όμως από εκεί θα ψώνιζα (κι ίσως αυτό να γίνει και σύντομα).
Δεν κάνω συχνά σχόλια για Ελληνικά online shops και δεν έχω κάνει ποτέ αγορά από Έλληνα online vendor, όμως από εκεί θα ψώνιζα (κι ίσως αυτό να γίνει και σύντομα).
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Μαλλον θα παρουμε συνταξη κι ακομη ετσι θα ειναι.sakis64 έγραψε: Παρεμπιπτόντως η σελίδα του καταστήματος Τσομπάρη λίγο πριν που την επισκέφτηκα είναι πάλι "under construction" :-(
:megagrin
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
- ch2700
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
Προσωπικα εχω ψωνισει τρεις φορες απο το luxe.gr. Οι εντυπωσεις μου απο πολυ καλες μεχρι εξαιρετικες. Ακομη και καποια πραγματα που ηθελα για δωρο μου τα εστειλε αψογα συσκευασμενα με ωραιες κολες περιτιλιγματος αλλα και μεσα στην συσκευασια τις ωραιες χαρτινες σακουλες. Οκ εχει περιορισμενο αρθμο πραγματων αλλα συνεχως εμπλουτιζετε και το ψαχνει. Τηλεφωνο μετα απο καθε παραγκελεια να δει αν ηρθαν καλα τα πραγματα κλπ. Εγω τον προτειμω για τα αναγκαια του ξυρισματος, κρεμες ξυραφακια πινελα αλλα de μηχανες.
Nikos
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nikos
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
- sakis64
- Νήπιο
- 13
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 274 times
..Μόλις πριν λίγο που μπήκα εμφανίζονταν πάλι κανονικά αλλά χωρίς νέες προσθήκες όπως παρατήρησα...Δορυφέρων έγραψε:Μαλλον θα παρουμε συνταξη κι ακομη ετσι θα ειναι.sakis64 έγραψε: Παρεμπιπτόντως η σελίδα του καταστήματος Τσομπάρη λίγο πριν που την επισκέφτηκα είναι πάλι "under construction" :-(
:megagrin
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Η BeautyWishes είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Crabtree & Evelyn στην Ελλάδα.
Επίσης, όπως φαίνεται εδώ, διαθέτει τα προϊόντα της σε αρκετά "φυσικά" καταστήματα, ανά την Ελλάδα.
Επίσης, όπως φαίνεται εδώ, διαθέτει τα προϊόντα της σε αρκετά "φυσικά" καταστήματα, ανά την Ελλάδα.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)