ναι παιδια στο σπλεντιτ.
και τι δεν εκανα, και το πινελο εβαλα σε ζεστο νερο και στο σαπουνι εβαλα καυτο νερο για 2-3 λεπτα μεχρι που οταν το χτυπησα ειχε μαλακωσει τοσο πολυ που εβγαλε κρεμα πανω στο πινελο, τι κρεμα δηλαδη σαν στοκος ηταν. το δουλεψα για 1-2 λεπτα ετσι και σιγα σιγα εριχνα λιγες σταγονες νερο μεχρι που εκανα καποιο αφρο. το δουλεψα και ερκετα πανω στο προσωπο για τι ξερω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο για ενυδατωση. αφου εκανα ολο αυτο τον κοπο τα γενια δεν ειναι μαλακωσει και πολυ ,ο αφρος χανοταν και ετρεχε και λιγο. θελετε και αλλα?
ενα τελευταιο θα πω για αυτο το πραγμα. δεν ξερω τι εκαναν οι μπαρμπεριδες παλια και αν ηταν ευχαριστημενοι με αυτο το σαπουνι, αλλα σημερα δεν πιστευω να ειναι κανενας τους ευχαριστημενος. τι θελω να πω? οτι μεσα σε ολα αυτα τα χρονια που βγαινει ισως και εχει αλλαξει πολυ ο τροπος που φτιαχνεται.
αυτα, δεν θελω να μπω σε καμια κοντρα με κανεναν ,λεω απλα την γνωμη μου ομως πιστευω συμφωνουν πολλα ακομα παιδια εδω.
Το ξύρισμα της ημέρας: 06.02.2011-12.02.2011
- JohnnyBlade
- Λύκειο

- 15
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 20 times
- Slur
- Εξειδίκευση

- 15
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 149 times
Εγώ διαφωνώ. Τα ωραία έπονται.Αλέξουρος έγραψε:Και να θυμάσαι Απόστολε, ότι όταν πάρεις τον αέρα του μαχαιριού, μετά η ευχαρίστηση θα είναι μικρότερη. Τώρα είναι η καλύτερη περίοδος που το μαθαίνεις.
Όταν το χέρι σπάσει και κάνεις όλες τις λαβές που σου χρειάζονται νιώθεις σαν τον ιπτάμενο Ερμή να ξυρίζει τον Απόλλωνα. Δεν σε πιάνει κανένας.
Τότε το ξύρισμα είναι μόνο ευχαρίστηση, καθόλου άγχος. Αρχίζεις και αναρωτιέσαι, καλά, τότε πως κοβόμουν ;;;
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
- Slur
- Εξειδίκευση

- 15
Γιάννη έχεις δίκιο. Ο αφρός χάνεται στο πρόσωπο, όπως τα λες.
Για αυτό και εγώ το χρησιμοποιώ σαν προετοιμασία, σαν πρώτο σαπούνι, μετά ξεπλένω και βάζω το σαπούνι με το οποίο θα ξυριστώ. Το σπλέντιτ μου καθαρίζει την επιδερμίδα, μου σταθεροποιεί την λιπαρότητα, αλλά δεν το έχω για ξύρισμα.
Για αυτό και εγώ το χρησιμοποιώ σαν προετοιμασία, σαν πρώτο σαπούνι, μετά ξεπλένω και βάζω το σαπούνι με το οποίο θα ξυριστώ. Το σπλέντιτ μου καθαρίζει την επιδερμίδα, μου σταθεροποιεί την λιπαρότητα, αλλά δεν το έχω για ξύρισμα.
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση

- 15
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Omega 10065
Kappus aloe vera
Gibellini no stripe 2 περασματα
Harley Davidson
Στρακατο !
Kappus aloe vera
Gibellini no stripe 2 περασματα
Harley Davidson
Στρακατο !
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
To αυριανο setup, σημερα!
* Calani Dubai RS :megagrin
* Mühle M46
* Gillette (New) Tech
* Astra Superior Platinum (1)
* Extase Latin Fever ASL
Χαζοχαιρομαι απο τωρα... χαχα
* Calani Dubai RS :megagrin
* Mühle M46
* Gillette (New) Tech
* Astra Superior Platinum (1)
* Extase Latin Fever ASL
Χαζοχαιρομαι απο τωρα... χαχα

- Slur
- Εξειδίκευση

- 15
Cyril n’ Salter + χοίρος χελώνα
Muhle + Ω-48
Walter Klophaus 6/8 παρθενικό ξύρισμα
Alum
L’ Occitane
Είναι το πρώτο ξύρισμα με το καινούργιο μου ξυράφι. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι και η πρώτη προσπάθεια να φτιάξω από την αρχή ένα πολύ αμβλύ ξυράφι να γίνει shave ready.
Το ξύρισμα ήταν άψογο. Το ξυράφι αυτό είναι το πιο μαλακό (smooth) που έχω δοκιμάσει. Πραγματικά σε χαϊδεύει. Το Bismarck είναι πολύ πιο άγριο μπροστά του, αλλά κάνει λίίίγο πιο βαθύ ξύρισμα. Αυτό ίσως να έχει να κάνει και με το ακόνισμα Το ακόνισμα που του έκανα τελικά ήταν επιτυχημένο, όμως πιστεύω ότι η ποιότητα του ατσαλιού, αλλά κυρίως η ανατομία της λεπίδας είναι που το έκανε να είναι τόσο μαλακό.
Muhle + Ω-48
Walter Klophaus 6/8 παρθενικό ξύρισμα
Alum
L’ Occitane
Είναι το πρώτο ξύρισμα με το καινούργιο μου ξυράφι. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι και η πρώτη προσπάθεια να φτιάξω από την αρχή ένα πολύ αμβλύ ξυράφι να γίνει shave ready.
Το ξύρισμα ήταν άψογο. Το ξυράφι αυτό είναι το πιο μαλακό (smooth) που έχω δοκιμάσει. Πραγματικά σε χαϊδεύει. Το Bismarck είναι πολύ πιο άγριο μπροστά του, αλλά κάνει λίίίγο πιο βαθύ ξύρισμα. Αυτό ίσως να έχει να κάνει και με το ακόνισμα Το ακόνισμα που του έκανα τελικά ήταν επιτυχημένο, όμως πιστεύω ότι η ποιότητα του ατσαλιού, αλλά κυρίως η ανατομία της λεπίδας είναι που το έκανε να είναι τόσο μαλακό.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Εχω αναφερει πουθενα ΠΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΡΝΟΣΑΠΟΥΝΟ ειναι το Dubai? (γιουχουυυυ Ανδρεααααααααα!!) :megagrin