- Time: Knight
- Beard: 2 Days
- Razor: Rockwell Razors 6S Matte (Base Plate 4)
- Blade: Gillette Wilkinson Sword (#1)
- Brush: G5 Japanese Synthetic 24mm / YAQI Italian Flag Handle
- Accessories: Dscosmetic Deluxe Chrome Stand ds003 37mm, Yaqi Shaving Bowl AB018
- Pre shave : Shower / Phoenix Artisan CUBE 2.0 Slick Scentless
: Soap/Cream: Haslinger Sheepmilk & Lanolin
- Alum: Osma Tradition alum stone
- After shave Lotion: Speick Men
- After shave Balm: Speick Men
- Passes: 4 (WTG, XTG, ATG, XTG)
- Duration: 45'
- Outcome: BBS
- Irritation: 8/10
- Rating: 9/10
- Comments : Και με 2 περάσματα καλά θα ήταν, αλλά είχα χρόνο σήμερα και είπα να το ρίξω έξω.
4 περάσματα και δεν έμεινε τρίχα για τρίχα. Δεν έχω ξανακάνει τόσο βαθύ ξύρισμα.
Πρώτη δοκιμή στην Gillette Wilkinson Sword. Γλυκιά λεπίδα και κοφτερή. Δεν με τράβηξε καθόλου. Με τόσο βαθύ ξύρισμα βεβαία, κοκκίνισαν λίγο τα δύσκολα σημεία μου στις άκρες του λαιμού, αλλά όχι τίποτα τραγικό. Κάψιμο πάντως δεν έχω.
Το diy πινέλο παρότι συνθετικό, μοιάζει να έχει συμπεριφορά ασβενιου. Θέλει λίγο περισσότερο δουλειά στο μπολ και δεν θέλει πίεση στο πρόσωπο γιατί μαζεύει το σαπούνι. Πάντως με ελάχιστο σαπούνι, έκανε πολύ παχιά μαρέγκα, αρκετή για 5-6 περάσματα. Δεν ξέρω αν είναι και το προβατάκι που του πάει.
Πρώτη δοκιμή και στο μπολ. Δεν βγήκε καθόλου μαρέγκα απέξω. Κάτι που μου την έσπαγε με τα πιο ρηχά μπολ.
Πρώτη δοκιμή και στο Speick Men balm. Ενώ προχθές που το πήρα και το άνοιξα, μύρισα το ίδιο άρωμα με το after shave, σήμερα μου φάνηκε κάπως. Ποιος ξέρει. Μπορεί καμιά αλληλεπίδραση με το σαπούνι ή το alum. Θα το ξαναδώ. Από δουλειά σκίζει.
Αυτό το προβατάκι πολύ μ' αρέσει. Αυτή η μυρωδιά σαπουνιού, το thickness, το γλίστρημα, το post shave
Σπύρος Δέλτα.