Το ξύρισμα της ημέρας : Απρίλιος 2018

Απάντηση
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

Πολύ καλή ανάλυση Μπιλ!Δεν το είχα σκεφτεί έτσι!
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Άβαταρ μέλους
alexn
Λύκειο
Λύκειο
8
Has thanked: 13184 times
Been thanked: 13448 times

[mention]Ilias-G[/mention] Ηλία κάπως έτσι είναι, αλλά κανε και το τρικ στο δεύτερο πέρασμα να <σφουγγίζεις)με την χούφτα σου το πινέλο ούτως ώστε ότι έχει <καταπιεί>να στο ξαναδώσει,
(αυτό ισχύει ακόμα και στα συνθετικά,λιγότερο).
Αλέξανδρος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.
stergios

Ηρθε παλι η μερα του ξυρισματος...κ σημερα καταληξα οτι κατεντησα σαν τις γκομενες! Δεν ξερω ποια γοβα να βαλω! Τελικα οκ, θα ξυριστω με τη slim adj που χω να την πιασω καιρο! Ανοιγω τον οπλοβαστο, τη βρισκω κ οπως τη σηκωνω ολο χαρα...απο κατω μια ροζε R41! "Πω! Πω! Ωραια μηχανη!" Δεν ειχε κ κανεναν αλλο το σπιτι κ ετσι σκεφτηκα οτι χωρις αμφιβολια δικη μου ειναι! Κυριολεκτικα την ειχα ξεχασει! Λιγο οτι εχει ανωμαλη γεωμετρια, λιγο ειναι δυσκολη με τα ξυραφακια, λιγο οτι μοιαζει με μπιμπελο παρα για ξυραφι, λιγο οτι δεν ειναι για κοντα γενια. Ε για να κοψω κ τις λαλακιες...ε ειναι κ λιγο αγριουτσικη!

Ντεφ να γινει! Κουμπωνω μια derby (να εξιλεωθω για τις καταρες που τους εχω ριξει) πιανω κ την πετονια...εε το tuxedo ηθελα να πω... Ε λεω τωρα κ κανα ξεχασμενο σαπουνι δε θα βρω?! Τσαακ! Να κ το osma σε μπωλ μασκας μαλλιων με βγαλμενες ετικετες! Πιο ξεχασμενος πεθαινεις! Δωρακι ηταν! Μου αρεσε εξ αρχης...αλλα το φαγε το μπωλ!

Δεν εχω ουτε ζεστο νερο! Εξω Πασχας, πιο εξω βρονταει κ αστραφτει λες κ μας βομβαρδιζει ο γειτονας! Που φωτια να τον καψει, χαΐρι κ προκοπη να μη δει ο μπαγλαμας! Θα γινει η μαχη των μαυρων μεσα σε τουνελ με τετοιο set up!

2 χερια αερατα, ενα φορά κ ενα κοντρα. Τελικα φτηνα τη γλιτωσα! Μαλακη η derby αλλα μ αυτη τη γεωμετρια μαλλον εγινε ακομη πιο ηπια. Τραβουσε λιγο. Πολυ καλο αποτελεσμα χωρις κλαμα! Ενα σπυρακι μονο ισοπεδωσα κ απο κει λιγο αιμα στο λαιμο! Θυμηθηκα πως ειναι καλη μηχανη, απλα νομιζω πως αποδιδει σε πολυ συγκεκριμενη γωνια, δε θελει πιεση κ ενα παραπανω σε σχεση με αλλες, να βρεις το σωστο ξυραφι. Και σιγουρα δε θελει πολλα περασματα. Βρες το δρομο που θ ακολουθησεις κ ξυρισε τον!

Το σαπουνι πολυ αδικημενο, σκεφτομαι καθε φορα που τελειωνω μ αυτο! Κανει ωραια κρεμα σα γιαουρτι δορκαδος, φορτωνει ευκολα κ ας ειναι σκληρο, μοντερνο μετρημενο αρωματακι που μου θυμιζει λιγο pantene, fructis χονδρικα. Καθαριοτητα αλλα οχι παλιακη. Η αισθηση που αφηνει στο δερμα πολυ καλη κ το γλιστρημα επισης δεν προβληματιζει. Δεν ακουστηκε αυτο το σαπουνι οσο θα πρεπε κατα τη γνωμη μου.

Τελος λουστηκα με τη lotion που τσιμπησα σημερα απο hondos γιατι περιμενα μονο αρωμα κ τπτ αλλο! Το οποιο ουτε αυτο γνωριζα! Στο γαμο του Καραγκιοζη αγορα ηταν! Νομιζω πως θυμιζει κατι σε opium! Εχω καιρο να το μυρισω αλλα μου θυμιζει καποιο γνωστο vintage αρωμα. Δεν περιμενα να χει τοσο καλες ιδιοτητες! Κ οσο τσουξιμο πρεπει κατα την εφαρμογη! Με εξεπληξε! Παρακαλω οποιος το χει να διαφωνησει η να συμφωνησει! Θα το εκτιμουσα! :)

Να με συμπαθατε! ;) Ελπιζω να μη σας κουρασα κ να γελασατε λιγακι! Καλη ανασταση κ αναταση ψυχικη με λιγο αλατοπιπερο στη ζωη σας! Χαμογελατε ειναι μεταδοτικο! Με βαρεσε η ανοιξη κ εφετος! Χουα!! :DD

Εικόνα

# Muhle R41.
# Derby extra *1.
# Tuxedo.
# Osma ss.
# Jean Marc dark night asl.
# Korres καλεντουλα κ τζινσεγκ.
Άβαταρ μέλους
Vavous
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 30401 times
Been thanked: 41536 times

Το ΠΞ εκτός από αρρώστια είναι και ψυχοθεραπεία! Μα τι απόλαυση σήμερα.

Weber ph - Kai
Thater LE - Squadron
Aloe vera gel - Bvlgari

Εικόνα

Καλή Ανάσταση - καλό Σαββατοκύριακο!
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Ilias-G
Δημοτικό
Δημοτικό
7
Has thanked: 5684 times
Been thanked: 3923 times

Καλημέρα και Καλή Ανάσταση σε όλους!

Πριν κανα δυο ωρες, λίγο πριν την Πρώτη Ανάσταση.

PS Papoutsanis aromatics Tabac
SS Cella all' olio di Mandorla
SB Omega S-10018
SR Gillette Blue II
ASL Nivea Silver Protect

Καλό Πάσχα να έχουμε!!
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

Omega S-18
WSP Vetiver
Merkur 34C
Kai #14
Thayers lavender

Καλό Πάσχα σε όλους και προσοχή στο δρόμο!
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Άβαταρ μέλους
tasos72
Λύκειο
Λύκειο
8
Has thanked: 13923 times
Been thanked: 17009 times

Pre - Emulsion Myrsol
AdP sc + ASLotion
Shavemac 2band
R41 + Ti λαβή Ρώσικη
Gillette SB #1
Korres K&G

Καλή και ποιοτική η AdP, άλλα ένα κλικ κάτω από τα αγαπημένα Savon Mystere.
H R41, επιβεβαιώνει την φήμη της δύστροπης άλλα φοβερά αποτελεσματικής μηχανής, με το Gillette SB.

Εικόνα

[mention]paratairosexthros[/mention] :shock: το ξεφτυλισες...#14 & keep going ??!! , εγω 3, αντε 4 με το ζορι !! :hb

[mention]stergios[/mention] ξεχνιέται η Rose gold R41 ?? :doh: μια κούκλα είναι βε ! :mrgreen: :P - - - Όντως πολύ υποτιμημένο το Osma.
Άβαταρ μέλους
zach
Νήπιο
Νήπιο
7
Has thanked: 1943 times
Been thanked: 1202 times

Πριν από λίγο:

πλύσιμο με korres τσάι ολύμπου
pre proraso azur lime
simpsons no46
maca root sc
mercur 1904 head / ej de89 handle
gillette 7 o' clock ss [3]
aloe - calendula - lavender
korres σφένδαμος

Ξύρισμα που πραγματοποιήθηκε με άνεση χρόνου, άρα ήταν προδιαγεγραμμένη η επιτυχία. Η maca root ήταν τόσο καλή όσο είχα ακούσει, με αρκετά προστατευτικό αφρό (αν δεν την πλακώσετε στο νερό) και χωρίς να στεγνώνει. Το 7 o'clock super stainless, απαλό και όσο πρέπει κοφτερό, χωρίς ερεθισμούς και κοκκινίλες. Αλλά όπως είπα, το ξύρισμα έγινε με άνεση και χωρίς βιασύνη. Το "φτιαχτό", συνέχισε την απόλαυση και ο korres έβαλε το κερασάκι.

Καλή συνέχεια σε όλους και Καλή Ανάσταση.
Όλα πρέπει να γίνονται όσο πιο απλά είναι δυνατόν, αλλά όχι απλούστερα.
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
Rossobianco
Νήπιο
Νήπιο
7
Has thanked: 1169 times
Been thanked: 1446 times

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!
Πρώτο πξ στο χωριό σήμερα...

- P/S Myrsol Emulsion.
- SC Adelco Regular.
- SB hjm pure badger.
- EJ 89LBL, φορτωμένη με Bic Chrome Platinum.
- AS Osma alum stone και ακολούθως Myrsol Emulsion.

Άριστη εντύπωση από τη στυπτική πέτρα και κατά τη δεύτερη χρήση.
Λόγω χωροταξικών ιδιαιτεροτήτων δεν μπόρεσα να τραβήξω φωτογραφία ξυρίσματος, έχω όμως καλύτερη από το χωριό.
Καλή συνέχεια σε όλους!

Εικόνα
ΙΑΣΟΝΑΣ
Η κουλτούρα είναι σαν τη μαρμελάδα· όσο λιγότερη έχεις, τόσο περισσότερο την απλώνεις.
Άβαταρ μέλους
akis_peiraias
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
9
Has thanked: 18550 times
Been thanked: 15729 times

Χαίρετε !
Με το σταθερό set up των διακοπών:
✔ Pino Silvestre ss
✔ Vigshaving Tuxedo 24mm
✔ Lord L6
✔ Gillette Nacet ( 1 )
✔ Cien X Bolt
Απόλαψις!
Είναι πραγματικά υπέροχο να έχεις το χρόνο σου ! Τρία περάσματα (που δεν ηθελα να τελειωσουν ) και το μάγουλο βιλουδο!
Η Lord L6 είναι πάντα μια ευχάριστη έκπληξη. Πολλές φορές μετά το ξύρισμα την κοιτάω με απορία του στυλ πως στο καλό τα κατάφερες εσύ πάλι ? Δίνει πάντα καλό και απροβλημάτιστο ξύρισμα !
Καλή Ανάσταση να έχουμε κύριοι !
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”