Το ξύρισμα της ημέρας : Οκτώβριος 2017
-
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Για πέρνα απ το Γιώργο να μυρίσεις κάνα Μυρσόλ Λιάκο 

Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
-
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5632 times
Τα ξέρω Νιόνιο
,δε τα συμπαθώ. Άντε λίγο το Balsamica. Τα αρώματά τους είναι απροσδιόριστα κάπως 'πλαστικά' για μένα.

Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Merkur Futur (3)
Gillette Silver Blue (9)
Men's Only 2014 No 33/39 with TGN 3 band super finest
LIANESS Chery Shaving Soap
Malizia Uomo Vetyver AsTl

Gillette Silver Blue (9)
Men's Only 2014 No 33/39 with TGN 3 band super finest
LIANESS Chery Shaving Soap
Malizia Uomo Vetyver AsTl

Γιάννης
- foxtrot
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 31219 times
- Been thanked: 32712 times

Semoque.830
ToOBS.Coconut sc
Merkur.34c
Polsilver.super.iridium
Aqua.Velva asl
Μιά και το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ, καλοκαιρινό και το setup.

H coconut αρωματικά, μου θυμίζει παραλία της δεκαετίας του 70 και 80.
Γιάννης
- __Nikolas
- Λύκειο
- 9
- Has thanked: 7462 times
- Been thanked: 10215 times
Που το βρηκες το Arctic Ice βρε θηρίο?
Προσωπικα μ αρέσε περισσότερο το Cool Wave Γιατρέ μου!
- PS Smooth Operator Smoked Wood
- Μennen stick 2+1
- Merkur 41c
- Elios #10
- Πινέλο Muhle 81H3 Pure Badger
-ΑSL/Β SV Tundra Artica

- PS Smooth Operator Smoked Wood
- Μennen stick 2+1
- Merkur 41c
- Elios #10
- Πινέλο Muhle 81H3 Pure Badger
-ΑSL/Β SV Tundra Artica
any shave you can walk away from, is a good shave!
- Iapetos
- Νήπιο
- 7
- Has thanked: 1122 times
- Been thanked: 781 times
Ειχα να ξυριστω τεσσερις ημερες λογω των γδαρσιματων που μου προκαλεσε -οπως αναφερω στην τελευταια μου δημοσιευση- η δοκιμη της λεπιδας για 3η φορα (πειραματισμοι), σε σημειο ελαφρου ξεφλουδισματος (σαγονι).
Παρασκευη βραδυ σημερα, μου το χρωσταγα.
Preshave πρασινο σαπουνι
Cella βαζακι
Mühle silvertip fibre συνθετικο
Shavette SRX
Perma Sharp blαde
ASL Brut Classic
Πρωτο ξυρισμα με Cella και ομολογω οτι μου εσπασε τα νευρα με το ποσο ευκολα επιζητα νερο! Μαθημενος εως τωρα με Proraso soap κοκκινο (κ αλλοτε πρασινο σαπουνι, κρεμα Nivea, Σαπουνι Παπουτσανης κεδρος ή μανώλια) μου ηταν ξενη λιγο η διαδικασια. Με ανακατεμα κ νερο ειχα και παλι συμπαγη πλουσιο αφρο. Σε προσωπο και μπωλ επρεπε ωστοσο να προστιθεται διαρκως υδωρ... Βεβαια, γραφοντας τωρα, συνειδητοποιω οτι το ξυραφι γλυστρουσε καταπληκτικα πανω στο δερμα. Χωρις ταλαιπωρια δερματος ειχα με δυο περασματα ενα προσωπο που θα το ειχα με τρια στην Proraso. Τελος, αν και τελευταια ενιωθα καλυτερα που περασα στο face lathering, η Cella αναγκαστικά με οδηγησε και στο μπωλ καθως με λιγο νερο και υπομονη, καρπωνομουν τα αποθεματα της.
Για να καταληξω, μοιραζομαι οτι αναψα ανεμιστηρα δαπεδου μπροστα μου, γεμισα τις χουφτες μου με Brut, εφαρμωσα το After shave τρις (!)... Και ταξιδεψα...
Γιατι αραγε να θελω παθιασμενα να καπνισω μετα το τελος ενος (πετυχημενου) ξυρισματος, δε θα καταλαβω ισως ποτέ.
Καληνυχτες!
Παρασκευη βραδυ σημερα, μου το χρωσταγα.
Preshave πρασινο σαπουνι
Cella βαζακι
Mühle silvertip fibre συνθετικο
Shavette SRX
Perma Sharp blαde
ASL Brut Classic
Πρωτο ξυρισμα με Cella και ομολογω οτι μου εσπασε τα νευρα με το ποσο ευκολα επιζητα νερο! Μαθημενος εως τωρα με Proraso soap κοκκινο (κ αλλοτε πρασινο σαπουνι, κρεμα Nivea, Σαπουνι Παπουτσανης κεδρος ή μανώλια) μου ηταν ξενη λιγο η διαδικασια. Με ανακατεμα κ νερο ειχα και παλι συμπαγη πλουσιο αφρο. Σε προσωπο και μπωλ επρεπε ωστοσο να προστιθεται διαρκως υδωρ... Βεβαια, γραφοντας τωρα, συνειδητοποιω οτι το ξυραφι γλυστρουσε καταπληκτικα πανω στο δερμα. Χωρις ταλαιπωρια δερματος ειχα με δυο περασματα ενα προσωπο που θα το ειχα με τρια στην Proraso. Τελος, αν και τελευταια ενιωθα καλυτερα που περασα στο face lathering, η Cella αναγκαστικά με οδηγησε και στο μπωλ καθως με λιγο νερο και υπομονη, καρπωνομουν τα αποθεματα της.
Για να καταληξω, μοιραζομαι οτι αναψα ανεμιστηρα δαπεδου μπροστα μου, γεμισα τις χουφτες μου με Brut, εφαρμωσα το After shave τρις (!)... Και ταξιδεψα...
Γιατι αραγε να θελω παθιασμενα να καπνισω μετα το τελος ενος (πετυχημενου) ξυρισματος, δε θα καταλαβω ισως ποτέ.
Καληνυχτες!
Γιώργος
- Vavous
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 30374 times
- Been thanked: 41511 times
Έτσι ακριβώς Ιαπετέ. Οι μεγάλες απολαύσεις το θέλουν το τσιγάρο μετά. 

Ανδρέας, Μ.Δ.

-
- Νήπιο
- 11
- Has thanked: 173 times
- Been thanked: 224 times
Καλημέρα, πρωινό ξύρισμα και σήμερα, ως συνηθίζω...Προηγήθηκαν τέσσερις ημέρες αξυρισιάς, εκ των πραγμάτων είχα "πακετάκι" στο σημερινό ξύρισμα: Τα εργαλεία μου ήταν πινέλο Wilkinson, Nivea shaving cream, Gillette Blue 3(razors), Nivea after shave balm. Πρώτο πέρασμα ακολούθησε την φορά της τριχός, το δεύτερο πέρασμα ξεκινούσε από τα αυτιά προς την μύτη, και το τρίτο πέρασμα ήταν "κόντρα"...Και ναι, το "δωράκι" ήταν ένα αμελητέο κόψιμο στο πηγούνι, ίσως επειδή ήμουν και αγουροξυπνημένος...Πάντως, ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει ένας άνδρας(και αγόρι, αν θέλετε) την ημέρα του, είναι το τετράπτυχο "μπανάκι-ξυρισματάκι-αρωματάκι-πουκαμισάκι", και αισθάνεσαι, βρε παιδί μου, πως ο κόσμος σου ανήκει!