Aris έγραψε:Λοιπον δεν θελω να ταραξω την ησυχια σας αλλα εχω μια παρατηρηση.
Απο τον Ιανουαριο εδω και σχεδον 5 μηνες ξυριζομαι καθημερινα αποκλειστικα με πινελο, κρεμα ή σαπουνι (σαπουνι τελευταια) και Mercur 34.
ΟΜΩΣ τις τελευταιες 15 μερες ξυριζομαι με το απλο φτηνο διπλο ξυραφακι της ΒΙC!!
Ειναι γεγονος οτι με την διπλη του λεπιδα σε συνδυασμο με την αρκετα πλεον βελτιωμενη προετοιμασια που κανω για το ξυρισμα, βλεπω καλυτερα αποτελεσματα απ'ότι με την MERKUR.
Τυχαιο? δεν νομιζω...... Ισως τελικα οπως μου ειπε και ενας φιλος στο BADGER N BLADE
You got good results because you have learned how to shave. Good technique almost always trumps poor products
Λοιπόν Άρη, διαβάζοντας το σχόλιό σου, θέλησα να πω και το δικό μου ανάλογο συμβάν. Προ 5ημέρου παρέλβα την πρώτη μου DE, μια Merkur 34C και σήμερα πρόκειται αν πρωτοξυριστώ. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα μια Fusion με 300.000 λεπίδες (που θα ΄λεγε κι οΣτέφος) με δόνηση (τρομάρα μου)! Εδώ και 15 μέρες που άλλαξα τον αφρό και βάζω κρέμα και κάνω τη σωστή ώρα χτυπήματος και παραμονής στο πρόσωπο, το ξύρισμα είναι 50% καλύτερο!!!