Pannacrema Nuàvia Blu
- dimitris
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Και τα σαπούνια υποκειμενικά είναι. Έστειλα ένα δικό μου σε ένα Αμερικανό και μου είπε ότι μυρίζει κρεατίλα και το σιχαθηκε.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17340 times
δεν εχω ακομα καταλαβει(θα το πιασω ομως που θα παει) θα μας βαλεις χαλιναρι και σε τι θα μας αρεσει;ποιος σε διορισε κριτη; αν εγω ειμαι κ@βλωμενος με το σπλεντιτ και το θεωρω το καλυτερο σαπουνι του κοσμου εσενα τι σε τρωει; εσυ δηλαδη εισαι ''η αυθεντια''πανω στο ξυρισμα και οι υπολοιποι εδω μεσα πρεπει να κανουμε τουμπεκι; ΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΣΠΛΕΝΤΙΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ''ΙΤΑΛΙΑΝΙΚΟ''.ΑΜΑ ΔΕΝ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΕΣ ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
- dimitris
- Εξειδίκευση

- 14
Φώτη ελπίζω να έχεις το καφέ έτοιμο!
Σοβαρά πάντως, το θέμα πρέπει να καθαρίστεί.
Σοβαρά πάντως, το θέμα πρέπει να καθαρίστεί.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
-
Ζάχος
Δημήτρη θα κοιτάξω να το δοκιμάσω και το δικό σου διαβάζω τα καλύτερα.
Πολύ χαμηλό επίπεδο.
Πολύ χαμηλό επίπεδο.
- dimitris
- Εξειδίκευση

- 14
Ζάχο ο ανηψιός σου μου φαίνεται ότι έχει πάρει.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
ναι''πολυ χαμηλο επιπεδο'' γιατι πηξαμε στο ψιλο.
- nik16v
- Λύκειο

- 12
- Has thanked: 8866 times
- Been thanked: 3947 times
Εντάξει ακόμα και να διαφωνούμε μπορούμε να το κάνουμε κόσμια χωρίς επιθέσεις ή εριστικές απαντήσεις. Η κακή κριτική, ή αρνητική από κάποιον για κάποιο προϊόν ξυρίσματος, εμένα δε μου λέει κάτι απαραίτητα (θετικό ή αρνητικό). Αποτελεί ένδειξη και όχι απόδειξη. Απόδειξη περί θετικού ή αρνητικού ψήφου θα αποτελέσει η δική μου δοκιμή. Πάντως Ζάχο και στη συνάντηση που είχαμε στην Αθήνα την προηγούμενη Κυριακή και άλλοι δεν είχαν ενθουσιαστεί με το σαπούνι, όσο θα περίμενε κάποιος για το συνδυασμό Luxury μπωλ, όνομα, τιμή. Κάποιοι έθεσαν θέμα για τον αφρισμό και την προστασία ενώ εκθείασαν τις περιποιητικές του ιδιότητες. Όλες οι κριτικές δεκτές.
-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
Ζητω συγνωμη απο τα υπολοιπα μελη γιατι παραφερθηκα.δεν θα το εκανα αν συζητηση δεν πηγαινε σε θεματα επι προσωπικου.νομιζω οτι δεν εθιξα τις ικανοτητες ουτε και την προσωπικοτητα καποιου.αντιθετα η δικη μου εθιγει.και παλι ομως συγνωμη.
- stelakis1914
- Λύκειο

- 14
- Has thanked: 597 times
- Been thanked: 496 times
Χάρη στον φίλο Ανδρέα (vavous), που στην τελευταία συνάντηση των μελών της Θεσσαλονίκης, μου έδωσε ένα δείγμα από το σαπούνι, γράφω αυτήν την κριτική.
Μαλακό σαπούνι σε ιδιαίτερο χρωματισμό με απίστευτο άρωμα. Η υφή του, σου δίνει την πεποίθηση ότι αυτό το σαπούνι θα αφρίσει εύκολα χωρίς πολύ προσπάθεια. Και αυτό έγινε. Έκανα bowl lathering που η αλήθεια είναι ότι δεν το συμπαθώ, αλλά όταν δεν φορτώνεις από μπολ και χρησιμοποιείς δείγματα είναι συνήθως μονόδρομος.
Πανεύκολη η παραγωγή αφρού με το αρώματα να αναβλύζουν στο μπάνιο σε τέτοιο βαθμό που κάνουν το μυαλό να ταξιδεύει σε απόκρυφα μονοπάτια έκστασης και ηδονής... Ο αφρός δεν είναι παχύς και προσομοιάζει σε εικόνα με αυτόν του Dr Harris. Μπορεί βέβαια οπτικά να του μοιάζει αλλά σε ιδιότητες υστερεί. Συγκεκριμένα ο αφρός του Nuavia είναι γλιστερός με επαρκή καλυπτικότητα αλλά η ενυδάτωση και το μαλάκωμα των γενιών, βρίσκονται σε βασικό επίπεδο χωρίς να προσφέρει κάτι ξεχωριστό.
Σαν συμπέρασμα αναφέρω ότι είχα πολλές προσδοκίες από το συγκεκριμένο σαπούνι, λόγω και της υψηλής τιμής του αλλά δεν πήρα το κάτι παραπάνω που ήθελα. Η αίσθηση πολυτέλειας που αναδεικνύει η πολυτελέστατη συσκευασία του και το άρωμα του -που για μένα είναι ίσως ότι καλύτερο έχω μυρίσει σε σαπούνι ξυρίσματος- δεν το κάνουν στο ξύρισμα να ξεφεύγει από τον μέσο όρο απόδοσης πολύ φθηνότερων σαπουνιών. Μετά το πέρας του ξυρίσματος ο νιπτήρας έμεινε καθαρός, χωρίς το χαρακτηριστικό “θόλωμα” που αφήνουν στην πορσελάνη τα σαπούνια με tallow. Αυτή η έλλειψη είναι ίσως και αυτή που το καταδικάζει στην μετριότητα και δεν αφήνουν το σαπούνι να φτάσει στο επίπεδο που ονειρευόταν για αυτό ο δημιουργός του.
Μαλακό σαπούνι σε ιδιαίτερο χρωματισμό με απίστευτο άρωμα. Η υφή του, σου δίνει την πεποίθηση ότι αυτό το σαπούνι θα αφρίσει εύκολα χωρίς πολύ προσπάθεια. Και αυτό έγινε. Έκανα bowl lathering που η αλήθεια είναι ότι δεν το συμπαθώ, αλλά όταν δεν φορτώνεις από μπολ και χρησιμοποιείς δείγματα είναι συνήθως μονόδρομος.
Πανεύκολη η παραγωγή αφρού με το αρώματα να αναβλύζουν στο μπάνιο σε τέτοιο βαθμό που κάνουν το μυαλό να ταξιδεύει σε απόκρυφα μονοπάτια έκστασης και ηδονής... Ο αφρός δεν είναι παχύς και προσομοιάζει σε εικόνα με αυτόν του Dr Harris. Μπορεί βέβαια οπτικά να του μοιάζει αλλά σε ιδιότητες υστερεί. Συγκεκριμένα ο αφρός του Nuavia είναι γλιστερός με επαρκή καλυπτικότητα αλλά η ενυδάτωση και το μαλάκωμα των γενιών, βρίσκονται σε βασικό επίπεδο χωρίς να προσφέρει κάτι ξεχωριστό.
Σαν συμπέρασμα αναφέρω ότι είχα πολλές προσδοκίες από το συγκεκριμένο σαπούνι, λόγω και της υψηλής τιμής του αλλά δεν πήρα το κάτι παραπάνω που ήθελα. Η αίσθηση πολυτέλειας που αναδεικνύει η πολυτελέστατη συσκευασία του και το άρωμα του -που για μένα είναι ίσως ότι καλύτερο έχω μυρίσει σε σαπούνι ξυρίσματος- δεν το κάνουν στο ξύρισμα να ξεφεύγει από τον μέσο όρο απόδοσης πολύ φθηνότερων σαπουνιών. Μετά το πέρας του ξυρίσματος ο νιπτήρας έμεινε καθαρός, χωρίς το χαρακτηριστικό “θόλωμα” που αφήνουν στην πορσελάνη τα σαπούνια με tallow. Αυτή η έλλειψη είναι ίσως και αυτή που το καταδικάζει στην μετριότητα και δεν αφήνουν το σαπούνι να φτάσει στο επίπεδο που ονειρευόταν για αυτό ο δημιουργός του.