Αυτή η "μόδα"με τα μούσια πότε βλέπετε να περνάει;;

Απάντηση
ikera
Νήπιο
Νήπιο
9
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Το manbun δεν είναι νέα μόδα. Ισχύει. Πρόσφατα ήταν από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο Google είδα κάπου.
Άβαταρ μέλους
Νώντας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 802 times
Been thanked: 6048 times

Σχεδόν όλοι ρε παιδί μου οι κουρείς/κομμωτές/μπαρμπέρηδες με μούσια και τατουάζ μανίκι!!!
Παράδειγμα!
Βλέπω αρκετούς στο FB από κοινοποιήσεις ή "like" φίλων. 9 στους 10 με όψη ξυλοκόπου ή "πάτερ" και τατουάζ μανίκια.

Added in 2 minutes 39 seconds:
A, και τη νέα μόδα την έχετε προσέξει;
Με την ψιλή παίρνουν σβέρκο έως ψηλά - και κροτάφους - και λίγο πάνω απο τα αυτιά,
αφήνουν μαλλί στο πάνω μέρος του σκάλπ και μούσια αλά Ζι Ζι Τόπ
Άβαταρ μέλους
BABIS
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 3 times
Been thanked: 211 times

Το μούσι μπορεί να είναι μόδα τώρα, αλλά και όταν περάσει , μην περιμένετε να γίνει ποτέ μόδα το ξύρισμα.
Πριν γίνει το μούσι μόδα και το υιοθετήσει το 99,98% των ανδρών στην ελλάδα, πάλι δεν ήταν ξυρισμένοι οι έλληνες.
Πάλι αξύριστοι ήταν. Το συνηθισμένο ήταν να τα παίρνουν με καμία κουρευτική μηχανή που και που, έτσι ώστε να έχουν μήκος από 4-5 χιλιοστά μέχρι 1-2 πόντους. Αυτό που άλλαξε τελευταία , είναι ότι το μέχρι 1-2 πόντους, έγινε μούσι αγιορείτη.
Είμαι 42 ετών και αυτή την πραγματικότητα θυμάμαι . Το ότι ξέρω 10-15 ανθρώπους της ηλικίας μου που ξυρίζονταν καθημερινά (πάντοτε) δεν την αλλάζει. Από την άλλη ξέρω 1000 που δεν ξυρίζονταν ποτέ τακτικά.

Πιστεύω ότι σε 5-10-15 χρόνια που θα έχουν φύγει (από τη ζωή) κάτι τελευταίοι ηλικιωμένοι (άνω των 60-65 σήμερα) που εξακολουθούν και τώρα να ξυρίζονται , θα είμαστε γραφικοί .
Άβαταρ μέλους
akis_peiraias
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
9
Has thanked: 18550 times
Been thanked: 15729 times

Καλά το μούσι πια έχει γίνει γελοίο θέαμα. 8 στους 10 που βλέπω είναι μια κόπια όλοι ! Μαλλί κοτσάκι, μούσι τζιχαντιστη και τατουάζ. Γενικά οι κλαρινογαμπροί καλά κρατούν στο Ελλαντα! Εδώ έβλεπα σε μια κυριακάτικη πρωινή εκπομπή γνωστό γκει παρουσιαστή να εξηγεί ότι οι μουσατοι είναι πιο σκληροί απο τους ξυρισμενους και πνίγηκα με τον καφέ πρωί πρωί !
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12133 times

BABIS έγραψε:Πιστεύω ότι σε 5-10-15 χρόνια που θα έχουν φύγει (από τη ζωή) κάτι τελευταίοι ηλικιωμένοι (άνω των 60-65 σήμερα)...
Κατσε βρε Μπαμπη με το μαλακο, τους πηρες σβαρνα ολους ! "Κατι τελευταιοι ηλικιωμενοι" οι 60-65 ? :chores-chopwood:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
BABIS
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14

Δεν είπα οι 60-65. Είπα όσοι είναι άνω των 60-65. Είναι άνθρωποι που πλέον δεν θεωρούνται νέοι. Νομίζω ισχύει αυτό.
Φυσικά δεν έχω πρόβλημα με καμία ηλικία. Με επιλογές διαφόρων ηλικιών έχω.
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

θα ρθει εποχη που θα ξυριζονται απαντες,το μουσι θα απαγορευτει δια νομου(και ροπαλου)και οι γυναικες θα γουσταρουν κοντρα ξουρα.μπορει να εχω πεθανει βεβαια τοτε,θα γελαω ομως σαρδονια απο κει που θα μαι ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!! XD
Άβαταρ μέλους
Wazzaa
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 795 times
Been thanked: 1062 times

Λες και ο Άγιος Πέτρος να πρέπει να είναι κόντρα ξυρισμένος???
Γιατί αλλιώς σε βλέπω Μάχο να μην σε αφήνει να μπεις στο Παράδεισο αν δεν αφήσεις και εσύ μούσι!!! ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Κωνσταντίνος

Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.

Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

δεν νομιζω.πιστευω οτι στον παραδεισο εχουν πολυ strict dress code.ξερετε τωρα γραβατες, σακακια(office wear),oxford παπουτσια και σιγουρα ολοι ειναι ξυρισμενοι κοντρα(με τις κολωνιες τους και τα ξυριστικα τους).οι αξυριστοι πανε στην κολαση γιατι το boss εκει κατω δεν δινει σημασια σ'αυτα. σε παιρνει οπως και να σαι. :D
Άβαταρ μέλους
BABIS
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14

Επειδή ανα τον κόσμο κυριαρχούν πληθυσμοί και ... παραδόσεις (βλ . σαρία) που επιβάλλουν το μούσι , να ευχόμαστε σύντομα να μην μας επιβάλλουν και εμάς υπό την απειλή ποινής θανάτου να αφήσουμε μούσι. Συμφωνα μα τις προβλέψεις, πρώτο κράτος στην ευρώπη που θα έχουν πλειοψηφία οι οπαδοί της σαρίας, θα είναι η ολλανδία το 2030. Με ένα δημοψήφισμα , κάνουν τη χώρα ισλαμικό κράτος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”