Καλημέρα κύριοι !!
Muhle R89 Twist
Rapira Super Stainless (6)
Men’s Only Forum Special Edition 2014 No 38
Figaro Crema da Barba
Skin Bracer by Mennen + Menthol Crystals
Speick Men After Shave Balm
Το ξύρισμα της ημέρας: Δεκέμβριος 2014
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Γιάννης
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Καλημέρα,
Πινέλο Dovo Fine Badger
Σαπούνι Vitos
Μηχανή Futur (3)
Λεπίδα Treet Platinum (1)
ASL Speick
ASB Apivita
Πινέλο Dovo Fine Badger
Σαπούνι Vitos
Μηχανή Futur (3)
Λεπίδα Treet Platinum (1)
ASL Speick
ASB Apivita
if you have a great shave you have a great day
- digibill
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 2206 times
- Been thanked: 2875 times
- Επικοινωνία:

Καλημέρα σας. Το πρωί πριν τη δουλειά:
Semogue 2015
EJ DE86 & Shark Super Chrome (#4)
Valobra Fougere ss
Floid Mentolado Vigoroso
Τo Valobra το είχα καιρό στην wishlist. Τελικά το χτύπησα χτες από τον Γιώργο! Οι εντυπώσεις μου εδώ.
Παρόλο που το πρωινό μου ξύρισμα ήταν βιαστικό, κατέληξε απολαυστικότατο. Μετά το Valobra το δέρμα μου φώναζε "καλημέρα" και δέχτηκε το vigoroso σαν ευχάριστη συντροφιά!
Βγαίνοντας έξω η ρετρό, ξυλώδης μα και γλυκερή μυρωδιά του Floid ήσθε και κούμπωσε με την μυρωδιά της νοτισμένης γης, του καμμένου ξύλου από τα βραδινά τζάκια και της υγρασίας που άρχιζε να εξατμίζεται υπό το φως των πρώτων πρωινών ακτίνων. Μια μαγευτική ανατολή συμπλήρωσε το σκηνικό....

- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Καλημέρα από το ηλιόλουστο αυτή την ώρα Λονδίνο,
Το σημερινο ξύρισμα περιλάμβανε:
Bic metal
D.R. Harris Arlington soap
Omega 65
Taylor of old Bond Street Sandalwood ASL
Το σημερινο ξύρισμα περιλάμβανε:
Bic metal
D.R. Harris Arlington soap
Omega 65
Taylor of old Bond Street Sandalwood ASL
Χάρης
- Roadrunner
- Γυμνάσιο
- 10
- Has thanked: 3611 times
- Been thanked: 4505 times
Καλησπέρα σας.
Kolynos regular
Omega 10015
Edwin Jagger DE89L
Derby Extra (#3)
LR Jungle Man ASL + Arko Cool ASC
Καλά τα πήγαμε αυτήν τη φορά, αν και η επιβεβαιώθηκε ότι η λεπίδα είχε "κουραστεί" και δεν έκοβε τοσο καλά όσο στην πρώτη χρήση της (ή όσο έκοβε η πρώτη Derby που είχα δοκιμάσει). Πάντως, παραμένει η πιο φιλική προς το πρόσωπό μου μάρκα, ενώ για έναν ανεξήγητο λόγο μόνο με Derby ξυρίζω τόσο καλά τα δύσκολα σημεία του μουστακιού.
Η Kolynos ευωδίασε το μπάνιο με το ιδιαίτερο άρωμά της (κι ας λέει ό,τι θέλει ο φίλος μου ο padjohn72
), μου θύμισε ξανά τα παιδικά μου χρόνια και ειλικρινά σιχτιρίζω τον εαυτό μου για το κακό τάιμινγκ της ενασχόλησής μου με το Παραδοσιακό Ξύρισμα. Αν το είχα ανακαλύψει έστω 4-5 μήνες πριν, θα είχα τώρα στοκ για όλη μου τη ζωή. Και η πλάκα είναι ότι τα τελευταία χρόνια που την έβλεπα στα ράφια "ψηνόμουν" να την ξαναρχίσω, έστω και με πλαστικό ξυράφι, αλλά είχα τη λογική "ε, αφού έχω μπόλικους αφρούς ακόμα, αν είναι θα πάρω μόλις τελειώσουν". Φα' την τώρα...
Τέλος, το Omega 10015, σε μία από τις τελευταίες του εμφανίσεις ως βασικό και αναντικατάστατο στέλεχός της ομάδας μου, τα πήγε περίφημα. Θα το κρατήσω φυσικά και τιμής ένεκεν θα το χρησιμοποιώ πού και πού και στο μέλλον (αυτοδίκαια κερδίζει και τον τίτλο του travel brush μου, όταν έρθει η ώρα), αν και αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα βγει εντελώς... εκτός 18άδας. Δυστυχώς, η λαβή του είναι μικρή και άβολη και έπρεπε να πάω παραπέρα, για τα 5 ευρώ που κοστίζει πάντως είναι καλή new entry επιλογή -και όχι μόνο.
Kolynos regular
Omega 10015
Edwin Jagger DE89L
Derby Extra (#3)
LR Jungle Man ASL + Arko Cool ASC
Καλά τα πήγαμε αυτήν τη φορά, αν και η επιβεβαιώθηκε ότι η λεπίδα είχε "κουραστεί" και δεν έκοβε τοσο καλά όσο στην πρώτη χρήση της (ή όσο έκοβε η πρώτη Derby που είχα δοκιμάσει). Πάντως, παραμένει η πιο φιλική προς το πρόσωπό μου μάρκα, ενώ για έναν ανεξήγητο λόγο μόνο με Derby ξυρίζω τόσο καλά τα δύσκολα σημεία του μουστακιού.
Η Kolynos ευωδίασε το μπάνιο με το ιδιαίτερο άρωμά της (κι ας λέει ό,τι θέλει ο φίλος μου ο padjohn72

Τέλος, το Omega 10015, σε μία από τις τελευταίες του εμφανίσεις ως βασικό και αναντικατάστατο στέλεχός της ομάδας μου, τα πήγε περίφημα. Θα το κρατήσω φυσικά και τιμής ένεκεν θα το χρησιμοποιώ πού και πού και στο μέλλον (αυτοδίκαια κερδίζει και τον τίτλο του travel brush μου, όταν έρθει η ώρα), αν και αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα βγει εντελώς... εκτός 18άδας. Δυστυχώς, η λαβή του είναι μικρή και άβολη και έπρεπε να πάω παραπέρα, για τα 5 ευρώ που κοστίζει πάντως είναι καλή new entry επιλογή -και όχι μόνο.
-
- Δημοτικό
- 11
- Has thanked: 208 times
- Been thanked: 895 times
- Επικοινωνία:
Σπίτι πάλι, με ό,τι έπιασε το χέρι πρώτα
• κρέμα: Βοdy Shop Maca Root
• πινέλο: Semogue 2000
• μηχανή: Merkur 34c HD
• λεπίδα: Polsilver #1
• ASL: Pashana
• ASB: S.Maria Novella crema pre dopo barba
Eξπρές. Facelathering. BBS.
• κρέμα: Βοdy Shop Maca Root
• πινέλο: Semogue 2000
• μηχανή: Merkur 34c HD
• λεπίδα: Polsilver #1
• ASL: Pashana
• ASB: S.Maria Novella crema pre dopo barba
Eξπρές. Facelathering. BBS.
He shaved evenly and with care, in silence, seriously. ― James Joyce
- Moustardas
- Νήπιο
- 10
- Has thanked: 287 times
- Been thanked: 504 times
Καλησπέρα κύριοι
Ξύρισμα με γένια ημέρας
Panacremma - Nostalgia ss
EJ - DE89
Shark super stainless (1)
Semogue 1800
Lucky tiger - Bay rum as
Για το σαπούνι, ότι έλεγα και χτες ισχύει και σήμερα. Φανταστικό :dance :dance3 :dance5 :megagrin
Είπα να δοκιμάσω τα shark που τα είχα στην άκρη. Συμπαθητικό, γλυκό ξυραφάκι, αλλά αναποτελεσματικό στα δικά μου, μούτρα.
Ξύρισμα με γένια ημέρας
Panacremma - Nostalgia ss
EJ - DE89
Shark super stainless (1)
Semogue 1800
Lucky tiger - Bay rum as
Για το σαπούνι, ότι έλεγα και χτες ισχύει και σήμερα. Φανταστικό :dance :dance3 :dance5 :megagrin
Είπα να δοκιμάσω τα shark που τα είχα στην άκρη. Συμπαθητικό, γλυκό ξυραφάκι, αλλά αναποτελεσματικό στα δικά μου, μούτρα.
Κώστας
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
γενια24ωρων
pre papoutsanis glycerine soap
razor parker 98r
blade shark ss@2
brush omega10810
soap vitos extra super
as astringent alum block
asl floid mv
asc arko cool
2passes,bbs.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Personna platinum
Kent infinity
Razorock XXX
Pitralon after shave
Υπέροχο Ξύρισμα !!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.