Δες τι περίεργα πράγματα βρε παιδί μου.
Εμένα τα Persona με ξυρίζουν γλυκά, ενώ τα Astra είναι σα να με ξυρίζει τρακτέρ.
Πάμε για τ'αστέρια: Λεπίδες Astra (ASS, ASP, AKP)
- AlexFocus
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 14057 times
- Been thanked: 8954 times
@Δορυφέρων = με MERKUR 34C χρησιμοποιησα τα ASTRA ......
οντως συναδελφοι καθε δερμα εχει τα δικα του ιδιαιτερα χαρακτηριστικα ..... για αυτο οτι και να λεει ο καθενας η εφαρμογη ειναι η καλυτερη θεωρια .... δοκιμαστε δοκιματε δοκιμαστε .....
να επισημανω οτι τα PERSONNA δεν τα απορριπτω ... ισως και τυχαια να δημιουργηθηκαν οι μερικοι ερεθισμοι που ειχα με τα PERSONNA .... μπορει να επαιξε ρολο και το γεγονος οτι τωρα μετα απο 2 μηνες εκμαθησης τους κλασικου ξυρισματος κανω σιγουρα πιο πλουσιο και κρεμωδη αφρο ανακατευοντας μαζι OMEGA και NAUTIK ......
εν παση περιπτωσει ..... οπως ειπα θα κρινω τα ASTRA αφου παρελθει ενας μηνας συμβιωσης μαζι τους ....
οντως συναδελφοι καθε δερμα εχει τα δικα του ιδιαιτερα χαρακτηριστικα ..... για αυτο οτι και να λεει ο καθενας η εφαρμογη ειναι η καλυτερη θεωρια .... δοκιμαστε δοκιματε δοκιμαστε .....
να επισημανω οτι τα PERSONNA δεν τα απορριπτω ... ισως και τυχαια να δημιουργηθηκαν οι μερικοι ερεθισμοι που ειχα με τα PERSONNA .... μπορει να επαιξε ρολο και το γεγονος οτι τωρα μετα απο 2 μηνες εκμαθησης τους κλασικου ξυρισματος κανω σιγουρα πιο πλουσιο και κρεμωδη αφρο ανακατευοντας μαζι OMEGA και NAUTIK ......
εν παση περιπτωσει ..... οπως ειπα θα κρινω τα ASTRA αφου παρελθει ενας μηνας συμβιωσης μαζι τους ....
Ford Focus MkII f/l 2008
- AlexFocus
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 14057 times
- Been thanked: 8954 times
συναδελφοι μια ερωτηση θα ηθελα να κανω :
βλεποντας σημερα το χαρτινο κουτακι μεσα στο οποιο βρισκονται τα ξυραφακια ASP .... ειδα οτι το barcode ξεκιναει απο 770 ο οποιος ομως κωδικος ισοδυναμει με χωρα κατασκευης την Κολομβια :confused :confused :confused .... μαλιστα το χαρτινο κουτακι λεει οτι τα ASTRA ειναι κατασκευασμενα στην Αγ.Πετρουπολη της Ρωσιας .... τελικα τι ισχυει ???? ... αν και σχετικα με τους κωδικους των barcodes καπου διαβασα το εξης = "ο κωδικος δεν σημαίνει βέβαια απολύτως και την χώρα στην οποία έχει κατασκευαστεί το προιόν αλλά είναι μια πρώτη σαφής ένδειξη προέλευσης" ...... μου φαινεται λιγο κουλο να εισαγονται ξυραφακια απο την Κολομβια :iirre :iirre :iirre ....
παρεμπιπτοντως να πω οτι με τα ASTRA μεχρι στιγμης - δηλαδη 1 μηνα και βαλε - που τα χρησιμοποιω εχω μεινει σχεδον απολυτα ικανοποιημενος .... απλα νομιζω οτι μετα το 2ο σιγουρα παντως μετα το 3ο ξυρισμα χανουν καπως απο την κοψη τους .... τα PERSONNA που χρησιμοποιουσα πιο πριν πιστευω οτι συνεχιζαν μεχρι και το 4ο ξυρισμα να κοβουν τα γενια σχετικα πιο ευκολα ....
παντως το συμπερασμα ειναι οτι ASTRA & PERSONNA αποτελουν πλεον τις επιλογες μου στα ξυραφακια ....
βλεποντας σημερα το χαρτινο κουτακι μεσα στο οποιο βρισκονται τα ξυραφακια ASP .... ειδα οτι το barcode ξεκιναει απο 770 ο οποιος ομως κωδικος ισοδυναμει με χωρα κατασκευης την Κολομβια :confused :confused :confused .... μαλιστα το χαρτινο κουτακι λεει οτι τα ASTRA ειναι κατασκευασμενα στην Αγ.Πετρουπολη της Ρωσιας .... τελικα τι ισχυει ???? ... αν και σχετικα με τους κωδικους των barcodes καπου διαβασα το εξης = "ο κωδικος δεν σημαίνει βέβαια απολύτως και την χώρα στην οποία έχει κατασκευαστεί το προιόν αλλά είναι μια πρώτη σαφής ένδειξη προέλευσης" ...... μου φαινεται λιγο κουλο να εισαγονται ξυραφακια απο την Κολομβια :iirre :iirre :iirre ....
παρεμπιπτοντως να πω οτι με τα ASTRA μεχρι στιγμης - δηλαδη 1 μηνα και βαλε - που τα χρησιμοποιω εχω μεινει σχεδον απολυτα ικανοποιημενος .... απλα νομιζω οτι μετα το 2ο σιγουρα παντως μετα το 3ο ξυρισμα χανουν καπως απο την κοψη τους .... τα PERSONNA που χρησιμοποιουσα πιο πριν πιστευω οτι συνεχιζαν μεχρι και το 4ο ξυρισμα να κοβουν τα γενια σχετικα πιο ευκολα ....
παντως το συμπερασμα ειναι οτι ASTRA & PERSONNA αποτελουν πλεον τις επιλογες μου στα ξυραφακια ....
Ford Focus MkII f/l 2008
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Προσωπικα γουστα. Εμενα οι κεραμικες μεεχουν βγαλει μεχρι 18 μετρημενα ξυρισματα

- Aris
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 50 times
Καθε λεπιδα αποδιδει διαφορετικα στον καθενα μας λογω
1. Δερματος
2. Μηχανης. Μπορει στην μηχανη Α να ξυριζει θεικα κ στην Β καταστροφικα....
Παραδειγμα: Αυτο τον καιρο παιζω τις Derby στην Edwin Jagger κ με ξυριζουν πολυ καλυτερα απ'οτι οταν τις ειχα στην Merkur 34
1. Δερματος
2. Μηχανης. Μπορει στην μηχανη Α να ξυριζει θεικα κ στην Β καταστροφικα....
Παραδειγμα: Αυτο τον καιρο παιζω τις Derby στην Edwin Jagger κ με ξυριζουν πολυ καλυτερα απ'οτι οταν τις ειχα στην Merkur 34
My Ammo
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
- JohnnyBlade
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 20 times
εχει δικιο σε αυτο ο Αρης. οταν ειχε την 34c δεν του καθονταν καθολου καλα η derby τις οποιες μου εστειλε και του εστειλα feather, τωρα ομως του κανουν πολυ καλο ξυρισμα.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Για μενα οι ΑKP ειναι reference λεπιδα. Δεν σημαινει οτι το ιδιο μπορει να γινει και για σενα. Ξερω ατομα που εχουν τις ASCO για reference. Οι ΑΚΡ ειχαν βγει για ενα διαστημα απο το ρωσικο εργοστασιο. Αυτες που εχω ειναι τσεχικες (πριν την αγορα απο την ακατανομαστη). Δεν ξερω πως ειναι οι λεπιδες ρωσικης κοπης.
Δοκιμασε, δοκιμασε, δοκιμασε, δοκιμασε, δοκιμασε, δοκιμασε! Αν δεν δοκιμασεις δεν θα μαθεις, ειδικα σε κατι που ειναι πολυ custom, οπως το παραδοσιακο ξυρισμα..
Το εχω πει απο πολυ νωρις... :megagrin
Δοκιμασε, δοκιμασε, δοκιμασε, δοκιμασε, δοκιμασε, δοκιμασε! Αν δεν δοκιμασεις δεν θα μαθεις, ειδικα σε κατι που ειναι πολυ custom, οπως το παραδοσιακο ξυρισμα..
Το εχω πει απο πολυ νωρις... :megagrin