Νευριαζω με τους ανθρωπους που απορριπτουν μια καινουργια ιδεα οχι μονο πριν καν την δοκιμασουν αλλα ακομα και χωρις να ξερουν το παραμικρο για αυτην απλα λεγοντας μια γενικοτητα.Εξηγουμαι:
Η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι ενεργο μελος ακομα λογω του οτι δεν εχω shave ready μαχαιρι αλλα ουτε de razor.Ομως αυτο ειναι θεμα χρονου-χρηματων γιατι το εχω ψησει αγρια.Μεχρι τωρα διαβαζω διαβαζω, α και διαβαζω

.Αλλα μου αρεσει πολυ η φαση.Δεν εχω δοκιμασει ακομα και αυτο σημαινει οτι δεν ξερω μπορει να μην ειναι καλυτερο το ξυρισμα με straight η DE απο τη max,big,gillette πλαστικα ξυραφακια με τις 29387298364 λεπιδες που λεει και ο στεφανος η μπορει εγω προσωπικα να μην μπορω να τα χρησιμοποιησω.
Η αληθεια ειναι πως οι αμφιβολιες μου ειναι ελαχιστες οντας σχετικα διαβασμενος στο θεμα πλεον.Ομως καθε φορα που τυχαινει να ανοιξω συζητηση με καποιον στο θεμα φιλους,συγγενεις,συνεργαζομενους κτλ και πιστεψτε με την κουβεντα δεν την ανοιγω ουτε με απολυτο τροπο του στυλ:"Α ξερεις βρηκα το ΑΠΟΛΥΤΟ ξυρισμα ουτε κατι παρομοιο",απλα καθαρα και μαλιστα διστακτικα για να δω τι πιστευει και ο συνομιλητης
η αντιδραση ειναι αμεση:Ρε συ αποστολε εχεις δοκιμασει τα max3 με τις 18204 λεπιδες η τα ταδε με τις 8932489 λεπιδες ειναι ευκολα και εχουν και την κρεμα και μπλα μπλα...Γενικα σε καποιους ανθρωπους που ειναι πιο κοντα μου τους εχω εξηγησει το σκεπτικο και η απαντηση τους τις περισσοτερες φορες ειναι οτι εισαι καμμενος.Μονο ενα φιλο καταφερα να ψησω για DE καποια στιγμη θα την παρει αλλα γενικα ουτε αυτος ειναι του διαβασματος δηλαδη θα με εμπιστευτει και θα του τα παραγγειλω εγω λογικα.
Θα μακρηγορησω λοιπον και θα μονολογησω
Πιστευω οτι ,και θα μιλησω για ελλαδα αν και γενικα ομοιοτητες θα υπαρχουν και σε αλλες χωρες στη νοοτροπια των ανθρωπων,οι ανθρωποι θελουμε παντα την ευκολη λυση.Τη λυση στο προβλημα μας για την οποια δεν χρειαζεται να προσπαθησεις.Θελω να ξυριστω?Παω σουπερ μαρκετ να παρω μπλα μπλα και οχι παω να διαβασω και να μαθω ενα τροπο ο οποιος σε καποια φαση θα μου εξοικονομησει τα λεφτα που ξοδευω για ξυραφακια αλλα και θα αλλαξει οριστικα και διαπαντως τον τροπο που βλεπω το ξυρισμα. Κρυωσες?Αντιβιωση
(μα κατσε μηπως δεν εχω βακτηριο και εχω ιο που η αντιβιωση δεν του κανει τιποτα και απλα γ@μ@ω το συστημα μου,Οχι πρεπει να παρεις αντιβιωση,μηπως να κανω μια καλλιεργια να δω αν ειναι βακτηρια η ιος?Οχι αντιβιωση)
Γενικα σε καθε τομεα της ανθρωπινης ζωης προτιμαμε τις ευκολες λυσεις οι δυσκολες λυσει απορριπτονται γιατι ειναι time consuming και γιατι να ξοδεψεις χρονο σε κατι που μπορεις να το κανεις αμεσα?Για μενα η απαντηση ειναι η ποιοτητα.
Η καταντια της σημερινης κοινωνιας ειναι οτι θελει παντα την ευκολη λυση ειτε αυτο ειναι ενα ευκολο ξυρισμα,η μια αντιβιωση,η ο διορισμος με μεσο,η το φακελακι ,η ουτο καθεξης.Τωρα το οτι αυτο το θεμα το εκμεταλευται μια μεριδα καπατσων ανθρωπων πολιτικοι,στρατιωτικοι,δημοσιογραφοι,δικαστικοι,αστυνομικοι,γιατροι,δικηγοροι,κοκ ειναι ο λογος που το ολο συστημα στο Ελλαδισταν ειναι σαπιο και θα παραμεινει σαπιο οσο οι ανθρωποι δεν αλλαζουμε μυαλα
Αυτα ειπα και γω τον πονο μου :megagrin