Πολύ σπέσιαλ χθεσινό ξύρισμα ένεκα της περιστάσεως. Έγινα κουμπάρος μαζί με την σύζυγο και επιλέχθηκε αξιόπιστο και αποτελεσματικό set up....
Merkur 34c hd
Feather (1#)
Omega No 49
MWF ss (Τι άλλο....)
Aqua Velva Asl
Boellis Panama Asb
Και το αποτέλεσμα με δικαίωσε απόλυτα. Σούπερ ξύρισμα χωρίς τον παραμικρό ερεθισμό!!! :dance
Το Ξύρισμα της Ημέρας: Μάιος 2013
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29540 times
- Been thanked: 29762 times
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Μπράβο Άρη. Άξιος.
Και εγώ αντίστοιχο setup χρησιμοποίησα για την βάπτιση του μικρού μου γιου!
Και εγώ αντίστοιχο setup χρησιμοποίησα για την βάπτιση του μικρού μου γιου!
Χάρης
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Χάρη εύχομαι ξανά να χαίρεστε τον Αλέξανδρο σας!! Πλέον ξεκάθαρα το MWF απολαμβάνει την πρώτη θέση στην κατάταξη των σαπουνιών μου και δεν νομίζω να το εκθρονίσει κάποιο άλλο.....Σταθερή επιλογή πλέον σε απαιτητικά ξυρίσματα... :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
Δευτέρα 13/5
Schick J1 & Schick
Omega No. 98
Mike's Natural Soaps 'Shaving Shop'
Aqua Velva
L'Oreal Men Expert Recharging moisturizer
Πολύ ωραίο ξύρισμα, εχθές δεν είχα ξυριστεί οπότε αυτό βοήθησε. Το ξυράφι καλύτερο από το I1. Το σαπούνι πολύ ωραίο, έχω αρχίσει και τα δουλεύω αρκετά τα σαπούνια του Μιχαλάκη (ο οποίος παρεπιπτώντος είναι σε μήνα του μέλιτος αυτή τη στιγμή που γράφω τούτες τις γραμμές). Τί άλλο θέλετε, μέχρι και τα κουτσομπολιά του Facebook σας δίνω...
Η AV σταθερή αξία και η 'βιομηχανική' ενυδατική της L'Oreal πολύ καλή, βελούδινη αίσθηση και ελάχιστη αίσθηση ίδρωτα και λιπαρότητας μετά τη χρήση. Μπράβο Χάρη για τον μικρό και μπράβο στο Θρύλο για το κύπελλο.
Ας κάνουμε λίγο ντόρο στα άλλα fora, με το νέο μας σαπουνάκι. Εγώ δεν το έχω στα χέρια μου αλλά όσοι το έχουν και μπορούν, ας ποστάρουν SOTDs σε άλλα fora!
Schick J1 & Schick
Omega No. 98
Mike's Natural Soaps 'Shaving Shop'
Aqua Velva
L'Oreal Men Expert Recharging moisturizer
Πολύ ωραίο ξύρισμα, εχθές δεν είχα ξυριστεί οπότε αυτό βοήθησε. Το ξυράφι καλύτερο από το I1. Το σαπούνι πολύ ωραίο, έχω αρχίσει και τα δουλεύω αρκετά τα σαπούνια του Μιχαλάκη (ο οποίος παρεπιπτώντος είναι σε μήνα του μέλιτος αυτή τη στιγμή που γράφω τούτες τις γραμμές). Τί άλλο θέλετε, μέχρι και τα κουτσομπολιά του Facebook σας δίνω...
Η AV σταθερή αξία και η 'βιομηχανική' ενυδατική της L'Oreal πολύ καλή, βελούδινη αίσθηση και ελάχιστη αίσθηση ίδρωτα και λιπαρότητας μετά τη χρήση. Μπράβο Χάρη για τον μικρό και μπράβο στο Θρύλο για το κύπελλο.
Ας κάνουμε λίγο ντόρο στα άλλα fora, με το νέο μας σαπουνάκι. Εγώ δεν το έχω στα χέρια μου αλλά όσοι το έχουν και μπορούν, ας ποστάρουν SOTDs σε άλλα fora!
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Μπράβο Άρη σε εσένα και στη συζηγό σου!!!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
Ευχαριστώ παιδιά να είστε καλά! :thnx
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........