:hystericalbs1 :hystericalbs1 :hystericalbs1 Κωνσταντινε!
Βαγγελη, θα ελεγα οτι ειναι απο τα λιγα vintage ASL που δεν εχουν χασει το πνευμα τους και παραγεται και σημερα..Πουδρωδες, με νοτες απο καπνο, ελαχιστο συκο και αλλα. Δεν ειμαι καλος στην περιγραφη. Αλλωστε οι μυρωδιες "παιζουν" απο μυτη σε μυτη...
Το Ξύρισμα της ημέρας: Φεβρουάριος 2013
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:

- nicholas
- Νήπιο
- 12
- Has thanked: 82 times
- Been thanked: 38 times
Καλησπέρα,
-Safety razor: Merkur 34c
-Razor blade: Astra SP (#4)
-Shaving soap:Proraso
-Shaving brush: Omega 65
-ASB:Avene fluid
Το ξύρισμα και σήμερα ήταν εκπληκτικό άνετο και βαθύ το πως τα κατάφερα όμως να τεμαχίσω το άνω χείλος :doener ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω :knife
-Safety razor: Merkur 34c
-Razor blade: Astra SP (#4)
-Shaving soap:Proraso
-Shaving brush: Omega 65
-ASB:Avene fluid
Το ξύρισμα και σήμερα ήταν εκπληκτικό άνετο και βαθύ το πως τα κατάφερα όμως να τεμαχίσω το άνω χείλος :doener ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω :knife
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Semogue 1305 - Czech & Speake Oxford & Cambridge - Red Tip (Permasharp)
After shave δεν χρειάστηκε. Το σαπούνι είναι τόσο καλό.
Ξυρίστηκα το πρωί και το μπάνιο ακόμα ευωδιάζει Dark Lavender.
Καλη απόγευμα Κυριακής σε όλους και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
- geobarou
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 89 times
- Been thanked: 70 times
NPV + Wilkinson #1
Mike's natural soap barber shop
411 + 444
Μέτριο ξύρισμα. Να ηρεμήσει λίγο το δέρμα.... :dance3
Mike's natural soap barber shop
411 + 444
Μέτριο ξύρισμα. Να ηρεμήσει λίγο το δέρμα.... :dance3
Γιώργος
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Edwin Jagger barley
Feather (1#)
TOBS sc Jermyn street (sample)
Edwin jagger Silvertip shaving brush (Ευγενική χορηγία by Synonomatos :megagrin )
Asl Floid (Ευγενική χορηγία by Synonomatos :megagrin )
Asb Aqua di parma (Ευγενική χορηγία by Synonomatos :megagrin )
Aυτή δεν ηταν χορηγία......αυτή ηταν η Αμερικάνικη βοήθεια (μέσω Ιταλίας)... :hystericalbs1 :megagrin
Feather (1#)
TOBS sc Jermyn street (sample)
Edwin jagger Silvertip shaving brush (Ευγενική χορηγία by Synonomatos :megagrin )
Asl Floid (Ευγενική χορηγία by Synonomatos :megagrin )
Asb Aqua di parma (Ευγενική χορηγία by Synonomatos :megagrin )
Aυτή δεν ηταν χορηγία......αυτή ηταν η Αμερικάνικη βοήθεια (μέσω Ιταλίας)... :hystericalbs1 :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- νικος
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 241 times
Αρη νομιζω οτι ο Synonomatos βρηκε εναν τροπο να τελειωση τα ξυριστικα του πιο γρηγορα για να παραγγειλη καινουργια χωρις να :streit :th_Laie_67-1 :hystericalbs1 :hystericalbs1 :megagrin
Ολα ειναι δρομος
- Αλέξης
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 190 times
Πρώτο Ξύρισμα με safety razor (όχι κινέζικο)!
Ξυράφι : Merkur 41C
Σαπούνι : Palmolive Stick
Λεπίδα : Astra Platinum
Πινέλο : VP badger mixed
After shave balm : Clinique post shave healer

δεν έχω λόγια! Μακράν το καλύτερο ξύρισμα που έχω κάνει!!! και είναι το ΠΡΩΤΟ δεν πίστευα για κανένα λόγο ότι μπορεί αυτό το κόσμημα να ξυρίζει έτσι! δεν το ένιωθα καν στο δέρμα μου! μία φορά το πέρασα κανονικά και μετά κόντρα με μεγάλη προσοχή γιατί φοβόμουν απίστευτα. Καλή προετοιμασία σε γένια 4 ημερών, σωστός αφρός και το ξυράφι έφευγε σαν σε γυαλί. όλα κύλισαν καταπληκτικά. ίσως δεν χρειαζόμουν καν after shave! Πρώτη φορά, με open comb, κόντρα και όλα ήταν υπέροχα! Άργησα αρκετά αλλά άξιζε τον κόπο.
Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους νέους σαν κι εμένα στο ΠΞ να είναι η πρώτη τους εμπειρία σαν τη δική μου! Να μην φοβηθούν και να τολμήσουν να επενδύσουν γιατί το αποτέλεσμα θα τους αποζημιώσει!
αααα, ξέχασα να αναφέρω : ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΨΙΜΟ! :dance5
μόνο αρνητικό (λέμε τώρα) : στα 2-3 σπυράκια που είχα η Merkur δεν έδειξε κανένα έλεος...
Υ.Γ. : Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Αντώνη (που μου τα 'λεγε!), τον Απόστολο, τον Στέφανο και ΟΛΟΥΣ τους άλλους που με βοήθησαν με τις συμβουλές τους όταν άρχισα απογοητευμένος να γράφω στο φόρουμ μετά το σφάξιμο από το κινέζικο ξυράφι. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά!
Ξυράφι : Merkur 41C
Σαπούνι : Palmolive Stick
Λεπίδα : Astra Platinum
Πινέλο : VP badger mixed
After shave balm : Clinique post shave healer

δεν έχω λόγια! Μακράν το καλύτερο ξύρισμα που έχω κάνει!!! και είναι το ΠΡΩΤΟ δεν πίστευα για κανένα λόγο ότι μπορεί αυτό το κόσμημα να ξυρίζει έτσι! δεν το ένιωθα καν στο δέρμα μου! μία φορά το πέρασα κανονικά και μετά κόντρα με μεγάλη προσοχή γιατί φοβόμουν απίστευτα. Καλή προετοιμασία σε γένια 4 ημερών, σωστός αφρός και το ξυράφι έφευγε σαν σε γυαλί. όλα κύλισαν καταπληκτικά. ίσως δεν χρειαζόμουν καν after shave! Πρώτη φορά, με open comb, κόντρα και όλα ήταν υπέροχα! Άργησα αρκετά αλλά άξιζε τον κόπο.
Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους νέους σαν κι εμένα στο ΠΞ να είναι η πρώτη τους εμπειρία σαν τη δική μου! Να μην φοβηθούν και να τολμήσουν να επενδύσουν γιατί το αποτέλεσμα θα τους αποζημιώσει!
αααα, ξέχασα να αναφέρω : ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΨΙΜΟ! :dance5
μόνο αρνητικό (λέμε τώρα) : στα 2-3 σπυράκια που είχα η Merkur δεν έδειξε κανένα έλεος...
Υ.Γ. : Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Αντώνη (που μου τα 'λεγε!), τον Απόστολο, τον Στέφανο και ΟΛΟΥΣ τους άλλους που με βοήθησαν με τις συμβουλές τους όταν άρχισα απογοητευμένος να γράφω στο φόρουμ μετά το σφάξιμο από το κινέζικο ξυράφι. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά!
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
- Pre-Shave Benessere Orange-Mint
- Σαπούνι Ξυρίσματος Floris No89
- Πινέλο Ξυρίσματος Semogue 730
- DE Gillette SuperSpeed 40’s
- Λεπίδα Treet Dura sharp [2]
- ASL Formula 31 Vanilla
Όσα έχει πει ο Κωνσταντίνος σε σχέση με το lathering και τα σύγχρονα σαπούνια της Floris είναι σεβαστά (και σωστά εννοείται) αλλά για μένα οι μηχανικές και ενυδατικές ιδιότητες του σαπουνιού είναι υπεράνω κριτικής.
Το πινέλο αρχίζει και δείχνει τα προτερήματα του. Θα το προτιμούσα με ελάχιστα καλύτερο backbone, αλλά αυτό δεν το εμποδίζει να φορτώνει την απαραίτητη (ίσως και παραπάνω) ποσότητα από κάθε σαπούνι, ακόμα και από τα triple milled. Επιπλέον η ποσότητα νερού που δεσμεύει είναι αξιοσημείωτη.
Καλή εβδομάδα να μας ξημερώσει.
- Σαπούνι Ξυρίσματος Floris No89
- Πινέλο Ξυρίσματος Semogue 730
- DE Gillette SuperSpeed 40’s
- Λεπίδα Treet Dura sharp [2]
- ASL Formula 31 Vanilla
Όσα έχει πει ο Κωνσταντίνος σε σχέση με το lathering και τα σύγχρονα σαπούνια της Floris είναι σεβαστά (και σωστά εννοείται) αλλά για μένα οι μηχανικές και ενυδατικές ιδιότητες του σαπουνιού είναι υπεράνω κριτικής.
Το πινέλο αρχίζει και δείχνει τα προτερήματα του. Θα το προτιμούσα με ελάχιστα καλύτερο backbone, αλλά αυτό δεν το εμποδίζει να φορτώνει την απαραίτητη (ίσως και παραπάνω) ποσότητα από κάθε σαπούνι, ακόμα και από τα triple milled. Επιπλέον η ποσότητα νερού που δεσμεύει είναι αξιοσημείωτη.
Καλή εβδομάδα να μας ξημερώσει.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- Arisk
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 790 times
:confusedνικος έγραψε:Αρη νομιζω οτι ο Synonomatos βρηκε εναν τροπο να τελειωση τα ξυριστικα του πιο γρηγορα για να παραγγειλη καινουργια χωρις να :streit :th_Laie_67-1 :hystericalbs1 :hystericalbs1 :megagrin
Χμμμ θα αρχισω να ψάχνω το σπίτι για "κοριούς". Ο Copperfield εισαι Νίκο?
Άρης
Μπορεί, κάλλιστα. Θα πρέπει να το ξαναδοκιμάσω εκτενέστερα.Fotakas έγραψε: ...
...