Pannacrema

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Moustardas
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 287 times
Been thanked: 504 times

Capito.
Grazie amico :thnx
Κώστας
tiguansm
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 215 times
Been thanked: 93 times

Πριν από λίγο καιρό και μετά από μακρά αναμονή λόγω ιταλικών ταχυδρομείων μιας και η Fedex δεν είχε το σύστημά της το τ.κ. μου :dash παρέλαβα δύο σαπούνια το Ebano και το Nostalgia.
Το πρόβλημα με τη fedex έλυσε η Marianna Lei της Pannacrema αποστέλλοντας τα με τα ιταλικά ταχυδρομεία .
Μετά από μερικές χρήσεις έχω να πω ότι τα σαπούνια αυτά είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει όχι μόνο ευωδιά και αφρός, γλίστρημα λεπίδας προστασία κλπ, αυτά ήδη έχουν προαναφερθεί, αλλά κυρίως ότι τα δικά μου γένια μαλακώνουν πολύ πιο γρήγορα και το μαλάκωμα τους είναι άριστο.
Είναι τα μόνα σαπούνια με τα οποία ο αφρός τάχιστα μαλακώνει τα γένια μου σε τέτοιο βαθμό που η ξυριστική κάνει περίπατο στο πρόσωπο χωρίς να με τραβάει ή να με ενοχλεί .
Με όλα τα άλλα σαπούνια πρέπει να προετοιμάζομαι πολύ καλύτερα , preshave κλπ, για να πετύχω αυτό το αποτέλεσμα.
Για μένα είναι ο τέλειος συνδυασμός σαπουνιού και ξυριστικής <3
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Μόλις έλαβα μήνυμα απο την Marina Lei της Pannacrama

Dear customer,

Our Lifetime Loyalty Program (LLP) had a great success but unfortunately it's no longer economically sustainable and it's time to let it go.

As the business expands, there are more and more resellers of our products in other Countries, against which the PAT is inherently unfair.

The PAT will be left active throughout the month of January and the discounts will remain valid until their normal expiration.

Stock up!
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 2206 times
Been thanked: 2875 times
Επικοινωνία:

aris22 έγραψε:Μόλις έλαβα μήνυμα απο την Marina Lei της Pannacrama

Dear customer,

Our Lifetime Loyalty Program (LLP) had a great success but unfortunately it's no longer economically sustainable and it's time to let it go.

As the business expands, there are more and more resellers of our products in other Countries, against which the PAT is inherently unfair.

The PAT will be left active throughout the month of January and the discounts will remain valid until their normal expiration.

Stock up!
Σε ελευθερη μεταφραση:

"Καθως η επιχειριση μας εχει μεγαλωσει αρκετα, πλεον δεν εχουμε αναγκη να στηριζομαστε σε μεμονωμενους πελατες λιανικης, αφου οι πολλοι μεταπωλητες που εχουμε μας εξασφαλιζουν προσβαση σε πολυ μεγαλυτερες αγορες. Για ολους εσας που μας στηριξατε οσο ημασταν μικροι και φτωχοτεροι, σας ευχαριστουμε και πλεον σας γραφουμε στα @@@@ρια μας, αφου δεν σας εχουμε αναγκη πλεον. Αφηνουμε ομως την εκπτωση να τρεχει για λιγο ακομα ωστε μεσα στον πανικο σας να στοκαρετε κι αλλο, με σκπο να σας αρμεξουμε λιγο ακομη πριν σας γυρισουμε οριστικα την πλατη."
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

:lachtot :lachtot Σωστός !!!!!!!
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
newinhere
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
11
Has thanked: 62 times
Been thanked: 180 times

:hystericalbs1 Σσωραίος!
Νομίζω έχω S.A.D.
“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I’m all out of bubblegum.”
Μην κοιτάς το τι· αλλά το γιατί!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
16
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

Κάπως έτσι :D
if you have a great shave you have a great day
Άβαταρ μέλους
natnat
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 2676 times
Been thanked: 4672 times

Εντελώς!
Οι ανώμαλες ανισόρροπες πολιτικές μάρκετινγ που ακολουθούν αυτοί μαζί με τον φοίνικα (πρώην αρκούδο - πρώην μουστάκια >:) :D )
με κρατήσαν μακριά από κάποια καλά σαπούνια.
Στο καλό και να μας γράφουν.
Παναγιώτης

Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Άβαταρ μέλους
natnat
Λύκειο
Λύκειο
12

Ήρθαν σήμερα το απόγευμα και δειγματίστηκαν με test lather τα vetiver και sanfrancesco.
Ιδιότητες αφρού και γλύστρημα με μια πρώτη ματιά καλές.

Τα αρώματα ανύπαρκτα.
Vetiver? Ποιο vetiver. Ένα "τελειωμένο - κομμένο" lemongrass κάπου εκεί πίσω έτσι για πλάκα. Σαν ξεθυμασμένο άσπρο proraso.

Sanfrancesco. Ποια βάση σανταλόξυλου με ανατολίτικα μπαχαρικά?! Καλύτερη μυρωδιά από το προηγούμενο, αλλά σιγά τα αυγά. Μυρίζει σαπούνι του εμπορίου στυλ καραβάκι απλό και πούδρα.

Θα τα δοκιμάσω και στο ξύρισμα όπου φαίνεται ότι θα τα πάνε αρκετά καλά. Αλλά έχω ήδη ξενέρωσει αγρίως.
Άμα δεν ξέρουν και οι Ιταλοί να περιγράφουν αρώματα...

Κοινώς έπρεπε να κρατηθώ και να παραμείνω στην κακή εικόνα που ήδη είχα για τον έμπορα Ko Crema (επίτηδες δεν γράφω artisan).
Mάλλον το ένα θα πάει για πούλημα μαζί με άλλα διάφορα που κάθονται στο ράφι.

Ά ξέχασα!
Pannacrema 0 points
Stirling 20.000 points
:hystericalbs1
Παναγιώτης

Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Άβαταρ μέλους
natnat
Λύκειο
Λύκειο
12

Δοκιμάστηκε το Sanfrancesco με την EJ και μαύρη Gillette ινδοπακιστανική χαχα
Καλή προστασία, καλούτσικο γλύστρημα, εύκολο φόρτωμα. Πολύ αφρό δεν κάνει πάντως. Πιο πολύ σε face lathering βολεύει. Ένα δύο κοψιματάκια τα είχα αλλά δεν με πολυβόλεψε και η λεπίδα.
Συμπερασματικά σε προστασία και γλύστρημα κάτω από MWF και La Toja stick και εφάμιλλο των stirling.

Σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν καλύτερα.
Αν δεν τα μυρίσετε, απλά μην αγοράσετε.
Το ένα θα φύγει.-
Παναγιώτης

Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”