Ρroraso κρέμα - σαπούνι
-
- Νήπιο
- 13
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Εγώ έχω την κρέμα της proraso από την οποία δεν έχω μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Ίσως το γεγονός ότι το άρωμα είναι ιδιαίτερο και πολύ μακριά από τα γούστα μου με κάνει να το αποφεύγω.Και έχω και 2 σωληνάρια που δεν βλέπω να τα τελειώνω ποτέ....
Δημήτρης
Carpe diem, quam minimum credula postero
Carpe diem, quam minimum credula postero
- Value
- Νήπιο
- 13
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 117 times
Επανέρχομαι αυτή τη φορά για να γράψω τη γνώμη μου για το κόκκινο σωληνάριο της Proraso με σανταλόξυλο. Θα έλεγα ότι έχω μάλλον ανάμικτα συναισθήματα. Το σανταλόξυλο δεν ξέρω πως ακριβώς μυρίζει κι έτσι δεν μπορώ να πω αν έχουν πετύχει στην απόδοση του αρώματος. Όπως και να ΄χει το βρήκα ευχάριστο αλλά μάλλον ελαφρύ. Προσωπικά θα ήθελα κάτι πιο έντονο.
Σε ότι αφορά τις επιδόσεις της στο ξύρισμα, θα έλεγα πως σε γενικές γραμμές δίνει πιο αδύναμο αφρό σε σχέση με το πράσινο σαπούνι της ίδιας εταιρίας το οποίο χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από εμένα. Ωστόσο, έχω την αίσθηση ότι μαλακώνει τα γένια καλύτερα (σημειωτέον πως έχω το σαπούνι με την παλιά σύνθεση και δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο). Δε με προβλημάτισε στο ξύρισμα, δε μου χάρισε όμως και τίποτα το αξιομνημόνευτο.
Δοκίμασα επίσης μεγαλύτερη ποσότητα κρέμας και face lather. Το αποτέλεσμα μου έδωσε πιο πυκνό αφρό, ο οποίος όμως μετά βίας έφτανε για τρίτο πέρασμα.
Συμπερασματικά, θα έλεγα πως αποτελεί μια καλή εναλλακτική για όσους δεν αρέσει η αίσθηση παγωμάρας ή το άρωμα του πράσινου σαπουνιού της εταιρίας. Δε θα έλεγα ότι είναι το ίδιο τίμιο ωστόσο, καθότι η ποσότητα που χρειάστηκα για να έχω ανάλογο αποτέλεσμα είναι αρκετά μεγαλύτερη.
Σε ότι αφορά τις επιδόσεις της στο ξύρισμα, θα έλεγα πως σε γενικές γραμμές δίνει πιο αδύναμο αφρό σε σχέση με το πράσινο σαπούνι της ίδιας εταιρίας το οποίο χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από εμένα. Ωστόσο, έχω την αίσθηση ότι μαλακώνει τα γένια καλύτερα (σημειωτέον πως έχω το σαπούνι με την παλιά σύνθεση και δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο). Δε με προβλημάτισε στο ξύρισμα, δε μου χάρισε όμως και τίποτα το αξιομνημόνευτο.
Δοκίμασα επίσης μεγαλύτερη ποσότητα κρέμας και face lather. Το αποτέλεσμα μου έδωσε πιο πυκνό αφρό, ο οποίος όμως μετά βίας έφτανε για τρίτο πέρασμα.
Συμπερασματικά, θα έλεγα πως αποτελεί μια καλή εναλλακτική για όσους δεν αρέσει η αίσθηση παγωμάρας ή το άρωμα του πράσινου σαπουνιού της εταιρίας. Δε θα έλεγα ότι είναι το ίδιο τίμιο ωστόσο, καθότι η ποσότητα που χρειάστηκα για να έχω ανάλογο αποτέλεσμα είναι αρκετά μεγαλύτερη.
Βαλάντης
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Τελικά μπλε κανείς;Tsu έγραψε:Έχει δοκιμμάσει κανείς τη μπλε;;;
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
-
- Νήπιο
- 12
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
νομιζω οτι ειναι η βασιλισα των κρεμοσαπουνων η προρασο.οτι και αν εχω δοκιμασει καμια σχεσει με αυτην.φανταστητε οτι ψαχνω να βρω σπλεντιτ να κανω δοκιμη.φανταστητε συγκριση προρασο με σπλεντιτ... :dash
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29450 times
- Been thanked: 29625 times
Ότι παράγει αξιοπρεπή προϊόντα σε πολύ χαμηλή τιμή είναι γεγονός. Τώρα για το βασίλισσα, νομίζω ότι θα αλλάξεις γνώμη όταν δοκιμάσεις και άλλα.
- Arisk
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 790 times
Βασίλισσα των κρεμοσάπουνων η Proraso?
Χμμμμ. :confused
Αν θέλεις πες μας ποια εχεις δοκιμάσει εκ των οποίων ανακήρυξες Βασίλισσα την Proraso?
Χμμμμ. :confused
Αν θέλεις πες μας ποια εχεις δοκιμάσει εκ των οποίων ανακήρυξες Βασίλισσα την Proraso?
Άρης
- Tsu
- Νήπιο
- 14
- Has thanked: 44 times
- Been thanked: 29 times
Δοκίμασα λοιπόν, την Μπλε(Proraso Blue Aloe & Vitamin E) από ένα δείγμα που είχα πάρει από connaught. Δεν θα έλεγα πως είναι κάτι το ιδιαίτερο, απλά μια καλή κρέμα. Γρήγορος αφρός και άρωμα που θυμίζει την Nivea sensitive(!!!)...
Eπίσης από δείγμα έκανα δοκιμή και με την κόκκινη. Κατά τη γνώμη μου είναι λίγο καλύτερη από την μπλε.
Το άρωμα ευχάριστο. Από άλλα σανδαλόξυλα έχω δοκιμάσει μόνο της Truefitt & Hill, το οποίο είναι κορυφαίο και δεν μοιάζει καθόλου με αυτό της Proraso.
Eπίσης από δείγμα έκανα δοκιμή και με την κόκκινη. Κατά τη γνώμη μου είναι λίγο καλύτερη από την μπλε.
Το άρωμα ευχάριστο. Από άλλα σανδαλόξυλα έχω δοκιμάσει μόνο της Truefitt & Hill, το οποίο είναι κορυφαίο και δεν μοιάζει καθόλου με αυτό της Proraso.
Κώστας
- Lefty
- Δημοτικό
- 12
- Has thanked: 74 times
- Been thanked: 21 times
Πρώτη δοκιμή σήμερα με το προρασο άσπρο.
ΆΡΩΜΑ: Εχει ελαφρυ άρωμα και εύκολα μπορείς να διακρινεις το πράσινο τσάι. Επίσης υπάρχει και η αίσθηση δροσιάς αλλα όχι τόσο έντονη όσο στο πράσινο προρασο.
ΦΟΡΤΩΜΑ: η δοκιμη έγινε με HJM best badger και το φορτωμα δεν πήρε πάνω απο 30 στροφές. Ισως ήθελε λιγο παραπάνω γιατι μου έφτασε οριακα για 3 περάσματα.
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ: Κατα την γνώμη μου κανει καλη ενυδατωση και η λεπίδα γλιστρουσε άψογα χωρίς προβλήματα.
Η σχέση τιμή/απόδοση ειναι παρα πολυ καλη. Για τα 2,80€ ειναι ένα προσιτό σαπουνι που αξίζει να δοκιμαστεί.
Η δοκιμη έγινε με:
Muhle R89
Astra SP #1
HJM Best badger
Speick ASL
Συγνώμη για τα μικρά reviews αλλα λόγο χρόνου τα κάνω πάντα στο πόδι.
ΆΡΩΜΑ: Εχει ελαφρυ άρωμα και εύκολα μπορείς να διακρινεις το πράσινο τσάι. Επίσης υπάρχει και η αίσθηση δροσιάς αλλα όχι τόσο έντονη όσο στο πράσινο προρασο.
ΦΟΡΤΩΜΑ: η δοκιμη έγινε με HJM best badger και το φορτωμα δεν πήρε πάνω απο 30 στροφές. Ισως ήθελε λιγο παραπάνω γιατι μου έφτασε οριακα για 3 περάσματα.
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ: Κατα την γνώμη μου κανει καλη ενυδατωση και η λεπίδα γλιστρουσε άψογα χωρίς προβλήματα.
Η σχέση τιμή/απόδοση ειναι παρα πολυ καλη. Για τα 2,80€ ειναι ένα προσιτό σαπουνι που αξίζει να δοκιμαστεί.
Η δοκιμη έγινε με:
Muhle R89
Astra SP #1
HJM Best badger
Speick ASL
Συγνώμη για τα μικρά reviews αλλα λόγο χρόνου τα κάνω πάντα στο πόδι.
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Λευτερη δοκιμασε να βαλεις πολυ καυτο νερο πανω στο σαπουνι για κανα λεπτο και μετα θα δεις οτι το πινελο φορτωνει πανευκολα
Το Ιασονας με Ο