Μικρά πράγματα της μέρας που μας τσατίσανε!
- geobarou
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 89 times
- Been thanked: 70 times
Έπρεπε να τους πιέσεις για κατ' ευθείαν βλάβη στον οτε. Αφου εσύ συνδεόσουνα έστω και με μικρή ταχύτητα, δεν έχεις πρόβλημα. Ή η εταιρεία σου έχει ή ο οτε!!!
Γιώργος
- νικος
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 241 times
Πριν απο λιγο εγραφα εδω στο φορουμ μια απαντηση σε ενα προσωπικο μηνυμα (δεν ειμαι καλος στο γραψιμο αργω πολυ) και ενω το εχω τελειωσει και παταω υποβολη με πεταει εξω και με παει στην αρχικη σελιδα και οτι επρεπε να συνδεθω παλι :dash. :pc1 :pcdoof2 :ranting2
Ολα ειναι δρομος
- andreas
- Διαχειριστής
- 16
- Has thanked: 11686 times
- Been thanked: 11848 times
- Επικοινωνία:
Νίκο αν πατήσεις το πίσω "back" λογικά θα σε γύριζε πίσω στο μήνυμά σου. (τουλάχιστον αυτό κάνει σε μένα)
Οπότε το μόνου που θα είχες να κάνεις είναι να
αντιγράψεις το κείμενο σου
να ξανά συνδεθείς
και να απαντήσεις γρήγορα γρήγορα.
Το έχω πάθει αμέτρητες φορές.
Ακόμα ψάχνω να βρω την λύση σε αυτό το θέμα.
Οπότε το μόνου που θα είχες να κάνεις είναι να
αντιγράψεις το κείμενο σου
να ξανά συνδεθείς
και να απαντήσεις γρήγορα γρήγορα.
Το έχω πάθει αμέτρητες φορές.
Ακόμα ψάχνω να βρω την λύση σε αυτό το θέμα.
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Ετοιμάζω ολο το set up (την επιλογή του οποίου σκεφτόμουν από το πρωΐ) βάζω ζεστό νερό στο scuttle , καινούργια λεπίδα στην Progress , μια τελευταία μυρωδιά στο Fougere και ξεκινάω την προετοιμασία. Χτύπημα αφρού και πάμε στο πρώτο πέρασμα. Ενθουσιασμός ! Τι σαπούνι είναι αυτό ! Και κάπου εκεί ακούγεται η φωνή της συζύγου που πίσω μου καθάριζε κάτι στην μπανιέρα ……Σταμάτα γιατί βούλωσε το σιφόνι και τρέχει νερά……Αμάν τι έγινε βρε παιδιά ??? :confused Και αρχίζει το μαρτύριο. Να παίρνω τα πράγματα έξω από το μπάνιο για να ρίξει tuboflo , να ξαναμπαίνω μέσα , να ξαναβγαίνω κλπ κλπ. Και ναι , εδώ αρχίζουν τα ¨ωραία¨ . Αφού τέλειωσα το ξύρισμα κακήν κακώς και αφου εννοείται δεν ξεβούλωνε το ρημάδι :ranting2 , την επόμενη μιάμιση ώρα την πέρασα φρεσκοξυρισμένος πάνω από το σιφόνι με διάφορα εργαλεία βγάζοντας ότι αηδία μπορείτε να φανταστείτε με την ανάλογη μπόχα :boeller (δεν ηταν της αποχεύτεσης αλλά της μπανιέρας και του νιπτήρα ) Τι Fougere και Dr Harris Windsor εδώ να δείτε μυρωδιές…. :b :crying :shok Και αφού στο τέλος δεν έλεγε να ξεβουλώσει φωνάξαμε τεχνικό όπου σε 5 λεπτά το ξεβούλωσε αφού βέβαια είχα κάνει εγω σχεδόν ολη την δουλειά. Ευτυχώς ηταν γνωστός και δεν πήρε και χρήματα…
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- christostz03
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 6352 times
- Been thanked: 9776 times
Τέλος καλό Άρη ...
Σού χάλασε βέβαια την "ατμόσφαιρα" του ξυρίσματος, αλλά τι να κάνεις ...
Το "μη χείρον βέλτιστον" ...
Σού χάλασε βέβαια την "ατμόσφαιρα" του ξυρίσματος, αλλά τι να κάνεις ...
Το "μη χείρον βέλτιστον" ...
Wet Shaving Rules !!!
"Φορτώστε" σαν να μην υπάρχει αύριο ... Λεφτά για καινούρια κρέμα ή σαπούνι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ...
-- Χρήστος --
"Φορτώστε" σαν να μην υπάρχει αύριο ... Λεφτά για καινούρια κρέμα ή σαπούνι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ...
-- Χρήστος --
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29350 times
- Been thanked: 29489 times
Άντε πάει πέρασε και αυτό. Και εμείς ξεβουλώσαμε το σιφώνι πριν κανά 2 βδομάδες, είναι κομμάτι της περιοδικής συντήρησης και αυτό.
- Arisk
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 790 times
Καλα να παθεις φιλε για να μην το παιζεις μάστορας και να φωναζεις αμεσως τον ειδικό. :beah2
Άρης
- nik16v
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 8866 times
- Been thanked: 3947 times
Γιατί αυτά τα παλιοσιφώνια να βουλώνουν Σ/Κ σχεδόν πάντα;
Α, ρε Μέρφυ με τον νόμο σου.
Α, ρε Μέρφυ με τον νόμο σου.
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Σίγουρα δεν θα ήταν ευχάριστη εμπειρία όποτε και να συνέβαινε, αλλά αυτό το να συμβεί πάνω στο ξύρισμα ήταν το πλέον σπαστικό.
Συνονόματε δεν θα περίμενα κάτι διαφορετικό απο εσένα . :beah2 Αν μπορούσα να το φτιάξω και εγώ γιατί να πήγαινε το πενηντάρι στον τεχνικό και όχι κάπου όπου θα έπιανε τόπο
Στο κάτω κάτω δεν ήταν και κάποια ηλεκτρονική συσκευή......
Συνονόματε δεν θα περίμενα κάτι διαφορετικό απο εσένα . :beah2 Αν μπορούσα να το φτιάξω και εγώ γιατί να πήγαινε το πενηντάρι στον τεχνικό και όχι κάπου όπου θα έπιανε τόπο

Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Πριν φύγω το ξεβούλωσα και μετά πάλι σε ημερήσια επίσκεψη :dash !! ( Τρεις γυναίκες βλέπεις ) :megagrin
Γιάννης