Αδιαβαστος!! Μας εχει φαει η τεχνικη!
Τη futur τη χρησιμοποιω πλεον μονιμως στο 3, κανονικα και κοντρα.
Τη derby δεν εχω ιδεα ποσες φορες τη χρησιμοποιησα. Την ειχα στη παλια μηχανη. Πρεπει να εχει καμμια δεκαρια ξυρισματα σιγουρα. Γενικα με τις λεπιδες δεν εχω καποιο προβλημα, τις αλλαζω οταν τις βαρεθω.
Το ξύρισμα της ημέρας: 30.01.2011-05.02.2011
- xristos_metal
- Δημοτικό
- 15
- Been thanked: 15 times
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
10 ξυρισματα??? Με τυπους σαν εσενα λενε οτι δεν τραβαει η αγορα και θα σταματησουν να τις παραγουν τις DE λεπιδες.. :beah2
Σε λιγο:
* Calani Iberische Sonne RS
* Mühle 21er Dachs
* Gillette New
* Astra Superior Platinum (1)
* Speick ASL
EDIT: Απιστευτο σαπουνι (σιγα να μην ηταν σκαρτο!)..
Η πρωτη μου σκαρτη Astra SP ειναι γεγονος.. Μετα απο καμμια 50ρια, με ετυχε μια.. ΑRGH! Το 1ο περασμα εγινε κατα το ημισυ με αυτη, μετα ανελαβε η χθεσινη Astra SP (αρα εχει 2 ξυρισματα στην καμπουρα της πλεον). Τελικα δεν σφαχτηκα πολυ, σωθηκε απο την αντικαταστατρια η κατασταση.. :megagrin
Σε λιγο:
* Calani Iberische Sonne RS
* Mühle 21er Dachs
* Gillette New
* Astra Superior Platinum (1)
* Speick ASL
EDIT: Απιστευτο σαπουνι (σιγα να μην ηταν σκαρτο!)..
Η πρωτη μου σκαρτη Astra SP ειναι γεγονος.. Μετα απο καμμια 50ρια, με ετυχε μια.. ΑRGH! Το 1ο περασμα εγινε κατα το ημισυ με αυτη, μετα ανελαβε η χθεσινη Astra SP (αρα εχει 2 ξυρισματα στην καμπουρα της πλεον). Τελικα δεν σφαχτηκα πολυ, σωθηκε απο την αντικαταστατρια η κατασταση.. :megagrin

- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Splendid
Omega 100183
Gibellini
Brut original
Omega 100183
Gibellini
Brut original
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- xristos_metal
- Δημοτικό
- 15
- Been thanked: 15 times
Και αλλος αδιαβαστος :hystericalbs1 ! :!@#!
- Αλέξουρος
- Δημοτικό
- 14
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
Α, ρε Απόστολε! Α, ρε Απόστολε! Παπά θα με καταντήσεις. 2 μέρες αξύριστος and counting. :bigsmilieApostolos έγραψε:άσε 2-3 ημέρες να ηρεμήσει το δέρμα, και μετά κάνει τα επόμενα 2-3 ξυρίσματα τρία περάσματα, φορά - μύτη αυτιά- αυτιά μύτη. Μετά θα έχουμε τα πρώτα συμπεράσματα..
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Αυτά κάνω ότι δεν τα διαβάζω Μήτσο.. χα χα χα :megagrin

- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
πες μας και πως πηγε ρε σύ :megagrinΔορυφέρων έγραψε:Splendid
Omega 100183
Gibellini
Brut original
Αλέξουρος αμα το νιωθεις καλά προχωρα, απλά στην αρχή καλό να η ρισκάρεις....Αμα θες να ξυρίσεις κάτι οπωσσδήποτε δοκίμασε το κεφάλι :lachtot
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Ειμαι σε φαση δοκιμων,το Splendid περαν της νεφωσης στο 1ο περασμα δεν τα πηγε καλα μα στο 2ο ηταν μια χαρα.Apostolos έγραψε:πες μας και πως πηγε ρε σύ :megagrinΔορυφέρων έγραψε:Splendid
Omega 100183
Gibellini
Brut original
Θα μαθω με τις δοκιμες την ποσοτητα ωστε να το κρινω σωστοτερα γιατι σαν σκονη δεν ειναι τοσο "ευκολο" οσο η κρεμα ή αλλα σαπουνια (μη ειδικα για προσωπο) που χρησιμοποιουσα.Απο θεμα αντοχης ξυρισματος για την 2η μερα ο συνδιασμος τα παει μια χαρα.Εχω παραγγειλει και αλλη μηχανη με 2 στεθερες λεπιδες αρα εχω πολυ δρομο μπροστα μου.
Παντως ειμαι ευτυχης με την ολη ενασχοληση μου,αισθανομαι μια φρεσκαδα μια δροσια μια ανανεωση οταν βγαινω εξω που δεν ειχα πρωτα.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
- Αλέξουρος
- Δημοτικό
- 14
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
Δεν έχουν υποχωρήσει ακόμη όλοι οι ερεθισμοί, οπότε θα περιμένω μέχρι αύριο. Δίκιο έχεις εσύ που μου είπες να περιμένω, αλλά δεν παύει να μη μου αρέσει που είμαι 2 μέρες αξύριστος. :bigsmilieApostolos έγραψε:Αλέξουρος αμα το νιωθεις καλά προχωρα, απλά στην αρχή καλό να η ρισκάρεις....Αμα θες να ξυρίσεις κάτι οπωσσδήποτε δοκίμασε το κεφάλι :lachtot