Το ξύρισμα της ημέρας: Σεπτέμβριος 2024

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
andreop
Λύκειο
Λύκειο
4
Has thanked: 14491 times
Been thanked: 15822 times

Muehle R41
Voskhod
RR Hive 24mm
SV Mirto di Sardegna ss
Lucky Tiger Aspen asl
Korres M&G asb
Παναγιώτης
Άβαταρ μέλους
mgm
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
2
Has thanked: 6017 times
Been thanked: 4237 times

Η σειρά των δοκιμών έφερε σήμερα τον συνδυασμό Mühle με Yaqi Ghost, ο οποίος ήταν εξαιρετικός. Βέβαια πρέπει να πω ότι το σαπούνι του Κώστα @qsplan ήταν υποδειγματικό και έδωσε ένα ζηλευτό αφρό. Το άρωμα καταλαβαίνω ότι πολλούς δεν τους ικανοποιεί αλλά εγώ το βρήκα θεσπέσιο τόσο σαν σύνθεση όσο και στην ένταση και την διάρκεια. Η γλύστρα και η προστασία ήταν σε πολύ ψηλά επίπεδα και το post-shave τέτοιο που θα δικαιολογούσε να μην βάλω σπλας. Βέβαια ήθελα να εντείνω λίγο αρωματικά το τελείωμα αυτού το επικού ξυρίσματος και συμπλήρωσα με West Indies.

Katie's Bubbles Barnegat Bay
EJ STF XL
Yaqi Ghost 90sb
Mühle K1
Tallow & Steel West Indies asl

:text-+1: :clap:
How you do anything is how you do Everything.
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
nikos55
Δημοτικό
Δημοτικό
1
Has thanked: 3421 times
Been thanked: 4206 times

Ξύρισμα πριω την βραδυνή έξοδο....

Razorock Game Changer 1.05-P
Lord Platinum (3)
Yaqi R1710-S2 26mm synthetic
Razorock Blue Barbershop
Pitralon Classic ASL

Καλό βραδυ σε όλους!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qsplan
Λύκειο
Λύκειο
3
Has thanked: 9532 times
Been thanked: 7670 times

Την καλησπέρα μου στους κυρίους!!!

PrePreShave: Σοκολατένια ελίτσα
PreShave Unscented DIY
Maseto Manchurian
Tatara full Nodachi w/ Wizzamet blade
Southern Witchcraft Autumn Ash ss
After the shave DIY Κολυβοζουμο
Historic Oak Italian Soda

Εικόνα

Πέρα από την πλάκα, το σαπούνι με το που το ανοίγεις σου βγάζει αρκετά έντονα το πένθιμο της κατάθλιψης...

Σαν να επιστρέφεις από γοτθικό νεκροταφείο, με έντονη βροχόπτωση όπου τσαλαπατας στις λάσπες...

Το παραβλέπεις και αρχίζεις το φόρτωμα...

Θέλει πολύ λίγο νερό κι όσο το δουλεύεις στο μπωλ, νιώθεις την νεκρανάσταση, θαρρείς έχει ανοίξει το λασπωμένο έδαφος... Κι ακόμη είσαι μέσα στο νεκροταφείο...

Παντως, όσο περισσότερο το δουλεύεις τόσο πιο έντονο βγαίνει το άρωμα του... Είναι σχετικά γλυκό, με καπνικα στοιχεία και ίχνη κανελας...

Από ιδιότητες σε αφήνει απροβληματιστο, και άνετα πας για 4ο χέρι στις κόντρες...

Ασφαλής επιλογή το Italian Soda... Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν τόσο θαρραλέος να πάω για το σετ...

Μπορώ να πω, ότι σίγουρα θα το ξαναδοκιμαζα και μιας και κοντοζυγωνει κι η ΜαύροΠαρασκευή πιθανώς να ολοκληρώσω και το σετακι...

Να ζήσουμε να τον θυμομαστε πάντως...

Καλό βράδυ σε όλους!!!
:ty .'. Κώστας .'. ένας vintage έφηβος :thankyou

Heck, Bay Rum was invented to refresh sailors who were pirating ‘round the Caribbean; if that’s not a group that knows how to beat the heat, I’m not sure who is.
Gian_Arg
Δημοτικό
Δημοτικό
1
Has thanked: 4337 times
Been thanked: 2487 times

Καλησπέρα κύριοι! Ένα βραδινό χαλαρωτικό πρίν τον ύπνο είναι ότι πρέπει! Από την μικρή μου συλλογή πινέλων, το συγκεκριμένο είναι νομίζω ότι καλύτερο! Είτε σε θέμα απόδοσης, είτε σε θέμα ποιότητας/ομορφιάς, είτε σε θέμα χρημάτων! Εκμεταλλεύεται πλήρως το κάθε σαπούνι και δίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!
ASL: -
Πινέλο: Yaqi Caramel Cat Whiskers Synthetic 26mm
Σαπούνι: Areffa Soap More Than Ritual (Vegans Base)
Λεπίδα: Bic Astor #2
Μηχανή: Κεφαλή: Yaqi Telstar Zinc Alloy
Λαβή: Gillette King C

Εικόνα
Δείγμα που μου είχε έρθει δώρο από την Ουκρανία δοκιμασμένο δεύτερη φορά αλλά πρώτη φορά με αυτό το πινέλο! Πάρα πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες αντάξιες με αυτές άλλων με ζωικό λίπος! Τρία περάσματα όπως πάντα τα δύο WTG και το τρίτο ATG! Το αποτέλεσμα, ένα BBS απροβλημάτιστο χωρίς κανέναν απολύτως ερεθισμό! Το άρωμα ένα γλυκό απολαυστικό ξύλο! Δεν χρησιμοποίησα ASL γιατί δεν είχα κάτι κοντά αρωματικά και δεν μου πήγαινε η καρδιά να το χαλάσω! Οπότε χαλάλι!
Άβαταρ μέλους
Algebar
Λύκειο
Λύκειο
4
Has thanked: 17071 times
Been thanked: 18757 times

SOTN

Εικόνα

iKon Tek
Feather
Zenith 506 Silvertip
Qsplan Y
Razorock The Dead Sea ss & asl

Πολύ απολαμβάνω το άρωμα του The Dead Sea, καλό σας βράδυ !!!
Γιάννης
spyrosm
Νήπιο
Νήπιο
1
Has thanked: 1447 times
Been thanked: 1505 times

Εικόνα

Καλησπέρα!

Muhle R89 + Silver star
Yaqi - Cola synthetic
Moon - Amaretto
Clubman - Special Reserve
Σπύρος :music-rockon:
Άβαταρ μέλους
Spyros Delta
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
1
Has thanked: 3514 times
Been thanked: 5187 times
Επικοινωνία:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Καλησπέρα σας κύριοι.
Απολαυστικό αναζωογονητικό απογευματινό ξύρισμα με ελαφριά καλοκαιρινά αρώματα με το αγνό Ελληνικό σαπούνι λεβάντας της Κερκίνη και την παλια συνταγή asl (από το 1946) Ανατολικής Γερμανίας (Θουριγγία) Tuff Herb No.2 από βότανα όπως αμαμελίδα (witch hazel) που έχει στυπτική και αντιφλεγμονώδη δράση, εκχυλίσματα από άνθη χαμομηλιού, κατιφέδες και ξύλινα φυτά που αναστέλλουν τη φλεγμονή και προάγουν τις διαδικασίες αναγέννησης, λειαίνουν και καταπραΰνουν το δέρμα.
Η μενθόλη του, αναζωογονεί και απολυμαίνει το δέρμα και η γλυκερίνη λειαίνει το δέρμα και διατηρεί τη φυσική του υγρασία.

Δοκιμή στην vintage λεπίδα London Bridge (Made in England from 1972 to 1992 by Wilkinson Sword) δώρο από τον αγαπητό διαφθορέα Ανδρέα @Vavous.
Πολύ γλυκιά λεπίδα, κανένα τράβηγμα, αλλά δεν κόβει όσο η αγαπημένη μου Personna Lab Blue.
3 περάσματα όμως χωρίς ερεθισμούς και αναμενόμενο BBS.

Εγγυήσεις για απολαυστικό ξύρισμα από Maseto Manchurian Silvertip και Blackland Blackbird Ti Polished.

💈SOTD
► Εμφάνιση spoiler
Σπύρος Δέλτα.
Άβαταρ μέλους
foxtrot
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 31111 times
Been thanked: 32576 times

Εικόνα

Semogue.Torga.C5
Ingram.cool sc
Yaqi.Final.Cut (@3, @2.5, @2)
Rapira.platinum.lux
Fine.snake.bite asl

Καλό βράδυ :D
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2711 times
Been thanked: 1754 times

Εικόνα
Μηχανή merkur 15c
Λεπίδα Gillette 7'oclock super platinum India #1
Πινέλο yaqi barberpole
Κρέμα vintage omega
Asl oldspice

Ειλικρινά δε μου έχει κάτσει καμία από τις 6 διαφορετικές 7 oclock που έχω δοκιμάσει. Τώρα δεν ένιωθα λεπίδα από τη μια αλλά είχα 2 κοψίματα και λίγα σημαιάκια σα σπυράκια όπως με όλες τους. Έκανα το τέλειο ξύρισμα για τα δεδομένα της. Η δυσκολία εύρεσης, η μέτρια κόψη και αίσθηση μετά μου λένε ότι δεεεεν. Ξέρω ότι σε πολλούς σας αρέσουν. Ε για μία στο τόσο έτσι για αλλαγή μπορεί να. Υπάρχουν άλλες λεπίδες πιο τραχιές που τις έχω ευχαριστηθεί παραπάνω. Θα τη δω και με futur.

To oldspice δεν έκαψε καθόλου.

Εικάζω ότι σε όλη την εμπειρία βοήθησε η φοβερή κρέμα omega με το πολύ δυνατό άρωμα. Πραγματικά το πιο απολαυστικό highlight του ξυρισματος.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”