Semogue.2020
Antiga.Barbearia.de.Bairro.Principe.Real sc
Pearl.SSH-01
Muehle.K1
Malizia.Uomo.Vetyver asl
Οτι καλλίτερο αρωματικά έχω μυρίσει σε κρέμα. Πρασινάδα το λένε, fougere λέγεται δεν ξέρω, αλλά το άρωμα είναι υπέροχο. Κήπος, λουλούδια και γρασίδι.
Οι ιδιότητες άψογες και άριστες.
Οι Πορτογάλοι έχουν "σχολή" στις κρέμες ξυρίσματος. Μπορώ να πω πως είναι καλλίτερες και από τις κλασικές Βρετανικές.
Χθεσινοβραδινό φρεσκάρισμα χωρίς τα άγχη του bss, μόνο για τη χαρά του φρεσκαρίσματος. 1 χέρι wtg με απλά υλικά λόγω πατρικού. Επειδή στην κουζίνα έβραζε κουνουπίδι, προτιμήθηκε να μη μπλέξουμε με αρώματα στο σαπούνι, αλλά τελικά δεν αποφύγαμε το μερακλήδικο μείγμα στο άφτερ...
- Yaqi Badger
- Parker Variant στο 5 - θεριστής, αφού δεν είχαμε κόντρα
- Σάπων Σπλέντιτ αφρισμένος σε μπολ yaqi. Πραγματικά το σαπούνι που θα πρέπει να βάλουν σε σχολές ΠΞ για εκμάθηση αφρισμού. Αν μάθεις αυτό, έμαθες τα πάντα. Κρατάω μία πισινή για το παλιό, ίσως ελαττωματικό, MWF για το οποίο υπάρχει μεγάλη γκρίνια ονλίνε.
- Λεπίς Πέρμασαρπ σε 3η χρήση, έφυγε έπειτα για πήλινο κάλαθο αποστρατείας.
- ASL Μενούνος ΦΟΥΖΕΡ. Το δοκίμασα εγώ με παράλληλες νότες κουνουπιδιού, ώστε να μην το δοκιμάσετε εσείς. Ο συνδυασμός είναι ακριβώς τόσο χάλια, όσο ακούγεται.
Πολύ ευχαριστημένος, γιατί ο συνδυασμός 1 χέρι wtg, μαζί με τη λιπαρότητα του Σπλέντιτ στο ποστ, και την έξτρα δόση απαλότητας του Μενούνου, μου άφησαν το δέρμα πραγματικά σα να μην ξυρίστηκα. Στο επόμενο ξύρισμα, που θα είναι με τα όλα του, οι τρίχες θα είναι 2 ημερών, αλλά το αποτέλεσμα που θα πάρω ως προς τη βαθύτητα και την καθαρότητα, θα είναι σαν 4ήμερου.
C.V. Heljestrand Eskilstuna - MK Series
Magnus Kindal Cuir de Rasoir
Blaireaux de voyage Plisson - Vintage
Savon à Raser Martin de Candre Fougere
Cosmelia Μενούνος Φουζέρ 60o
Πολυτελής γαλλοσουηδική συνεργασία με ελληνική αρωματική νότα κλεισίματος .
PAA Synthetic 24mm Amber Aerolite
Occult Iris - Sandalwood
EJ 3ONE6 full stainless
Feather #3
Speick
► Εμφάνιση spoiler
Ήταν να δοκιμάσω το χθεσινό Σεβίλ, αλλά είπα να εκμεταλλευτώ την σημερινή ασίστ του Πλέι-μέικερ που έπαιξε με την ψυχολογία μου κ βγήκα παρακαλώντας για σταφ. Είπα κ να ζυγίσω πόσο είναι αυτό που ξύνω κάθε φορά με την σπαθίδα κ το λέω Περίπου 1 κ.γ. Ήταν 1.5gr που δεν το λες 1 κ.γ. Κάπου εδώ θα πει ο Γιάννης Που πας ρε μεγάλε με 1.5gr κ ασβό, που σου φταίνε τα σαπούνια. Πάσο. Το σαπούνι είναι στυλ κρέμας. Ήμουν έτοιμος να κάνω παρέα στον μοναχικό λύκο-μαύρο πρόβατο της χρήσης του επετειακού, αλλά... Μου άρεσε το άρωμα κ σε νότες, στον τρόπο το σανδαλόξυλο μπλέκει με το φλοράλ, αλλά κ σε ένταση που δεν είναι τούμπανο αλλά δεν είναι κ ανύπαρκτο. Είναι όσο μου αρέσει. Να πω βέβαια πως διαθέτω Εργαλείο, που φαίνεται ακόμα κ με τη μάσκα. Ευκολάφριστο, με αρκετό όγκο που πολλαπλασιαστηκε με το δούλεμα στο πρόσωπο, ωραία δομή κ γυαλάδα. Μηχανικές σούπερ, με τρελή ρεζίντουαλ, ωραία ενυδατικό ποστ. Αρωματάκι παραμένει μετά απο δίωρο. Έχω την εντύπωση πως το Σπέικ στουμπώνει τα αρώματα των σαπουνιών κ επιμηκύνει χρονικά την υπαρξή τους.
Επιχείρησα να βρω κονς... Ξυρισματάρα.
Υ.Γ. Θενκς Στακίρ για μία ακόμα φορά.