Υγεία σέ όλους
Frankenstein razor (Parker cc+ikon oss)
Feather hi all stainless steel
Fine synthetic sb
Lea ss
Lea asb
Organic aloe Vera gel
Denim black edc
Πειτε ομως και καμια κουβεντα στη Stemmacosmetics να δωσει λιγη προσοχη στις περιγραφες των Profumum Roma - γιατι οι Google translations γεματες ορθογραφικα και συντακτικα λαθη, ειναι για γελια (και για κλαμματα). Δεν εχει λογικη να πουλας πολυτελεια και να μην θες να ασχοληθεις με κατι τοσο εμφανες.
Εξοπλισμός:
Tiger Κεφαλή + Timmor G&F 1353 Λαβή
Astra Superior Stainless (5η χρήση)
Semogue Boar
Dove Shaving Cream (χορηγία του @SolitaryX88)
Lucky Tiger Aftershave Lotion
Αποτέλεσμα:
Είπα να κάνω έναν τυχαίο συνδιασμό για το σημερινό ξύρισμα, χωρίς να ξέρω αν θα δουλέψουν αρμονικά μεταξύ τους τα πράγματα! Αλλά προς τεράστια μου έκπληξη, όχι μόνο δούλεψαν αλλά μου έδωσαν και ένα πολύ ωραίο ξύρισμα τριών περασμάτων. Η κεφαλή από τα Tiger μοιάζει λιγάκι με Gillette Tech (στην εμφάνιση), κάτι που με κάνει να θέλω να δοκιμάσω μια κανονική ξυριστική Gillette Tech για να τις συγκρίνω. Σε συνδιασμό με τη λαβή της TImor και το ξυραφάκι της Astra έκανα καλήτερο ξύρισμα απ'ότι με την original λαβή. Αφού ήταν (λιγάκι) τυχαία επιλογή είπα να δοκιμάσω την Dove, που κάποιος είχε πει ότι είναι brushless. Με τη Semogue πάντως δούλεψε μια χαρά. Υπεραρκετό αφρό για 3 περάσματα και λίγο στο τέλος για face wash. Έψαχνα να βρώ μια κρέμα σαν την Nivea (γιατί δεν μου αρέσει το άρωμα που έχει, κυρίως), και στην αρχή πείρα την Prosar, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου, η Dove όμως ήταν καταπληκτική! Πολύ καλή προστασία και γληστράδα, στην αρχή άργησε να πάρει μπρως αλλά μετα (και με λίγο έξτρα νεράκι) πετούσε! Πολύ περίεργο ξύρισμα το σημερινό. Περίμενα να βγει μέτριο, αλλά βγήκε πάρα πολύ καλό, μέσα στα TOP 10 μου!
Καλό Απόγευμα!
Only ONE way to find out how something works.Buy it yourself and use it.
-ξυριστικη μηχανή fatip cold open
-λεπιδα polsilver
-πινελο Simpson commodore x3 best
-σαπουνι Cyril R Salter Vetiver
-after shave vifrex gel
-after shave fine green vetiver