Πέτρα ακονίσματος.
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Slur είναι διπλής όψεως η norton που λες?Κάποιο site που να έχει καλές τιμές?
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Ηλίας
- Slur
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 149 times
Ναι, είναι διπλής όψης.
Γιά ρίξε μια ματιά παρακάτω:
http://www.bestsharpeningstones.com/Nor ... Stones.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sharpeningsupplies.com/Norto ... P28C4.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Εγώ την αγόρασα από τον πρώτο αν θυμάμαι καλά.
Γιά ρίξε μια ματιά παρακάτω:
http://www.bestsharpeningstones.com/Nor ... Stones.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sharpeningsupplies.com/Norto ... P28C4.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Εγώ την αγόρασα από τον πρώτο αν θυμάμαι καλά.
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
Slur θυμάσαι αν είχε μέσα πετρούλα μικρή για να φτιάχνεις λάσπη η πάει έξτρα αυτή?Είναι καλό να τη πάρει κανείς?
Το flattening stone τι είναι?Eίναι για να ισιώνεις τη πέτρα?
Επίσης το Priority mail shipping είναι τίποτα ιδιωτικό ταχυδρομείο (fedex κτλπ)?
Το flattening stone τι είναι?Eίναι για να ισιώνεις τη πέτρα?
Επίσης το Priority mail shipping είναι τίποτα ιδιωτικό ταχυδρομείο (fedex κτλπ)?
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Ηλίας
Ηλίας
- Slur
- Εξειδίκευση
- 14
Ναι μαζί με την Κινέζικη μου ήρθε και μία μικρούλα που βοηθάει στο να κάνεις λάσπη αλλά και να ισιώνεις την πέτρα.
Η flattening stone με τις εγκοπές διαγώνια συνήθως, είναι πέτρα με λίγα grit που χρησιμεύει στο να ισιώνει την πέτρα εργασίας σου. Εγώ δεν έχω ακόμα, αλλά είναι χρήσιμη και κάποια στιγμή θα πάρω.
Η flattening stone με τις εγκοπές διαγώνια συνήθως, είναι πέτρα με λίγα grit που χρησιμεύει στο να ισιώνει την πέτρα εργασίας σου. Εγώ δεν έχω ακόμα, αλλά είναι χρήσιμη και κάποια στιγμή θα πάρω.
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
Φαντάζομαι με τις Norton δεν είχε πετραδάκι?Να πάρω, θα χρειαστεί κατα τη γνώμη σου?Το θέμα είναι ότι τα περισσότερα site που πουλάνε αυτά τα site αν συμπληρώσεις 99ευρώ αν δε κάνω λάθος έχουνε δωρεάν μεταφορικά.Έτσι σκέφτομαι να πάρω μερικά πραγματάκια ακόμη για να γλυτώσω τα μεταφορικά.
Ηλίας
Ηλίας
- hero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
To καλυτερο ισιωμα γινεται εαν βαλεις ενα γυαλοχαρτο πανω σε τζάμι .
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
Μιας και μιλάω με έναν αμερικάνο για την αγορά norton 4000/8000 combination και μου πρότεινε μια coticule slurry stone στα 18$ αντι για το γνωστό prep stone που μου είπε ότι δε δουλεύει καλά.
Ποια η σημασία του slurry stone, που χρησιμέυει η λάσπη?Θα χρειαστεί κάποια στιγμή, να τη πάρω?
Μπορεί τώρα που είμαι αρχάριος να μη χρειαστεί αλλά αν είναι να χρησιμεύσει κάπου αργότερα να τη πάρω για να μη μπαίνω σε διαδικασία αγοράς πάλι!
Ποια η σημασία του slurry stone, που χρησιμέυει η λάσπη?Θα χρειαστεί κάποια στιγμή, να τη πάρω?
Μπορεί τώρα που είμαι αρχάριος να μη χρειαστεί αλλά αν είναι να χρησιμεύσει κάπου αργότερα να τη πάρω για να μη μπαίνω σε διαδικασία αγοράς πάλι!
Ηλίας
Ηλίας
- Slur
- Εξειδίκευση
- 14
H slurry stone κάνει δύο πράγματα, πρώτων ισιώνει και κάνει επίπεδη την πέτρα, ότι κάνει δηλαδή και η prep stone, και δεύτερον δημιουργεί ένα είδος λάσπης που επιταχύνει την αφαίρεση μετάλλου από την πέτρα ακονίσματος. Επιταχύνει το ακόνισμα δηλάδή. Κάτι που πετυχαίνεις σε 20 περάσματα, με την λάσπη το επιτυγχάνεις σε 15 πχ.
Σίγουρα δεν είναι απαραίτητη. όμως επειδή εδώ κάνουμε το χόμπι μας αν τη γουστάρεις την παίρνεις, Και εγώ κάποια στιγμή θα την αγοράσω μου φαίνεται.
Σίγουρα δεν είναι απαραίτητη. όμως επειδή εδώ κάνουμε το χόμπι μας αν τη γουστάρεις την παίρνεις, Και εγώ κάποια στιγμή θα την αγοράσω μου φαίνεται.
- hero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
H norton ειναι αριστη επιλογη, νομιζω οτι εαν δεν την παρεις τωρα θα σου λειψει . Μια φυσικη πετρα εαν δεν ειναι απολυτα επιπεδη θα σου κανει κοιλια στο μαχαιρι .
Νίκος
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
Έχω σχεδόν αποφασίσει στη αγορά της Norton 4000/8000 combination και της coticule slurry stone στα 110 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά!Έλεγα να πάρω και τη Flattening αλλά θα φτιάξω ένα τζάμι με γυαλόχαρτο αφου διαβάζω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, να μη δίνω τζάμπα λεφτά.
Tι γυαλόχαρτο συνιστάται να βάλω?Εσείς με τη norton χρειάστηκε να τη ισιώσετε?
Tι γυαλόχαρτο συνιστάται να βάλω?Εσείς με τη norton χρειάστηκε να τη ισιώσετε?
Ηλίας
Ηλίας