Πασχει σε αρωμα σε σχεση με το Figaro που υποτιθεται εχουν το ιδιο αλλα και σε αποδοση αφρου
Απο την στιγμη που ειναι σχεδον τα ιδια και δεν φτανει ουτε αυτο αλλα ουτε και το Honey (?) της Mama Bear's εχει πεσει πιο πισω στην καταταξη
Βεβαια νικαει αλλα πχ Ρ.160 να ειμαστε δικαιοι.
Όμως με τη Figaro δεν είναι εύκολη η σύγκριση. Η Figaro είναι διαφορετική, γυαλίζει και είναι περισσότερο κρέμα, το Cella είναι πιο ματ, δε γυαλίζει, και είναι περισσότερο σαπούνια.
Και εμένα η Figaro μου αρέσει πολύ, αν και στο Ιταλικό φόρουμ θεωρούνε πιο ευπρεπές το άρωμα του Cella και πιο κιτς αυτό της Figaro.
Ένα μειονέκτημα του Cella είναι ότι επειδή έχει πολύ ζωικό λίπος μπορεί να χαλάσει. Αυτό το έχω δει και στην πράξη, το πρώτο που είχα αγοράσει πριν πολύ καιρό ήταν κιτρινισμένο και χωρίς άρωμα, για αυτό έλεγα ότι μυρίζει πετρέλαιο αν δεις σε παλιά μου ποστ.
Μια ελαφρια ενσταση. Ενα σαπουνι/κρεμα δεν χαλαει. Ειναι γεγονος οτι τα ιταλικα μαλακα σαπουνια μετα απο ενα χρονικο διαστημα που κυμαινεται περιπου στα 2 χρονια, γινονται ζαχαροκαφετι και το αρωμα φευγει. Αλλα οι ιδιοτητες που εχουν οταν ειναι φρεσκα, παραμενουν! Ε, για το αρωμα εσεις που κανενε την κρεμα σας σε scuttle, μπορειτε να βαλετε και λιγο αιθεραιο ελαιο αμυγδαλου ή δεν ξερω και γω τι, ο,τι σας αρεσει!! :megagrin
Ενας καλος τροπος για την επιμηκυνση του "οπτικου οριου ζωης" (ας το πω ετσι) ειναι να ειναι σε δοχει που κλεινει αεροστεγως! Και δεν πειραζει εαν καπου καπου, δεν εχει στεγνωσει η επιφανεια!
Αυτα τα λιγα, γραμμενα απο τις εμπειριες που εχω κανει μεχρι τωρα, αλλα και με τις πληροφοριες απο ατομα που χρησιμοποιουν τετοια σαπουνια για πανω απο 10 χρονια..