- Tabac ss
- Paladin Two-Band
- Merkur Futur @6.5
- Personna Platinum [1]
- 444
- Tabac asl
Τι ξυρισματάρα ήταν αυτή σήμερα; Tabac και Futur φρόντισαν για να γίνει το πρόσωπο παγοδρόμιο. Άνετο, βαθύ και άκοπο ξύρισμα, δεν μπορείς να αναζητήσεις τίποτε παραπάνω.
Το πινέλο και πάλι ευγενική χορηγία πολύ καλού φίλου και μέλους, είναι όπως ακριβώς τα είπε. Πολύ καλό μεν, αλλά δεν νομίζω και εγώ ότι αξίζει τα 3-ψήφια ποσά σε € που κοστίζει καινούργιο. Για να είμαι ειλικρινής πιο πολύ ευχαριστήθηκα το Masheto, παρότι είναι πολύ πιο ταπεινό. Όχι ότι αυτό είναι κακό, κάθε άλλο έκανα πάρα πολύ καλό ξύρισμα. Αλλά μεταξύ των 2, προτιμώ το Masheto.
Κλασικά πρωινά Κυριακής
Mπανιερία
Ω 18
Palmolive Πράσινη (στο πρόσωπο)
Lord+persona (1)
Χύμα μενουν λεμόνι
Κορες lime
πιο κλασικά πεθαίνεις αλλά στα σίγουρα,και η μεγάλη Μαρία μου έλεγε "O mio babbino caro"
5+1 για τα Speick...
ρουφήξτε την κάθε Κυριακή χωρίς έλεος,η καλύτερη μέρα όλων των εποχών!
Αλέξανδρος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.
Ω10065
πράσινο πάλμολιβ στικ
φουτούρ από 1-3 σταδιακά
Η έκπληξη στο after shave balm με dr k shoap ιρλανδένζικο. Πολύ δυνατό, βουτυράτο όσο δεν πάει άλλο. Θα το κρατήσω για το χειμώνα γιατί καλοκαίρι δεν ταιριάζει.
BRUTαρα asl oceans λεγεται νομίζω, το θαλασσί υγρό τελοσπάντων
Τοις μεν νόμοις, παλαιοίς χρώ, τοις δ' όψοις, προσφάτοις.
Περίανδρος, 668-584 π.Χ.
Τύραννος της Κορίνθου και εκ των 7 σοφών
Δευτερο ξυρισμα με την ιδια λεπιδα, τριτο της μηχανης. Γλυκανε και ηταν ισως και πιο αποτελεματικη. Βεβαια βελτιωνεται συνεχεια η τεχνικη και μαθαινω τη μηχανη σιγα-σιγα. Καλα να περασετε το υπολοιπο του Σαββατοκυριακου!