Που μπορώ να βρω το aftershave AQUA VELVA

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Κατα διαστηματα υπηρχαν διαφορες εκδοσεις του Aqua Velva, ολες limited edition. Αλλα ας μην ξεφυγουμε με το Pino.. Kαι γεγονος ειναι οτι αρχικα το Aqua Velva ηταν διαφανες. Λογω του οτι στον Β ΠΠ οι στρατιωτες ελλείψει αλκοολ, συνηθιζανε να το κατεβαζουν στο ... ετσι! Οποτε και καποια στιγμη παρθηκε η αποφαση να χρωματιστει.

Αυτα.... :megagrin
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vanm66
Λύκειο
Λύκειο
14
Has thanked: 231 times
Been thanked: 349 times

Κάτι σαν το φωτιστικό οινόπνευμα δηλαδή, που είναι μπλε για να μην το χρησιμοποιείς για την παραγωγή ποτών. Γι' αυτό και είναι πάμφθηνο σε σχέση με το άλλο οινόπνευμα.
Βαγγέλης
Άβαταρ μέλους
Νεκρομάντης
Δημοτικό
Δημοτικό
13
Has thanked: 148 times
Been thanked: 41 times

Apostolos έγραψε:Υπήρχε πράσινη aqua velva?
Και πράσινη, και μία κιτρινο-καφέ ...
Την δεύτερη την είχα δει πριν από καιρό στο ebay μεταχειρισμένη, και την πουλούσαν ένα μάτσο λεφτά! (πάνω από 50 € αν θυμάμαι καλά...)
Μανώλης

"the blind are leading the blind are leading the blind"
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Και κιτρινη υπηρχε αλλα και αλλες.. Με τον καιρο θα βρω φωτος και θα βαλω..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Νεκρομάντης έγραψε: Την δεύτερη την είχα δει πριν από καιρό στο ebay μεταχειρισμένη, και την πουλούσαν ένα μάτσο λεφτά! (πάνω από 50 € αν θυμάμαι καλά...)
Εχω βαλει στο αντιστοιχο τοπικ μια που ζητουσε ενας κατι χιλιαρικα.

:bigeek
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
AlexFocus
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 14057 times
Been thanked: 8954 times

εντυπωσεις απο πρωτη χρηση AQUA VELVA Αμερικανικη εκδοση .... πολυ καλες .... σιγουρα πιο δυνατο αρωμα απο την AQUA VELVA που ειχα αγορασει στο παρελθον απο τα HONDOS .... το αρωμα διαρκει μπορω να πω μετα το ξυρισμα αλλα σιγουρα σε διακριτικο τονο ..... αυτο που μου εκανε παντως εντυπωση ηταν η εντονη αισθηση της μενθολης για μερικα λεπτα αφου εβαλα την AQUA VELVA στο δερμα μου ...... εν ολιγοις τη συστηνω ανεπιφυλακτα και σιγουρα δεν θα ξαναγορασω την AQUA VELVA του Hondos που ειναι σα νερακι μπροστα στην Αμερικανικη εκδοση ....
Ford Focus MkII f/l 2008
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Εχω αυτη του Χοντος,ειχα καποτε και την κλασικη με το μαυρο καπακι σαν νεαρος
Βρισκω αυτη του Χοντος πολυ δυνατη,το ειχα πει κι εδω πως "βαφει" δηλαδη μενει για πολλη ωρα ακομη και στα δαχτυλα
Τωρα μπερδευτηκα λιγο φιλε μου
Η αμερικανικη ειναι πιο δυνατη μα και πιο διακριτικο αρωμα και εχει και μενθολη;

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
AlexFocus
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14

κοιτα φιλε Δορυφερων ολα αυτα ξερεις ειναι και λιγο υποκειμενικα .... οταν λεω οτι η Αμερικανικη εκδοση εχει πιο δυνατο αρωμα εννοω οτι τη στιγμη που τη βαζεις ή οταν μυριζεις το μπουκαλι εχει πιο δυνατο αρωμα σε σχεση με αυτη του Hondos .... αφου τη βαλεις το αρωμα σιγα σιγα εξασθενει αλλα παραμενει λιγο αισθητο ... οσο για τη μενθολη ναι την αισθανθηκα εντονα επανω στο δερμα μου αλλα για 1-2 λεπτα ισως και λιγοτερο ....
Ford Focus MkII f/l 2008
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Ενταξει φιλε μου ευχαριστουμε για την ενημερωση.

Άβαταρ μέλους
AlexFocus
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14

σημερα παρελαβα τις 2 Aqua Velva που ειχα παραγγειλει .... κοστος € 19.32 ... ειχα παραγγειλει και περυσι 1 τεμαχιο και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα .... το λεω αυτο γιατι μερικοι συναδελφοι σε μερικα ποστ ανεφεραν οτι ειχαν προβλημα με την αποστολη Aqua Velva απο Αμερικη λογω αλκοολ .... εχω παντως 2 φορες που εχω παραγγειλει δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα ....

οσο για το το χρονο αναμονης .... η παραγγελια εγινε στις 26/6/13 και το ειδοποιητηριο απο τα ΕΛΤΑ ηρθε στις 11/7/13 ... δηλαδη 15 ημερες .....

οσο για το ASL της Aqua Velva (Αμερικανικη εκδοση) νομιζω δεν χρειαζονται συστασεις ... καλη και η Aqua Velva του Hondos αλλα μπροστα στην Αμερικανικη εκδοση ειναι σαν να συγκρινουμε το Μεσι με το Μουτσοντριγκο :dance3 :dance3 :dance3 ..... απλα rispetto ...
Ford Focus MkII f/l 2008
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”