Πόσα ξυρίσματα ανα λάμα;
- gstefanoudis
- Νήπιο
- 11
- Has thanked: 252 times
- Been thanked: 214 times
Θέλουμε, θέλουμε.. :megagrin
Γιώργος
"Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι, δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος όμως, αντέχει."
Νίκος Καζαντζάκης
"Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι, δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος όμως, αντέχει."
Νίκος Καζαντζάκης
- Wazzaa
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Εγώ προσωπικά όταν πρωτοξεκίνησα με DE Razor και όντας συνηθισμένος με τα πλαστικά, έβγαλα 7 ξυρίσματα με Derby
:hystericalbs1 :hystericalbs1
Βέβαια ακόμα και έτσι τα Derby πάλι καλύτερα ξυρίσματα βγάζανε στο 7 απότι τα πλαστικά μετά από κάμποσες χρήσεις(τότε δεν τις μέτραγα αλλά έβγαζα γύρω στους 2 μήνες με ξυρίσμα ανα 5-6 μέρες :dash :dash )
Anyway, εγώ τώρα για αρχή τις κρατάω περίπου 4 ξυρίσματα (για να δοκιμάζω όσο πιο γρήγορα μπορώ καινούργιες) αλλά πιστεύω όταν βρω αυτές που θα μου αρέσουν, σίγουρα θα βγάζω 1-2 ξυρίσματα παραπάνω...

Βέβαια ακόμα και έτσι τα Derby πάλι καλύτερα ξυρίσματα βγάζανε στο 7 απότι τα πλαστικά μετά από κάμποσες χρήσεις(τότε δεν τις μέτραγα αλλά έβγαζα γύρω στους 2 μήνες με ξυρίσμα ανα 5-6 μέρες :dash :dash )
Anyway, εγώ τώρα για αρχή τις κρατάω περίπου 4 ξυρίσματα (για να δοκιμάζω όσο πιο γρήγορα μπορώ καινούργιες) αλλά πιστεύω όταν βρω αυτές που θα μου αρέσουν, σίγουρα θα βγάζω 1-2 ξυρίσματα παραπάνω...
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
ποσα ξυρισματα βγαζει γενικως η ποσα καλα ξυρισματα?εχω φτασει με λεπιδα μεχρι και 9 ξυρισματα :doener αλλα απο το 5ο και μετα ηταν για πεταμα κυριολεκτικα. :madStefanos έγραψε:αχ.... δλδ δεν θελετε να μαθετε ποσα βγαζει πραγματικα μια λεπιδα, θα εχουμε πολλα καρδιακα! χαχαχα :megagrin
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Ενα ξυρισμα που δεν ειναι καλο, δεν ειναι ξυρισμα! Απλα πραγματακια. Εννοω παντα, και μονο καλα ξυρισματα. Θα πρεπει να κανετε υπομονη. Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι εχω μια Καλασνικοφ (ΑΚ-Ρ) λεπιδα σε χρηση! :megagrin

-
- Νήπιο
- 10
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 74 times
Δύο ξυρίσματα (τρία περάσματα έκαστο + μερεμέτια) και μετά καινούργια λάμα.
Μιλάμε για ξύρισμα πωπός μωρού έτσι? Ούτε υποψία τρίχας ή τσιμπήματος στο χάιδεμα.
Είναι και λίγο σκληρά τα γένια μου οπότε δεν με παίρνει για παραπάνω.
Μιλάμε για ξύρισμα πωπός μωρού έτσι? Ούτε υποψία τρίχας ή τσιμπήματος στο χάιδεμα.
Είναι και λίγο σκληρά τα γένια μου οπότε δεν με παίρνει για παραπάνω.
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
Σταφανε ακομα περιμενουμε να μας πεις ποσα ξυρισματα εβγαλε αυτη η λεπιδα καλασνικωφ.ακομα ξυριζεσαι με αυτη? :megagrin
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Και εγω σταθερά στα 3, νομίζω οτι μετά αρχίζουν και χάνουν ή μειώνονται τα χαρακτηριστικά τους έστω και αν <<δουλεύουν>>
Πάντως κάποιες φορές έχω φτάσει και τα 4.
Πάντως κάποιες φορές έχω φτάσει και τα 4.
if you have a great shave you have a great day
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6049 times
Πάντως παίζει ρόλο το πόσο σκληρά και "χοντρά" γένεια έχει κανείς αλλά και το δέρμα του.
Το καλύτερο θάλεγα εγώ είναι μέχρι εκεί που το φχαριστιέσαι και ξυρίζεσαι άνετα και γλυκά.
Η "Χ" λεπίδα δε σε ευχαριστεί μετά το 2ο; Αλλαγή. Η "Ψ" τα πάει μιά χαρά στα 5; Πέντε λοιπόν γι αυτήν.
Έτσι κάπως εγώ κρατάω (νομίζω στο περίπου το ξανάγραψα πιό πρίν εδώ) Μέχρι
3 φορές: Rapira stainless, Super-max stainless, Derby
4 φορές: Astra SP, Shark Stainless, Super-max Blue Diamond, Personna, Wilkinson Gillette, Wilkinson Ευρώπης
5 φορές: Bic Chrome, Permasharp
6 φορές: Polsilver Super Iridium
και 7: Feather
Φυσικά όποια δε δουλεύει σωστά και νωρίτερα αντικαθίσταται εν μέσω ξυρίσματος :devil
Το καλύτερο θάλεγα εγώ είναι μέχρι εκεί που το φχαριστιέσαι και ξυρίζεσαι άνετα και γλυκά.
Η "Χ" λεπίδα δε σε ευχαριστεί μετά το 2ο; Αλλαγή. Η "Ψ" τα πάει μιά χαρά στα 5; Πέντε λοιπόν γι αυτήν.
Έτσι κάπως εγώ κρατάω (νομίζω στο περίπου το ξανάγραψα πιό πρίν εδώ) Μέχρι
3 φορές: Rapira stainless, Super-max stainless, Derby
4 φορές: Astra SP, Shark Stainless, Super-max Blue Diamond, Personna, Wilkinson Gillette, Wilkinson Ευρώπης
5 φορές: Bic Chrome, Permasharp
6 φορές: Polsilver Super Iridium
και 7: Feather
Φυσικά όποια δε δουλεύει σωστά και νωρίτερα αντικαθίσταται εν μέσω ξυρίσματος :devil