2016-09-07 14.35.01.jpg
Τελικά παράγγειλα την Futur για τον φίλο μου και επειδή δεν είμαι απ' αυτούς που θέλουν δίπλα τους υποδεέστερους ανθρώπους ή να έχουν λιγότερο καλά πράγματα στην κατοχή τους από μένα Θεώρησα την Futur σαν το καλύτερο εργαλείο για τον συγκεκριμένο τύπο γενιών του φίλου μου! εεε και δεν είναι δυνατόν να μην την δοκίμαζα Άλλωστε πότε θα ξανά βρω τέτοια ευκαιρία Μάλλον ποτέ άλλοτε Εξάλλου αύριο έχουμε μάθημα έπρεπε να έχω γνώμη από πρώτο χέρι !
Ξύρισμα στο πρόσωπο
πινέλο χοίρου Semogue 1470 (απλά πράγματα)
σαπούνι Smooth Operator με tallow
Μηχανή Futur
Ξυραφάκι Wilkison sword
After Brut
To μισό πρόσωπο στο 2 και το άλλο μισό στο 3 Πολύ καλό ξύρισμα, με μια ογκώδες, βαριά και μακριά μηχανή Κανένα πρόβλημα στον χειρισμό της θέρισε και στις δύο ρυθμίσεις Ένα πέρασμα με ικανοποίησε για καθημερινή έξοδο
Είναι κούκλα δεν το συζητώ και την βολεύεσαι αμέσως παρόλα δίνει την εντύπωση, με τον όγκο της για το αντίθετο μόλις την πιάνεις στα χέρια σου Επικροτώ την επιλογή μου !
Το σαπουνάκι είναι παραγωγής Ελληνικής πήρα άμεσο αφρό με πολύ λίγα γυρίσματα του πινέλου και κατευθείαν στο πρόσωπο, έχοντας στραγγίξει το πινέλο με το χέρι Πολύ καλή αίσθηση στο ξύρισμα και απαλό δέρμα μετά Στο μπολ δεν πήρα καλό αφρό μιας και δεν ξέρω ακόμη πως γίνετε, θα το πετύχω όμως Φτηνό προϊόν 5 ευρό, και 7 ευρό σε βαζάκι πλαστικό με ικανοποίησε απόλυτα
Το πινέλο θέλει στρώσιμο
Στο κεφάλι
Κρέμα speick
Mηχανή jager 89
Δεν μπόρεσα να πάρω καλό αφρό στο μπολ, πρέπει να βρω τα χούγια της για το αυριανό μάθημα
Όσο για την μηχανή είναι η απόλυτη για το κεφάλι !
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.