Αλλη η χάρη της πεταλούδας.. Νομίζω οπτικά τις προτιμώ απο cc/oc, δείχνουν πιο engineering. παρόλο που ίσως δεν μπορουν να φτάσουν τις γωνίες, τη σταθερότητα και την ακρίβεια των σταθερών κεφαλών.
Έχει βγει καμία SS TTO?
Parker Safety razors
-
- Νήπιο
- 4
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 18 times
- Bill the butcher
- Γυμνάσιο
- 5
- Has thanked: 7683 times
- Been thanked: 8234 times
[off topic]
@Ασβος Ξυρισματος Η rocnel και η Janus toggle. Βάζεις και μια sailor 2020 για ποικιλία στο "καλάθι"
Και όλα αυτά στην προνομιακή τιμή του ενός νεφρού μόνο.
Υπάρχει και η "οικονομική" λύση για τους "κοινούς θνητούς" από τη Rockwell , η οποία ξεκίνησε για ss και κατέληξε multiκραμα
Προστέθηκε μετά από 10 λεπτά 2 δευτερόλεπτα:
Για να επιστρέψω ομαλά κι αναίμακτα στο θέμα της ενότητας , θα σου πρότεινα κι εγώ την 92r / 87r , εάν ενδιαφέρεσαι για δοκιμή οικονομικής πεταλούδας που "ξυρίζει".
@Ασβος Ξυρισματος Η rocnel και η Janus toggle. Βάζεις και μια sailor 2020 για ποικιλία στο "καλάθι"
Και όλα αυτά στην προνομιακή τιμή του ενός νεφρού μόνο.
Υπάρχει και η "οικονομική" λύση για τους "κοινούς θνητούς" από τη Rockwell , η οποία ξεκίνησε για ss και κατέληξε multiκραμα

Προστέθηκε μετά από 10 λεπτά 2 δευτερόλεπτα:
Για να επιστρέψω ομαλά κι αναίμακτα στο θέμα της ενότητας , θα σου πρότεινα κι εγώ την 92r / 87r , εάν ενδιαφέρεσαι για δοκιμή οικονομικής πεταλούδας που "ξυρίζει".
-
- Νήπιο
- 4
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29358 times
- Been thanked: 29498 times
Αν αναφέρεσαι στην 96R της φωτογραφίας, δεν είναι η Black Beauty (Gillette Super Adjustable). Γενικά οι ΤΤΟ της Parker έχουν ίδιες κεφαλές και είναι αντιγραφή σχεδίασης της Gillette.
-
- Νήπιο
- 4
Το ξέρω Αντώνη, αλλά προς το παρόν η αντιγραφή απο την bangalore είναι το πιο κοντινό που έχω φτάσει στο real thing 

Επειδή μου αρέσουν οι μακριές λαβές, σκέφτομαι την αγορά μιας 98r. Πως θα την χαρακτηρίζατε από άποψη επιθετικότητας σε σχέση με μια EJ 89? Είμαι νέος στο χώρο και ψάχνω κάτι ήπιο... Υπάρχει άλλη Parker που θα χαρακτηρίζατε ήπια και θα προτείνατε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 01 Νοέμ 2020, 04:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Σε παρακαλώ αφαίρεσε την υπογραφή του tapatalk. Φιλικά, Αντώνης.
Λόγος: Σε παρακαλώ αφαίρεσε την υπογραφή του tapatalk. Φιλικά, Αντώνης.
- foxtrot
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 31170 times
- Been thanked: 32663 times
Η Parker 98R από άποψη επιθετικότητας σε σχέση με την EJ89 είναι η μέρα με την νύχτα. Ιδιαίτερα επιθετική, όπως και όλες οι closed comb Parker.
Γενικά, οι Parker κυκλοφορούν με 3 κεφαλές, closed comb, open comb και ΤΤΟ (πεταλούδα). Με την σειρά αυτή διακρίνεται η επιθετικότητά τους.
Αρα, εφ'οσον ψάχνεις κάτι ήπιο μάλλον πρέπει να κοιτάξεις κάτι σε πεταλούδα TTO. Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία στον τύπο αυτό, αλλά σίγουρα δεν σου κάνει καμία Parker κλειστού τύπου. Είναι από τις πλέον επιθετικές closed comb που υπάρχουν.
Γενικά, οι Parker κυκλοφορούν με 3 κεφαλές, closed comb, open comb και ΤΤΟ (πεταλούδα). Με την σειρά αυτή διακρίνεται η επιθετικότητά τους.
Αρα, εφ'οσον ψάχνεις κάτι ήπιο μάλλον πρέπει να κοιτάξεις κάτι σε πεταλούδα TTO. Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία στον τύπο αυτό, αλλά σίγουρα δεν σου κάνει καμία Parker κλειστού τύπου. Είναι από τις πλέον επιθετικές closed comb που υπάρχουν.
Γιάννης
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
Η Parker TTO(πεταλούδα) νομίζω ότι είναι πιο επιθετικές από τις open comb (ανοιχτού τύπου/δόντια).
Οι Parker 24c & 26c(open comb) θεωρώ ότι είναι ασφαλείς επιλογές.
Οι Parker 24c & 26c(open comb) θεωρώ ότι είναι ασφαλείς επιλογές.