Πάμε για τ'αστέρια: Λεπίδες Astra (ASS, ASP, AKP)

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
AlexFocus
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 14057 times
Been thanked: 8954 times

φιλοι μου .... σημερα περασα απο ΞΕΝΟ και δεν ειχε PERSONNA ..... το Φλεβαρη λεει θα του ξαναφερουν ... μου εδειξε λοιπον ο ΞΕΝΟΣ τις ASTRA που ειναι κατασκευασμενες στη Ρωσσια οπως ελεγε και το κουτι συσκευασιας ... διαβασα το νημα και γενικα αποκομισα καλη εικονα για τις ASP .... εχει κανεις αλλος να προσθεσει κατι για τις ASP ????? ....

να επισημανω οτι δεν ψαχνω λεπιδες για βαθυ ξυρισμα και πολυ κοφτερες ..... λογω δουλειας πρεπει να ξυριζομαι καθε μερα οποτε θελω λεπιδες καπως απαλες .... να πω οτι ειμαι νεος στο κλασσικο ξυρισμα - 1 μηνα ξυριζομαι με πινελο και DΕ .... μεχρι τωρα ξυριζομουνα με PERSONNA και ταιριαξανε γαντι στο δερμα μου ..... κατι σε PERSONNA ψαχνω ....
Ford Focus MkII f/l 2008
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Οι ASP μπορει να σε κατσουν καλυτερα αποτι οι Personna, αλλα να ξερεις οτι ειναι πιο επιθετικες... Μην αγχωνεσε.. Εχεις κανα φελλο στο σπιτι? :megagrin
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
AlexFocus
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14

Στεφο ειναι πολυ επιθετικες ????? .... αν και με την 34C που εχω νιωθω μια ασφαλεια γενικα οτι δυσκολα μπορω να κοπω .... φελλο δεν εχω,ουτε ξερω να κανω φελλωμα,ουτε και ξερω απο που να αγορασω .... δεκτη καθε βοηθεια .... αν και βρηκα ενα σχετικο link στο υπεροχο forum μας για φελλωμα ....

εν παση περιπτωσει .... πιστευετε οτι χρειαζεται φελλωμα οπωσδηποτε πριν απο καθε ξυρισμα ... εγω π.χ. μεχρι τωρα στα PERSONNA δεν εκανα ποτε φελλωμα και δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα με κοψιματα και ερεθισμους ....
Ford Focus MkII f/l 2008
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Ελα Αλεκο έγραψε: φελλο δεν εχω,ουτε ξερω να κανω φελλωμα,ουτε και ξερω απο που να αγορασω ....
Υπαρχουν και πιο επιθετικες,αλλο το κοβει βαθεια-ποιοτικα αλλο το αποτομη-ξερα.

Παρε με 2 ευρω ενα κρασι απο τα Lidl και βγαλε με προσοχη τον φελλο του
Ομοιως θα σου δωσει δωρεαν οποιαδηποτε καβα ή ταβερνα πας και τους ζητησεις
Εαν θελεις πηγαινε στην Ευριπιδου που εχει εξειδικευμενα μαγαζια να παρεις φελλους και σε μεγαλυτερα σχηματα που καθονται καλυτερα στο ραφακι.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 35 times
Been thanked: 149 times

Στην κεντρική αγορά της Αθήνας, στην γωνία της οδού Αθηνάς και Ευριπίδου υπάρχει κατάστημα που έχει όλων των ειδών του φελλούς. Τιμές ξεκινάνε από κάτω του ευρώ.
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
Άβαταρ μέλους
hero
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 73 times
Been thanked: 249 times

Eπισης σε μαγαζια με ειδη ψαρικης εχουν φελους για να τυλιγουν τις πετονιες .
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Και ενα σχετικο βιντεο για το πως το κανει κανεις, υπαρχει ηδη εδω... Επιστροφη στο θεμα με τις ASP, παρακαλω..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Loizos
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 4 times
Been thanked: 10 times

Τις αδίκησα τις συγκεκριμένες λεπίδες στην προηγούμενη σελίδα. Σήμερα μου έδωσαν ένα πολύ καλό και άνετο ξύρισμα με την 11C.
Άβαταρ μέλους
AlexFocus
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14

συναδελφοι σημερα συμπληρωσα 4 συνεχη ξυρισματα με Astra SP .... εντυπωσεις ????? .... ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΞΥΡΙΣΜΑ .... πριν χρησιμοποιουσα PERSONNA και ειχα καποια παραπονα .... με Astra ομως κανενα παραπονο .... δερμα μικρου μωρου εχω μετα το ξυρισμα .... δεν ενθουσιαζομαι ομως ακομη .... θελω να περασει κανενας μηνας για να βγαλω ασφαλη συμπερασματα .... να επισημανω οτι δεν θα το χαρακτηριζα καθολου επιθετικο το Astra ..... κανει μαλακο ξυρισμα και σε μερικα σημεια (ειδικα αν εχεις γενια 2 ημερων και βαλε) ισως χρειαστει 2ο και 3ο περασμα .....
Ford Focus MkII f/l 2008
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Με τι μηχανη φιλτατε?
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Απάντηση

Επιστροφή στο “To ξυραφάκι”