Βοήθεια για αγορά Vintage Gillette safety razor

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Το ξέρω Ηλία και ευχαριστώ! Απλά μαζί με την παρθενιά μην σπάσει και κανένα κεφάλι απο κανα βάζο Εικόνα,γιατί πήρα πολύ φόρα (όντας παντρεμένος) :megagrin :megagrin .Όντως μου έχει ανοίξει η όρεξη άσχημα...Δεν ξέρω αν δεν είχαμε την κρίση και ηταν καλά τα πράγματα τι θα έπαιρνα.Και να φανταστείτε οτι ενα απο τα επιχειρήματα μου όταν άρχισα την ενασχόληση με το "σπόρ" ήταν η οικονομία στα αναλώσιμα :hystericalbs1 :hystericalbs1 :lachtot ...Άντε μην είμαι και αχόρταγος....σιγά σιγά.Τώρα οσο για το ποιά πήρα ευχηθείτε να έρθει απροβλημάτιστα και θα το μάθετε όταν έρθει η ώρα στο "τι πήρα- ήρθε σήμερα "...Θα σας κρατήσω λίγο σε αγωνία...Πάντως πρόκειται για ξεχωριστό κομμάτι! :drool :drool
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

.οΟ(ο Μακης Στεφος ξερει...)

:megagrin
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Ναι Chief, εσυ και κάποιος άλλος που το όνομα του αρχίζει απο Κ.............. :dance3 Για τους άλλους υπομονή :megagrin :megagrin
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Θέμα: Επιμεταλλωση DE safety razor
Iasonas έγραψε::bigsmilie :bigsmilie :bigsmilie

Να ανοιξω τωρα εγω το στοματακι μου για την ζημια που μας εχεις κανει εσυ με τα Simpsons;;; :megagrin
:whistle :whistle :whistle :megagrin

Μαρίνο την Gillette goodwill την θεωρείς καλύτερη απο την Gillette New OC του Ιάσονα? Και αν ναι σε ποιό τομέα ? Δεν θέλω να είναι και πολύ επιθετική λόγω ευαισθησίας του δέρματος στον λαιμό. Γενικά απο open δεν εχω τίποτε, οπότε δεν εχω γνώση επι του θέματος.Επίσης την Gillette goodwill την βλέπω σε διάφορες εκδόσεις, ποια εννοείς εσύ?
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
marinos79
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
13
Has thanked: 190 times
Been thanked: 762 times

Άρη, όλες οι goodwill είναι ίδιες. Ενώ είναι open comb κάνουν ένα γλυκό ξύρισμα και έχουν ιδανικό βάρος, που καθοδηγεί την μηχανή. Δεν έχει να κάνη με τις σύγχρονες open comb, που απ' ότι διαβάζω εδώ θέλουν κάποια προσοχή, μ' αυτήν ξυρίζεσαι άνετα, σαν να κρατάς μιά E.J. Αλλά κάνουν βαθύ ξύρισμα.
Εξαίρεση αυτή με τους ρόμβους στην κεφαλή.
Eίναι πανέμορφη αλλά θυμίζει στιν επιθετικότητα περισσότερο την old, καμία σχέση με τις υπόλοιπες good will.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Ευχαριστώ Μαρίνο για τις πληροφορίες. Πάντως σε μια αναζήτηση που έκανα στο ebay πάπαλα, δεν είχε τίποτε. Έχει αρκετές σαν του Ιάσονα , και αρκετές σαν την Tech ball end αλλά σε Open....Λογικά πρέπει να είναι δυσεύρετη. Πάντως η εμφανισιακή της κατάσταση δεν θα με ένοιαζε καθόλου αν έβρισκα. Έτσι και αλλιώς θα πήγαινε για επιμετάλλωση.
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
marinos79
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
13

Πολλές φορές στο ebay κυκλοφορουν goodwill, αλλά τις περιγράφουν ως new. Μοιάζουν πολύ. Αν δεν δείς στις φωτογραφίες τα βαθουλώματα, εσωτερικά της κεφαλής, δεν τις ξεχωρίζεις.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Την ψιλιάστηκα και έτσι έκανα Μαρίνο :megagrin . Είχα ανοιχτή την ιστοσελίδα με τις goodwill, άνοιγα τις φωτογραφίες απο αυτές που υπήρχαν στο ebay και σύγκρινα.Αλλά τίποτε.....Περιττό να σου πω πως αν πέσει καμιά στην αντίληψη σου να μου σφυρίξεις... :megagrin
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
marinos79
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
13

Όντως είναι σπάνιες. Την δεύτερη δική μου την αγόρασα από έναν Αμερικανό στρατιώτη στο Αφγανιστάν
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Κατάλαβα.....Οπότε βλέπω να βολεύομαι με κάποια άλλη και οσον αφορά την Goodwill αν και οταν.......
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”