Δοκίμασες την "Ιταλική" μέθοδο φορτώματος που έχει δείξει και ο Κωσταντίνος σε βίντεο;
Είναι ότι καλύτερο για τα Ιταλικά μαλακά σαπούνια.
Το ξύρισμα της ημέρας: Οκτώβριος 2012
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
- ch2700
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
New Forest
merkur 37c
persona platinum(2)
TOBS lime & lemon
Tobs ASL
Καθε μερα λεω οτι πρεπει να κανω rotation και στο σαπουνι αλλα καθε μερα καραλληγω στο λεμονι μου. Μηπως εχω εθιστει?
Επσισης σημερα το ευχαριστηθηκα παρα πολυ. Εκανα face lathering διπλασια ωρα απο οτι συνηθως και η 37 c ηταν σαν χαδι, σαν το μαχαιρι στο λιωμενο βουτηρο.
merkur 37c
persona platinum(2)
TOBS lime & lemon
Tobs ASL
Καθε μερα λεω οτι πρεπει να κανω rotation και στο σαπουνι αλλα καθε μερα καραλληγω στο λεμονι μου. Μηπως εχω εθιστει?
Επσισης σημερα το ευχαριστηθηκα παρα πολυ. Εκανα face lathering διπλασια ωρα απο οτι συνηθως και η 37 c ηταν σαν χαδι, σαν το μαχαιρι στο λιωμενο βουτηρο.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Φυσικά και δοκίμασα την Ιταλική Μέθοδο που παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος. Αν θυμάμαι καλά, ο Κωνσταντίνος έλεγε για φόρτωμα 1 λεπτού στο σαπούνι. Επηρεασμένος από το MWF που με λιγότερο από 30 "στροφές" έχει ικανή σαπουνάδα για 4-5 περάσματα, μάλλον δεν το φόρτωσα αρκετά.dimitris έγραψε:Δοκίμασες την "Ιταλική" μέθοδο φορτώματος που έχει δείξει και ο Κωσταντίνος σε βίντεο;
Είναι ότι καλύτερο για τα Ιταλικά μαλακά σαπούνια.
:offtopic Τώρα που το θυμήθηκα. Τι απίστευτα βίντεο είναι αυτά του Κωνσταντίνου!! :worthy
Μακάρι να είχαμε και άλλα!
Χάρης
- coccolino
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 246 times
- Been thanked: 206 times
Σήμερα ήταν μια μέρα δύσκολη, πούλησα την μηχανή μου (BMW 650 Dakar) και μάτωσε η καρδιά μου.
Πήγα και την κόρη μου που έχει πνευμονία στην γιατρό γιατί έβγαλε κοκκινίλες ξαφνικά (λόγω αντιβίωσης ήταν).
Ένα από τα καλά όμως είναι ότι μετά από μια εβδομάδα ξυρίστηκα!!!! :hellas :zigarette :banana
Pre-Shave
Omega No 48
Gillette Gel
Main theme
FS Finest
The Famous ES-Ex Razor 6/8"
MWF
Osma Alum Block
Trumper Sandalwood skin food
Floid Suave
Το ξυράφι ήταν απλά κορυφαίο, ακονισμένο από τον Μέτρ του είδους (Γιάννη, y.v) ο οποίος για άλλη μια φορά έπιασε ξυράφι στα χέρια του και το "ίσιωσε" το έφερε στον σωστό δρόμο. Μπορεί να πει περισσότερα για τον ιδρώτα που έριξε και το τι έκανε ο ίδιος. Εγώ απλά να αναφέρω ότι καταχάρηκα το ξύρισμα, η λεπίδα έκοβε τα γένια πάρα πολύ εύκολα, 3 περάσματα έκανα, το τελευταίο (κόντρα) ίσως και να μην χρειαζότανε!
Ούτε ερεθισμούς, ούτε τίποτα, απλά πολύ προσοχή χρειάστηκε γιατί πραγματικά το ξυράφι "έσφαζε" αν δεν πρόσεχες.
Μπράβο Γιάννη :megagrin
Πήγα και την κόρη μου που έχει πνευμονία στην γιατρό γιατί έβγαλε κοκκινίλες ξαφνικά (λόγω αντιβίωσης ήταν).
Ένα από τα καλά όμως είναι ότι μετά από μια εβδομάδα ξυρίστηκα!!!! :hellas :zigarette :banana
Pre-Shave
Omega No 48
Gillette Gel
Main theme
FS Finest
The Famous ES-Ex Razor 6/8"
MWF
Osma Alum Block
Trumper Sandalwood skin food
Floid Suave
Το ξυράφι ήταν απλά κορυφαίο, ακονισμένο από τον Μέτρ του είδους (Γιάννη, y.v) ο οποίος για άλλη μια φορά έπιασε ξυράφι στα χέρια του και το "ίσιωσε" το έφερε στον σωστό δρόμο. Μπορεί να πει περισσότερα για τον ιδρώτα που έριξε και το τι έκανε ο ίδιος. Εγώ απλά να αναφέρω ότι καταχάρηκα το ξύρισμα, η λεπίδα έκοβε τα γένια πάρα πολύ εύκολα, 3 περάσματα έκανα, το τελευταίο (κόντρα) ίσως και να μην χρειαζότανε!
Ούτε ερεθισμούς, ούτε τίποτα, απλά πολύ προσοχή χρειάστηκε γιατί πραγματικά το ξυράφι "έσφαζε" αν δεν πρόσεχες.
Μπράβο Γιάννη :megagrin
Γιώργος
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
- Arisk
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 790 times
Γιωργο κανε μια ακομη δημοσιευση γιατί δεν μου αρεσει καθολου ο αριθμος των δημοσιευσεων σου. Οσο για την μηχανη μην στεναχωριεσαι θα σου πάρω αλλη στην γιορτή σου :cry
Άρης
Ναι, κρίμα για τη BMW, κι έτσι όπως τό'γραψε κιόλας ο Γιώργος... Αλλά ας ελπίσουμε να την πούλησε καλά, να πήγε σε καλό άνθρωπο (βασικό αυτό), και να πάρει ο George μιά πολύ πιό καλή και αγαπημένη όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Και βέβαια η κόρη του να ξεπεράσει την πνευμονία.
Ε, τώρα να πω κι εγώ πως χάρηκα διαβάζοντας τα καλά λόγια για το Γιάννη και το ακόνισμα που έριξε στο ξυράφι. Έτσι!
Ε, τώρα να πω κι εγώ πως χάρηκα διαβάζοντας τα καλά λόγια για το Γιάννη και το ακόνισμα που έριξε στο ξυράφι. Έτσι!
- coccolino
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 246 times
- Been thanked: 206 times
Να είσαστε καλά ρε παιδιά! Άρη 667 εντάξει τώρα 

Γιώργος
Τρίτη 9/10
Merkur 34G & Wilkinson (#1 και πάμε για άλλα)
Ωμέγα Νο. 49, μαύρο
Taylor of Old Bond Street, Avocado shaving cream
Speick after shave lotion
Μιά χαρά και νά'ναι πάντα καλά αυτός που μου έφερε το Speick, πάρα πολύ ωραίο δωράκι και θα το τιμώ καθημερινά όποτε μπορώ. Περιμένω να πέσουν οι θερμοκρασίες να βάλω και το balm.
Καλή η Avocado αλλά η Lemon & Lime είναι πιό ωραία (προσωπική πάντα άποψη). Τέλος πάντων, δεν είναι στα επίπεδα απόδοσης δοκιμασμένων σαπουνιών όμως λαδεράρουν πολύ εύκολα, μυρίζουν ωραία και τις φέρνει κι ο Γιώργος (luxe.gr) οπότε είναι άμεσα διαθέσιμες.
Merkur 34G & Wilkinson (#1 και πάμε για άλλα)
Ωμέγα Νο. 49, μαύρο
Taylor of Old Bond Street, Avocado shaving cream
Speick after shave lotion
Μιά χαρά και νά'ναι πάντα καλά αυτός που μου έφερε το Speick, πάρα πολύ ωραίο δωράκι και θα το τιμώ καθημερινά όποτε μπορώ. Περιμένω να πέσουν οι θερμοκρασίες να βάλω και το balm.
Καλή η Avocado αλλά η Lemon & Lime είναι πιό ωραία (προσωπική πάντα άποψη). Τέλος πάντων, δεν είναι στα επίπεδα απόδοσης δοκιμασμένων σαπουνιών όμως λαδεράρουν πολύ εύκολα, μυρίζουν ωραία και τις φέρνει κι ο Γιώργος (luxe.gr) οπότε είναι άμεσα διαθέσιμες.